Yeme & İçme Küçükken pilav üstü kuru fasulyeyi dünyada her insan yiyordur sanıyordum.. sizinde buna benzer şaşırdığınız şeyler oldu mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor pilav üstü kuru fasulye-döner-baklava falan filan her ülkede yokmuş... meğerse hiçte öyle değilmiş dünyaKurbağa bacağı yiyen fransızlarkahvaltıda balık yiyen japonlarböcek-köpek yiyen çinliler Küçükken pilav üstü kuru fasulyeyi dünyada her insan yiyordur sanıyordum.. sizinde buna benzer şaşırdığınız şeyler oldu mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dünyada kimse domuz demez, yemez yenmez günah diyordum. Meğer besleyip üstüne binenleri bile gördüm şok geçirdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kurufasulye her ülkede var sayılır. İngiliz mutfağında kahvaltı olarak gösteriliyor. Dünyada çoğu insan da kahvaltıda yiyor. Ortadoğu da da var 1 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Noel baba gerçek değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben küçükkende biliyordum gerçek olmadığını Yorumla Soran +1 yıl gerçek olsaydı şaşırırdım Yorumla yatyanıma +1 yıl Tamam Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla