Yeme & İçme Yakışıklı adamları neden kaptınız Allahsızlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçaylaçat çat çat Güncellemeler+1 yıl 2357 Güncellemeler+1 yıl 09876 Yakışıklı adamları neden kaptınız Allahsızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Sen tiktoku bırakırsan kısmetini en yakın zamanda bulursun. Ama önce tiktoktan bi sıyrılman lazım. Cellatla falan geçmez bu ömür :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tik tok hesabım yok kiİnsta keşfet bunlarla dolu napam 8matador1180 +1 yıl İnstaya da mı düşüyor bunlar benim keşfetim de hiç yok ama neden acaba :D
KaraOglan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hahaha o kadar karamsar olma neyseki ortalıkta çok gezmiyorum daha avlayamadılar beni :P 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Allah kimseyi açlıkla sınamasın akıl sağlığı da gidey 0 0 Yorumla
kingscore Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Kedili versiyonu çok iyi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerekli malzemelerBir adet kediBir adet salçaİlki yok ben de Yorumla kingscore +1 yıl https://youtu.be/xWulQR7CRjM Tarifi 👍🏻 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 😂😂😂 belki hepsini kapmamışlardır beee 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şu şarkıyı her duyduğumda utanıyorum ya 😅 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben kaldım bitek. Erkeklerin en yakışıklısı. 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Ben ne okudum ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilek asistanBize mi soruyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen tiktoku bırakırsan kısmetini en yakın zamanda bulursun. Ama önce tiktoktan bi sıyrılman lazım. Cellatla falan geçmez bu ömür :))
Tik tok hesabım yok ki
İnsta keşfet bunlarla dolu napam
İnstaya da mı düşüyor bunlar benim keşfetim de hiç yok ama neden acaba :D
hahaha o kadar karamsar olma neyseki ortalıkta çok gezmiyorum daha avlayamadılar beni :P
Allah kimseyi açlıkla sınamasın akıl sağlığı da gidey
Kedili versiyonu çok iyi.
Gerekli malzemeler
Bir adet kedi
Bir adet salça
İlki yok ben de
https://youtu.be/xWulQR7CRjM
Tarifi 👍🏻
Yemek de kalça da olur yani ⚡
😂😂😂 belki hepsini kapmamışlardır beee
Güzel kızları da kaptılar
Evet yaaaa hepsi kapılmış
Şu şarkıyı her duyduğumda utanıyorum ya 😅
Benim sevgilim kedimmm
elini çabuk tutsaydın
zaten senden ol salça hep akıyor :d
Ben kaldım bitek. Erkeklerin en yakışıklısı.
Ben ne okudum ya
Ne bilek asistan
Bize mi soruyon
Detay beeen
Pisler işte...
Ha şöyle işte
😅😅😅😅
Fena sert bir giriş yaptın kanka
Ben varım kız
😂😂😂😂
Baybe