Yeme & İçme Tostu Neyli Seversiniz? Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor yarın kendime tost yapmak istiyomneyli yapam sizce?malzemeleri bimden alcam mq ona göre :DDDDDDD Güncellemeler+1 yıl yaptım kankito adaylarıbimden lif peynir ve dana salam aldım öyle yaptım:D Tostu Neyli Seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Bim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Bimde nevar ne yok bilmiyorum ben Tam bugday ekmegine cift kasar bazende sucuk koyup bide yumurta kiriyorum veya mantar ve biber koyuyorum arasina ustunede kekik ve biber serpiyorum oh mis haha 0 9 Yorumla Desuyonee +1 yıl pizzamsı bişe yapıyon sen :D Yorumla caramelmacchiato25 +1 yıl haha aynen bi seferde her seyi yiyorum 😂 Yorumla Desuyonee +1 yıl ben normalde yemesem de tost yaparken beyaz somun ekmeğe yapmayı seviyorumbi de ketpaç çok severim :D Yorumla caramelmacchiato25 +1 yıl aynen ketcapi bende seviyorum tostda gece gece canimi cektirme nannn 🥺🥺😢😢 Yorumla Desuyonee +1 yıl çeksin :Dben açım ama yemiyom sen de acı çek benim gibi :| Yorumla caramelmacchiato25 +1 yıl sabaha bende yerim ki 😃 Yorumla Desuyonee +1 yıl saat kaç gibi mesela? :D Yorumla caramelmacchiato25 +1 yıl bilmiyorum 9 10 😃 Yorumla Desuyonee +1 yıl erkenmiş ben 12de yicem :D Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Bır cılgınlık yap ıcıne bısı koyma hem makına hem ekmek şaşırsın kanks 0 1 Yorumla Desuyonee +1 yıl oooooooo Yorumla
тιηкүωιηкү Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sucuk kaşar kornişon turşu ketçap mayonez üfff bayılırım canım istedi bak 0 3 Yorumla Desuyonee +1 yıl turşu murşu ne oluyo lan :D Yorumla тιηкүωιηкү +1 yıl Evet kornişon turşu ince dilim dilim kesip koy içine harika oluyo 😃 Yorumla Desuyonee +1 yıl ayvalık tostu gibi bişe o dfdfdffddfdf Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem 1 1 Yorumla Desuyonee +1 yıl sie o zaman dflşkgklşdfgşdfgdfg Yorumla
acelyaa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl kaşarlı 1 1 Yorumla Desuyonee +1 yıl uuuuuu kaşarlı mı :Pçift mi tek mi :D Yorumla
kitri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Peynirli ve sucuklu 0 3 Yorumla Desuyonee +1 yıl peynir nasıl bi peyniryüzlerce çeşit peynir var :D Yorumla kitri +1 yıl Kaşar peyniri :) Yorumla Desuyonee +1 yıl eski mi yeni mi cheddar tarzı mı ne tarz :P Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Her türlü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bimde nevar ne yok bilmiyorum ben
Tam bugday ekmegine cift kasar bazende sucuk koyup bide yumurta kiriyorum veya mantar ve biber koyuyorum arasina
ustunede kekik ve biber serpiyorum oh mis haha
pizzamsı bişe yapıyon sen :D
haha aynen bi seferde her seyi yiyorum 😂
ben normalde yemesem de tost yaparken beyaz somun ekmeğe yapmayı seviyorum
bi de ketpaç çok severim :D
aynen ketcapi bende seviyorum tostda
gece gece canimi cektirme nannn 🥺🥺😢😢
çeksin :D
ben açım ama yemiyom sen de acı çek benim gibi :|
sabaha bende yerim ki 😃
saat kaç gibi mesela? :D
bilmiyorum 9 10 😃