Yeme & İçme Pasta yaptım nası olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok kötü oldu be fmcnbcçcnckcmc Güncellemeler+1 yıl Tam bi sanat eseri Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tamam sakin bi daha mutfağa girmiyorum Pasta yaptım nası olmuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Merhaba Ben beğendim güzel gözüküyor. Tadi da güzeldir bence 🤭 0 0 Yorumla
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben de napiyim oturmuşum kendime öyle 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Dnnfhcmdndlxöxhöxkdcm yaaaaaaaaa çok kötü oldu dalga geçmeeee Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Hayır Tuzey namaz kılan kurbağa gerçek değil sana zarar veremez 😣😣😣😣 Yorumla Soran +1 yıl Xjncjckfnflfmfjms pek' ellerini tam yapmış olmam... Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Çok iyiiiii hahshshshs Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafı ypmam yok mu be Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Ben sticker yapçam wp'de helal et Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun ;( artık ünlü bi kurbağam var Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl https://youtu.be/l4cYyJLGMNU şöhreti kaldıramayınca olur gibi... Yorumla Soran +1 yıl :(( yorumlardaki eleştirileri gördü tabi Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl O kurbağayı da yicen mi sen şimdi :( Yorumla Soran +1 yıl Kötü haber yedim bile Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Kahroldum Yorumla Soran +1 yıl Affet beni Yorumla
00Hsn00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sevimli olsun diye uğraşmışsın ama emeğine sağlık be iyi yanından bak en azından tadı güzeldir görünüş facia da olsa :D :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :(( facia mı olmuş be dmcnvkdnxnxcm Yorumla 00Hsn00 +1 yıl Yani :D Çok zevklisin yaa pastaya bak diyemediğim için üzgünüm :D :D Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. Bu pastayı yiyebilcek tek millet vardır ÇİN cumhuriyeti 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa tamam kötü oldu ama abartma Yorumla Power_MAN +1 yıl Kötü oldu demedim. Kurbağa midemi öldürdü çok saol Yorumla Soran +1 yıl Ne kurbağaymış ya :( Yorumla Power_MAN +1 yıl Neyse afiyet olsun sana iyi geceler Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kadin eli degen bir sey kotu olabilir mi hiic 🙂Saka la saka elinin ayarini skim. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Yok be yenir emek var sonucta eline saglik 😀 Yorumla Soran +1 yıl Emek var ama b. ka benzedi Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Yoo guzel yenir ya 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kötü olduğunu biliyorum ama yorumları okuyunca bi daha elimi sürmemeye karar verdim bu işlere Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Sur sur bence lezzetli duruyor boza boza ogrenir insan 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kurbağayı çıkartırsak harika olur gibi. Ya çok güzel süslenirdi aslında ama olsun önemli olan tadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Krem şantiyide sıvayamadım kiii :( Yorumla
Erzincan24-24 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Gayer guzel duruyor 😇 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç kimse beğenmedi ama olsundu xkcmcncöcjc Yorumla Erzincan24-24 +1 yıl Tadı önemli 😄 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Üstündeki 1 bidon uranyum içen kermit sanırsam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaaa tamam bi daha yapmıyorum Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl gözüm kapalı bundan iyi sıvarım :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel sıva lan Yorumla Jokeface +1 yıl adres ver mk :d Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Anane yorganlarinin kılıfı geldi aklıma nedense 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
qesqin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Eline sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Çok tatlı la 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse beğenmedi ben dahil :(( Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Efsaneeeee olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi şaheser Yorumla darknessfalls +1 yıl Yeapp Yorumla
DAVARELLA Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben bunu yerim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi kimse beğenmedi xxncnchmxbc Yorumla DAVARELLA +1 yıl Mis gibi pasta valla onlar da g*tümü yesinler Yorumla Soran +1 yıl Jdhdudjfhd gel yarı yarıyq bölüşelim sevdim seni Yorumla DAVARELLA +1 yıl Dur çayı koyayım qawısdxutawecf Yorumla
jackdaniels0034 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bana kargola 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü olduy lan Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Evet görünüşü kötü olabilir tadı önemli benim için Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Şaka maka harbiden b*ka benzemiş Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Kusura bakma kank geliştir kendini biraz daha. alçıyla duvar sıvalamışsın sanki Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl :/ Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi olamamış Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Eh olmuş biraz az da olsa yenebilir belki Yorumla Soran +1 yıl Tadı güzel ama öyle deme ;( Yorumla jackdaniels0034 +1 yıl Peki : ( Yorumla
Didemalaca3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Neli yaptın la 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Muz çilek Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Kes bi dilim gelicem Yorumla Soran +1 yıl Gel ama çok çirkin oldu xkdnfhkdhcjf Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Bi sey olmaz ahsbdhhs Yorumla Soran +1 yıl Ya hiç mi olmamış be Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Yo gayet iyi olmuş Yorumla Soran +1 yıl Kurbağa koymayıp güzel sıvasam gideri varmış Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Ben kurbağayı da beğendim. Kanka şu an açım ya gözüm görmüyor shvsbshd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Afedersin ama y*rrak gibi olmuş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerine sağlık yine de zamanla şey yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Bu zamanla hal olcak gibi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O niye Yorumla Soran +1 yıl Baksana şu çirkinliğe düzelmez bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadı nasıl Yorumla Soran +1 yıl Bildiğin pasta işte çilekli muzlu Yorumla
oYAFES Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yedin mi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yiycem Yorumla oYAFES +1 yıl Az yollasana. Yorumla Soran +1 yıl Al hepsi senin olsun :(( Yorumla oYAFES +1 yıl ciddi misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet kimse beğenmiyo zaten :)) Yorumla oYAFES +1 yıl Tamam ben alırım. Kimse beğenmediğine göre yanına promosyon koymalısın. Garanti olsun. :) Yorumla
nslanger0035 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bence güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla nslanger0035 +1 yıl Evet Yorumla
hayalbileedemezdim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl ortadaki ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurbağa uyapmaya çalıştım xjchfhdjchfhxönxknc Yorumla hayalbileedemezdim +1 yıl ayı sanmıştım, güzel olmuş Yorumla Soran +1 yıl Ayı ne ya sjdndkfndj neden bu kadar beceriksizim Yorumla hayalbileedemezdim +1 yıl amaan ayıda olsa kurbağada olsa yedikten sonra aynı şekilde çıkıyor, ye gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba
Ben beğendim güzel gözüküyor. Tadi da güzeldir bence 🤭
Ben de napiyim oturmuşum kendime öyle
Dnnfhcmdndlxöxhöxkdcm yaaaaaaaaa çok kötü oldu dalga geçmeeee
Hayır Tuzey namaz kılan kurbağa gerçek değil sana zarar veremez 😣😣😣😣
Xjncjckfnflfmfjms pek' ellerini tam yapmış olmam...
Çok iyiiiii hahshshshs
Profil fotoğrafı ypmam yok mu be
Ben sticker yapçam wp'de helal et
Helal olsun ;( artık ünlü bi kurbağam var
https://youtu.be/l4cYyJLGMNU şöhreti kaldıramayınca olur gibi...
:(( yorumlardaki eleştirileri gördü tabi
O kurbağayı da yicen mi sen şimdi :(
Kötü haber yedim bile
Kahroldum
Affet beni
sevimli olsun diye uğraşmışsın ama emeğine sağlık be iyi yanından bak en azından tadı güzeldir görünüş facia da olsa :D :D
:(( facia mı olmuş be dmcnvkdnxnxcm
Yani :D Çok zevklisin yaa pastaya bak diyemediğim için üzgünüm :D :D
Bu pastayı yiyebilcek tek millet vardır ÇİN cumhuriyeti
Yaaa tamam kötü oldu ama abartma
Kötü oldu demedim. Kurbağa midemi öldürdü çok saol
Ne kurbağaymış ya :(
Neyse afiyet olsun sana iyi geceler
Kadin eli degen bir sey kotu olabilir mi hiic 🙂
Saka la saka elinin ayarini skim.
O kadar mı kötü
Yok be yenir emek var sonucta eline saglik 😀
Emek var ama b. ka benzedi
Yoo guzel yenir ya 😀
Kötü olduğunu biliyorum ama yorumları okuyunca bi daha elimi sürmemeye karar verdim bu işlere
Sur sur bence lezzetli duruyor boza boza ogrenir insan 😀
Kurbağayı çıkartırsak harika olur gibi. Ya çok güzel süslenirdi aslında ama olsun önemli olan tadı
Krem şantiyide sıvayamadım kiii :(
Gayer guzel duruyor 😇
Hiç kimse beğenmedi ama olsundu xkcmcncöcjc
Tadı önemli 😄
Üstündeki 1 bidon uranyum içen kermit sanırsam
yaaa tamam bi daha yapmıyorum
gözüm kapalı bundan iyi sıvarım :d
Gel sıva lan
adres ver mk :d
Anane yorganlarinin kılıfı geldi aklıma nedense
Ne alaka
Eline sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun
Çok tatlı la 😂
Kimse beğenmedi ben dahil :((
Efsaneeeee olmuş
Dimi şaheser
Yeapp
Ben bunu yerim.
Gerçekten mi kimse beğenmedi xxncnchmxbc
Mis gibi pasta valla onlar da g*tümü yesinler
Jdhdudjfhd gel yarı yarıyq bölüşelim sevdim seni
Dur çayı koyayım qawısdxutawecf
Bana kargola
Çok kötü olduy lan
Evet görünüşü kötü olabilir tadı önemli benim için
Şaka maka harbiden b*ka benzemiş
:((
Kusura bakma kank geliştir kendini biraz daha. alçıyla duvar sıvalamışsın sanki
:/
Üzdü
🥺
Hiç mi olamamış
Eh olmuş biraz az da olsa yenebilir belki
Tadı güzel ama öyle deme ;(
Peki : (
Neli yaptın la
Muz çilek
Kes bi dilim gelicem
Gel ama çok çirkin oldu xkdnfhkdhcjf
Bi sey olmaz ahsbdhhs
Ya hiç mi olmamış be
Yo gayet iyi olmuş
Kurbağa koymayıp güzel sıvasam gideri varmış
Ben kurbağayı da beğendim. Kanka şu an açım ya gözüm görmüyor shvsbshd
Afedersin ama y*rrak gibi olmuş
:((
Ellerine sağlık yine de zamanla şey yaparsın
Bu zamanla hal olcak gibi değil
O niye
Baksana şu çirkinliğe düzelmez bu
Tadı nasıl
Bildiğin pasta işte çilekli muzlu
Yedin mi?
Yiycem
Az yollasana.
Al hepsi senin olsun :((
ciddi misin?
Evet kimse beğenmiyo zaten :))
Tamam ben alırım. Kimse beğenmediğine göre yanına promosyon koymalısın. Garanti olsun. :)
Bence güzel
Gerçekten mi
Evet
ortadaki ne
Kurbağa uyapmaya çalıştım xjchfhdjchfhxönxknc
ayı sanmıştım, güzel olmuş
Ayı ne ya sjdndkfndj neden bu kadar beceriksizim
amaan ayıda olsa kurbağada olsa yedikten sonra aynı şekilde çıkıyor, ye gitsin