Kokoreç sıcak mı tüketilmelidir yoksa soğuk mu?

Selamm💫
Kokoreç ne çok soğuk tüketilmedi nede aşırı sıcak bana göre orta sıcaklıkta olması en iyisi. Bu şekilde tadı daha çok hissediliyor. Yemekler sıcakken tadlarını çok net alamazsın bu nedenle bir tık dinlendirmek en iyisi. 😌
Ufff kokoreç🥰 Soruyu görünce yıllardır yemediğimi farkettim. İşten güçten fırsat bulamadım bir türlü, malum şimdilerde virüsten dolayı gidipte yemeye cesaret edemiyorum açıkçası. Bana kokoreçin zamanında tavuklu olanını tavsiye etmişlerdi lakin asıl et ile yapılanı kadar lezzetli gelmemişti. Kokoreç yersem içine sadece kekik istiyorum ben; acı olursa hayatta yiyemem çünkü midem yanıyor. Ve gelelim sıcak mı soğuk mu sorusuna; herkesin damak tadı elbette farklı; kimisi sıcak sever kimisi soğuk. Ama kokoreçin tadıda sıcak çıkar. Böyle arasına etleri koyduktan sonra baharatlarıda koyunca o ekmeği birde ateşin üzerinde biraz tutunca mis gibi olur. Sıcak yemeyi severim o yuzden🎈 Canım çektiiii🤦🏻♀️

Teşekkür ederim 🎈🙏
rica ederim.
Yhaa bu şey çok güzel...
yani bence sıcak tüketilmeli buz kesmiş kokoreçin anlamı kalmaz emir canım çekti ağgh
Canı çeken çekene ne oluyor yaw :D
tamamdır hazırlıyorum
Rica ederim
gece saatlerinde dumanı tüten bir kokoreççi bulup at abi bana bir yarım dedikten sonra alır almaz gömmek en makbulüdür. Yoksa bir işe yaramaz. Soğuk yiyecekseniz söğüş yiyin :)
Cevap
3Cevap
Sıcak tüketilmeli, 10 dk bile bekleyince ilk sıcaklık lezzetini alamıyorsun.
Ben onu tabakta yerim ekmek arası sevmiyorum çünkü tabakta istediğim gibi biber falan katma imkanım oluyor..
Olmadi simdi emir adakul aksam aksam canimiz cekti. Sicak tuketilmelidir. Zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.
Soğukken lezzetli olacağını sanmıyorum. Ben sıcak severim. Soğuk tüketildiğini ilk kez duydum.
Sıcak tüketilir yapılmasını bekleyene kadar da midye dolma yenilir offf off
Neden yaptın bunu ya 😅 sıcak.
Benim yemeklerle ilgili soru kitabım var sırayla soruyorum oradan. Bu denk geldi ne yapayım 😂
Ilık seçeneği niye yok.
Canım Tantuni Çekti
Açık yer varsa al.
Hiç sevmem
sıcak gider
Sıcak severim canımda çekti 😀
sıcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?