Bunu evde yapmayı denedim evi yakacaktım😂 dolap ve tavan ateşten kararmıştı. Sakın evde denemeyin ⚠️
https://imgyukle.com/i/LqNzcp

Abimle yengem yeni evliydi. Mutfaktan Kahvaltı masasına tabakları götürme işi bana verilmişti. 3 e gidiyordum galiba. Bi elimde reçel bi elimde omlet taşırken bi anda reçel omletin içine döküldü 🤦♂️
Abim de artistlik yapıp yengemin önünde onu bana yedirmisti😂😂
Yağı fazla kızdırmışım alev almıştı en büyük sakarlı buydu sonraki de; kuru fasulyenin suyunu az koymuşum aşure gibi olmuştu, dibi yandı üstü çiğ kaldı rengarenk duruyordu :)
https://imgyukle.com/i/LqNzcp
Cafede yapmıştım bunu, aynısını evde yapmaya çalıştım dolaplar ve tavan kapkara oldu ateşten😂😂
Marifetli ve tehlikeli 😄
Teşekkür ederim.
Arkadaşım geldi yemek yapıyordum sohbet muhabbet. çorba ocakta pişerken çay demledim o arada çaydan kapağını çorbanın içine atmıştım.😂
😂😂 yanii
Geç dalganı tabi 😅
Cevap
12Cevap
Yeni demlenmiş büyük boy çaydanlığı ocağa devirdim. Tabi her yer çay olmuştu. Yanmadığıma şükrettim. Çok korkmuştum.
ocagin altını açmamış olmak..
Hayır bir de su niye kaynamıyor diyorum sndjnxd
Gece yarisi uykudan kalkip irmik tatlisi yaptim
Serbetini hazirlarken seker yerine tuz koymusum bu seker neden erimiyor diye sovmustum sonra baktim ki tuz
Çorbanın içine tuz atacağıma şeker atmıştım. 😂 Sonra yenmez hale geldi zaten güzelim çorba mundar oldu.
Sup yapiyordum 2defa dusurdum kazani yere muftak berbat oldu 3cude yaptim en son. Oda cok acili oldu.
Ilk defa 12 yaşımdayken patates ezmesi yapıyordum. Suyunu süzmeden patatesleri ezmiştim. Patates çorbası olmuştu resmen sulu sulu
Patates kızartmıştım elime tavayı aldım elim titredi yağı ocağın üzerine döktüm ateş parladı ödüm patlamıştı jdhdhddj
Yemege tuz yerine şeker attım. Tuz koyulan kavanoza şeker konulmuş. Bende bilmeden yemegi şekerli yapmıştım.
Mutfakta her zaman bir chef edasıyla profesör şekilde çalıştım İbo"))
krepi yapıştırmıştım aspiratöre 😂🤣😂🤣😂
Ben küçükken fritöze hafif su dökmüştüm yağ taşmıştı her yer batmıştı :/
İlk pilav yapışımda pilavın dibini tutturup, pilavı çorba yapmak.🙂
Hayatta yapmam çünkü yemek yaparken hiç acele etmem ve bir iş üzerinde iken diğerine başlamam..
Mutfağı yakma girişimimden sonra annem bir daha mutfağın önünden bile geçmeme izin vermedi🙂
Tuzla aram olmadığı için ya tuzsuz olur ya da tuzlu olurdu 😂
Oha 🤣🤣🤣
Çocukken gözleme yapıcam diye annemin el işilerini sobada yakmıştım
Yumurta yaparken de tavaya baya yağ dökmüşüm birde zeytin yağı yumurta yeşil bir şey olmuştu 😅
Küçük yaşlarda plastik tapakdaki yemği ısıtmak için sobanın üzerine koymuştum tabak eriyince yemekte yayıldı
Bir parmağımı 2 kere kesmek, dalgınlıktan yemek yakmak. Koca borcamı kırmıştım.
Yanmış yağın içine domates sosunu dökünce tavana kadar kıvılcımlar çıkmıştı 😂
Yemeğin altını kapattığımı sanıp yemeği de tencereyi de yakmak olabilir 😄
Kızartma yağını tüm mutfağa dökmüştüm:/
Ufak tefekler haric pek yok
Bir sürü var hangisini sayayım 🤐😂
Yemekleri yakmak başka bişeye dalıyorum hep
Paketinde piliç çevirmeyi mikro dalga fırına attım
Tuzu kaçırdım tabak kırdım
Her defasında telegona dalıp tasirmam😔
yemeği yaktıydım tvye dalıp
Yemeğe tuz yerine şeker tozu atmiştım😄
Yenilmeyecek kadar tatlıydi😂