Fazla kahve içince böyle soru aklıma geldi napayım😬 Hayır şimdi düşündüm de sevgili/eşler birbirine der bazen “yaaa ben senin elinden zehir olsa yerim zaten” falan diye. Şimdi bu durumun tezini kanıtlamak ister insan dimi, o sevmediği yemekler illa ki vardır, size böyle diyen sevgilinize hodri meydan niteliğinde sevmediği hangi yemeği yedirirdiniz? Ben azcık bi kahve daha doldurayım ✋
“Elinden zehir olsa yerim” diyen sevgilinize sevmediği hangi yemeği yedirirdiniz?
Şimdi ben gerçekçi insanımdır. Elinden zehir olsa yerim diye saçma ve gereksiz bir söz söylemem. Taze fasulye ve bulgur pilavı asla kabullenemeyeceğim yemektir. Canımdan çok sevdiğim sevgilim yapsa gerçekten olay çıkar. Başkalarının nazı uğruna, onun keyfi uğruna kendi çizgilerimden vazgeçmem.
Merhaba :) Bu o anki duruma bağlı şimdi neyi ona yedireceğimi bilemiyorum çünkü hangi yemekleri sevip hangilerinide sevmediğini bilmiyorum, var olmayan bir sevgilinin zevklerinden haberim yok müneccim değilim. Büyük ihtimal hiç sevmediği ve adını bile duymak istemediği bir yemek olurdu. Elimden zehir bile yiyeceğine o sevmediği yemeğin tadına bir baksın derim. :D İyi günler
@lovestick tamam be seni mi kircam 😂seni önce yapmışlar ama doğru zamanı beklemişler bizimkilerde ön görüşlü tabi biz erkenden piyasa sürmüşler o yüzden tam olmadım ben 😂
@lovestick ben ne şeytan cikcam be tövbe o ben çıksın kendime benzetcem onu 😂sonra vurucam kırbacı ıslık çalıp cagircam besmele çekip gondercem mal edicem ibneyi