Yeme & İçme Kendi ellerinizle hazırladığınız en güzel yemek hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Herkesin çok güzel yapabildiği yemekler vardır mutlaka peki siz en güzel hangi yemeği yapabilirsiniz?#vişnesuyuiçtibayıldı Kendi ellerinizle hazırladığınız en güzel yemek hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kısır, et yemekleri künefe bir çok şey yapmayı öğrendim 🥳😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl aferin sisko :D Yorumla burakistan35 +1 yıl maşallah Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl spagetti hamuru açmıştım güzel olmuştu, güveç yapabiliyorum güzel. En güzeli hangisi olur bilemem ama yemek yapmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzel soslar ile birlikte makarna yaparım.. Şu ana kadar beğenmeyen olmadı.. 2 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Özellikle şu veya bu diyemem yemek yapmayı seviyorum. Elimin lezzetli olduğunu söylerler hep.. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kesin şu yemek diye söyleyemem ama iyi yemek yaparım 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. peynirli corek ve lazanya 1 0 Yorumla
sanane_kardeş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfte, makarna , yumurta, tost 😂 1 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendi tarifim😌 1 3 Yorumla Soran +1 yıl nasil bisi o :D Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Gizli tarif🤤Fakat evdeki adı senin yemek :D Senin yemekten yapsana diyorlar😅Tavuklu bi yemek nasıl anlatayım şimdi 😄 Yorumla Soran +1 yıl pehhhh Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. makarna , yumurtalı ekmek , ıspanaklı yumurta 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Tost yapabiliyorum. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yemek yapmayı bilmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kısır, et yemekleri künefe bir çok şey yapmayı öğrendim 🥳😄
aferin sisko :D
maşallah
spagetti hamuru açmıştım güzel olmuştu, güveç yapabiliyorum güzel. En güzeli hangisi olur bilemem ama yemek yapmayı seviyorum.
Güzel soslar ile birlikte makarna yaparım.. Şu ana kadar beğenmeyen olmadı..
Özellikle şu veya bu diyemem yemek yapmayı seviyorum. Elimin lezzetli olduğunu söylerler hep..
Kesin şu yemek diye söyleyemem ama iyi yemek yaparım
Her türlü et yemeği ve pilav.
peynirli corek ve lazanya
Lasanya, patates gratan
Çiğ köfte, makarna , yumurta, tost 😂
Kendi tarifim😌
nasil bisi o :D
Gizli tarif🤤
Fakat evdeki adı senin yemek :D Senin yemekten yapsana diyorlar😅
Tavuklu bi yemek nasıl anlatayım şimdi 😄
pehhhh
Patates kızartması ☹️