Yeme & İçme Yapabildiğin en güzel yemek nedir? İstTygr Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soya soslu kremalı mantarlı tavuk bayılırım. Güncellemeler+1 yıl Ne dolması? Güncellemeler+1 yıl Bu saatte ne yenir?, 😂 Yapabildiğin en güzel yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
06romeo Takip Et Master Yaş: 58 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 715 cevap paylaştı. Kuzu kapama ve balık dahil dahil her yemeği yapabilirim. Mutfakta iyiyimdir…😎 1 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Pilav, tavuk sote ve karnıyarık. 4 43 Yorumla İstTygr +1 yıl Maşallah hamaratlık seziyorum 😉 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Alakam yok hiç sezme 🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Beceriksiz misin yoksa 🙈🙈🙈 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Hem sakarım hem de çalışıyorum genelde anneciğim yemek yapar evde. Gerçi bu aralar iş başa düştü 😭 Yorumla İstTygr +1 yıl Niye hayırdır? Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Ailem memlekette, bende çalıştığım için gidemedim Yorumla İstTygr +1 yıl Ay kesin pasaklısın sen 😂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Hiç sevmem dağınıklığı 😒 Yorumla İstTygr +1 yıl Ama becereksiz almış başını gitmiş Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Kelime tanımı yapmak istemiyorum ama beceriksiz ya da pasaklı değilim sadece sakarımdır 🤦♀️ Yorumla İstTygr +1 yıl Yani evde mutfağa giderken kapıya omuz atar mısın 🙈🙈🙈 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Ben genelde elimi keserim, ya da elimdeki yemeği yere düşürür başında sinirden ağlarım ya da elimi yakarım 🤣🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Ağlama o güzel gözlerine yakışı kalmaz. Bu ada guru ne demek? Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/yardim/xper buradan soruna cevap bulabilirsin. Yorumla İstTygr +1 yıl Açılmıyor kısaca cvp verseydin bali ya 😮😮😮 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Soru sorup görüş paylaştıkça xper puan kazanırsın ve xper seviyen yükselir. Yorumla İstTygr +1 yıl Sen baya tecrübelimişsin bu sitede maşallah Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Yok be, ara ara gidip geliyorum. Moderatörlük için diyorsan daha dün mod oldum. Yorumla İstTygr +1 yıl Hayırlı olsun eee ıslatalım şu mod u 😂😂😂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Rakı ısmarlayacaksan olur 🤣🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Profil resmime bak istersen hakaret sayarım Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Peki 🙈🙈 Yorumla İstTygr +1 yıl Gördün mü Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Gördüm 🙄 Yorumla İstTygr +1 yıl Köpeğin olsun rakı yani kısaca... Ama getir den felan göndermem 😂😂😂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Onların alkol hizmetleri yok zaten, ben yarın gider alırım marketten. Gerçi planımda şarap var ama Yorumla İstTygr +1 yıl Ne anladım ben bu ısmarlamaktan tek mi içeceksin Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Genelde tek içerim napim. Yorumla İstTygr +1 yıl Hıııh Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl 😒😒 Yorumla İstTygr +1 yıl Takip ten çıktım seni 😉 madem tek takılıyorsun. Rahatsız etmeyi sevmem. Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Ha birde trip atıyorsun🤣🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Çok pis atarım... 😂 Lanet olsun 🤪 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Şeytan diyor ki sac baş yol 🤣🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Klasik bir cadı işte 😂😂😂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Eli maşalıyımdır 💪💪 Yorumla İstTygr +1 yıl Bir şey derdim de genel bir yerdeyiz.. 🙂 Özel bir yerde olsak bunada cevabımı verirdim emin ol 🍻🍻🍻 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Söyle bakim ne diyeceksin Yorumla İstTygr +1 yıl Meraktan çatla patla demem burdan 🤪😂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Ay hiçte bile 🤣🤣 Yorumla İstTygr +1 yıl Süper 👍😂 Yorumla İstTygr +1 yıl 😂😂🍻🍻🚬 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl 🚬🍻 peki Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Makarna yaparım miss. 😋 1 14 Yorumla İstTygr +1 yıl Ne tür? Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Klasik salçalı, soslu. 😃 Yorumla İstTygr +1 yıl Hiç benlik değil bende kremalı mantarlı felan dersin sanmıştım 😔 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Severim onları da. 😃 Yorumla İstTygr +1 yıl Sevmen önemli değil yapabiliyor musun yapamıyor musun önemli olan o 😂 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Yapabiliyorum, kremalı denemiştim. 😄 Yorumla İstTygr +1 yıl Ellerine sağlık. 🤤🤤🤤 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Teşekkür ederim. 🌸 Yorumla İstTygr +1 yıl Ama olmadı bu bak şimdi 🍀🌸🌼🌹💐 ler sana yakışır... Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ahajsndjdo teşekkür ederim. 😄 Yorumla İstTygr +1 yıl Guru ne demek? Ben yeniyim de terimleri bilmiyorum Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/yardim/xperİnceleyebilirsiniz... Yorumla İstTygr +1 yıl 🤪🤪🤪🤪🤪 Yorumla İstTygr +1 yıl Sen baya tecrübelimişsin bu sitede maşallah Yorumla
ececrossdresser Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Tatlıları daha güzel yapıyorum 1 5 Yorumla İstTygr +1 yıl Yaaaa bak sennnn Yorumla ececrossdresser +1 yıl Neye bakayim Yorumla İstTygr +1 yıl Sen zaten tatlısın haksızlık ama Bu 🌹 Yorumla ececrossdresser +1 yıl Teşekkürler Yorumla İstTygr +1 yıl Rica ederim gerçekler. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yemek yapmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,9b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Makarna 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pilav 0 3 Yorumla İstTygr +1 yıl Gizli üye ne yeniyim bilmiyorum da ajan mısın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli üye işte kendimi gizledim sjhs Yorumla İstTygr +1 yıl Niye? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuzu kapama ve balık dahil dahil her yemeği yapabilirim. Mutfakta iyiyimdir…😎
Pilav, tavuk sote ve karnıyarık.
Maşallah hamaratlık seziyorum 😉
Alakam yok hiç sezme 🤣
Beceriksiz misin yoksa 🙈🙈🙈
Hem sakarım hem de çalışıyorum genelde anneciğim yemek yapar evde. Gerçi bu aralar iş başa düştü 😭
Niye hayırdır?
Ailem memlekette, bende çalıştığım için gidemedim
Ay kesin pasaklısın sen 😂
Hiç sevmem dağınıklığı 😒
Ama becereksiz almış başını gitmiş
Kelime tanımı yapmak istemiyorum ama beceriksiz ya da pasaklı değilim sadece sakarımdır 🤦♀️
Yani evde mutfağa giderken kapıya omuz atar mısın 🙈🙈🙈
Ben genelde elimi keserim, ya da elimdeki yemeği yere düşürür başında sinirden ağlarım ya da elimi yakarım 🤣🤣
Ağlama o güzel gözlerine yakışı kalmaz. Bu ada guru ne demek?
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim/xper buradan soruna cevap bulabilirsin.
Açılmıyor kısaca cvp verseydin bali ya 😮😮😮
Soru sorup görüş paylaştıkça xper puan kazanırsın ve xper seviyen yükselir.
Sen baya tecrübelimişsin bu sitede maşallah
Yok be, ara ara gidip geliyorum. Moderatörlük için diyorsan daha dün mod oldum.
Hayırlı olsun eee ıslatalım şu mod u 😂😂😂
Rakı ısmarlayacaksan olur 🤣🤣
Profil resmime bak istersen hakaret sayarım
Peki 🙈🙈
Gördün mü
Gördüm 🙄
Köpeğin olsun rakı yani kısaca... Ama getir den felan göndermem 😂😂😂
Onların alkol hizmetleri yok zaten, ben yarın gider alırım marketten. Gerçi planımda şarap var ama
Ne anladım ben bu ısmarlamaktan tek mi içeceksin
Genelde tek içerim napim.
Hıııh
😒😒
Takip ten çıktım seni 😉 madem tek takılıyorsun. Rahatsız etmeyi sevmem.
Ha birde trip atıyorsun🤣🤣
Çok pis atarım... 😂 Lanet olsun 🤪
Şeytan diyor ki sac baş yol 🤣🤣
Klasik bir cadı işte 😂😂😂
Eli maşalıyımdır 💪💪
Bir şey derdim de genel bir yerdeyiz.. 🙂 Özel bir yerde olsak bunada cevabımı verirdim emin ol 🍻🍻🍻
Söyle bakim ne diyeceksin
Meraktan çatla patla demem burdan 🤪😂
Ay hiçte bile 🤣🤣
Süper 👍😂
😂😂🍻🍻🚬
🚬🍻 peki
Makarna yaparım miss. 😋
Ne tür?
Klasik salçalı, soslu. 😃
Hiç benlik değil bende kremalı mantarlı felan dersin sanmıştım 😔
Severim onları da. 😃
Sevmen önemli değil yapabiliyor musun yapamıyor musun önemli olan o 😂
Yapabiliyorum, kremalı denemiştim. 😄
Ellerine sağlık. 🤤🤤🤤
Teşekkür ederim. 🌸
Ama olmadı bu bak şimdi 🍀🌸🌼🌹💐 ler sana yakışır...
Ahajsndjdo teşekkür ederim. 😄
Guru ne demek? Ben yeniyim de terimleri bilmiyorum
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim/xper
İnceleyebilirsiniz...
🤪🤪🤪🤪🤪
Sen baya tecrübelimişsin bu sitede maşallah
Tatlıları daha güzel yapıyorum
Yaaaa bak sennnn
Neye bakayim
Sen zaten tatlısın haksızlık ama Bu 🌹
Teşekkürler
Rica ederim gerçekler.