Tava ciğeri mi ciğer şiş mi sorusuna kesinlikle cevabım tava ciğer olur. Ciğer şişi oldum olası pek sevemedim ki ciğer aşığı biriyimdir. Tava ciğeriyse ağzımı sulandırdı şu an.🤤
Eğer 3. bir şık ekleme hakkımız olsaydı Arnavut ciğerini de diyebilirdim.😂 Tava ciğerini ne kadar seversem seveyim Arnavut ciğerinin lezzeti bir başka oluyor bana göre.😍
Aşırı ciğer seven birisi hiç olmadım arada bir yediğim zamanlar elbette oluyor fakat tutkunu değilim. Tava ciğer çoğumuzun yaptığı klasiklerden birisidir aslında hepimiz tadını az çok biliriz kimimiz bayıla bayıla yerken bazılarıda beğenmeye bilir.
Ciğer şiş ise çoğumuzun göz bebeği sıradanlaşmadan kurtuluan lezzet harikası diyebiliriz. Ciğer şiş tava ciğere göre çok daha lezzetli bence lavaş ve yeşillik varsa tadından yenmez. ❤
Tava ciğer klasik, herkesin yaptığımı? Onun kıvamını bile en iyisini edirnenin kendi halkı bile pek yapamıyor. Sadece gerçek ustaları o kıvamı tutturabiliyor. Edirneye gelip yemediniz sanırım.
En iyisi bence ciğer şiş. Tava ciğeri yağda falan pişiyor. Ciğer yağı çok çekiyor bence öyle tadı bozuluyor. Daha şimdi yedim Edirne tava ciğeri pek memnun kalmadım. En iyisi şiş bence..
İkisinide severim ama tava ciğer çok farklı. Edirneye gidiyoruz hatta sırf onu yemek için özel gezme dışında tabi :D Hatta gittiğimiz mekanda Vedat Milorun fotoğrafı vardı
Ben de edirneliyim tava ciğerin tadı bir başka oluyor çok güzeldir. Türkiyeden hatta dünyanın 4 bir yanından insanlar geldiğin de Edirne tava ciğerine bayılıyorlar, herkese tavsiye ederim Edirneye gelipte tava ciğerini yememek olmaz. Trakyamın milli ciğeri❤️😁👍🏼
Tava ciğeri çok seviyorum ve çok yaparım. Edirne tava ciğeri çok güzel oluyor. Ve yumuşacık. Ciğerin daha kolay zar soymak içinde ciğeri dondurucuda biraz dondurduktan sonra rahatça dilimleyebiliyorum. Ptatik oluyor tavsiye ederim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzel yaparım, ama yiyemem. Sadece kendi yaptığımı tadıyorum.