Merhabalar öncelikle. Konuya şöyle girmek isterim; herkesin damak tadı; sevdiği sevmediği yemekler farklıdır; ki buna beslenme düzeni, alışkanlıkları dahil. Söz konusu evlilikte beslenme alışkanlıklarının farkı ise evliliği etkileyeceğini sanmıyorum; neticede ortak bir noktada anlaşılır ve ona göre yemek hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Evlendiğim insan eğer sebze yemek istemiyorsa, sevdiği bir yemeği yapıp kendime sebze koyabilirim tabağıma örnek verecek olursam. ya da kahvaltıda onun sevdiği bir şeyi ben yemek zorunda değilim çünkü herkesin damak tadı farklı; burada devreye giren şey tamamen beslenme alışkanlığına saygı duymaktır. Ortak noktada buluşmaktır. Evlenince herkes aynı yemeği yemek zorunda değil.
Beni etkilemez ya çok uçuk şeyler pisirmemi istemiyorsa sakatat mesela Çinlilerin yemek yemesi gibi yemiyorsa okey ya da mutfağımi alt ust etmeyecekse kendisi de pişirsin
😒 surekli bir yağdanlığım kırılıyor ocak batıyor 😒zaten hevesli degilki hevesli olsa neyse 2 yumurta kıracak allahim sanki kafamda kırıyor yumurtaları jsjsjsj
İlişkiyi bozacak kadar etkilemiyor, mesela aynı restoranda yemek yerken bile 2 farklı şey söyleyebilirsiniz, bu farklılıklar sizi siz yapan şeylerdir :)