Yeme & İçme İnstagram'da yemek sayfası açmak istiyorum, diğer sayfalara göre nasıl fark yaratabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Malum ağzına kadar yemek tarif ve diyetisyen sayfası. Ne yaparsam sayfa öne çıkar fikrini olan var mı yemek yapamm en büyük hobim İnstagram'da yemek sayfası açmak istiyorum, diğer sayfalara göre nasıl fark yaratabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 +1 yıl Selam,Akılda kalıcı bir isimKaliteli görsellerİyi ayarlanmış görsel açılarıTelefon değil gerçek bir fotoğraf makinesi kullanmakSana destek olabilecek sayfaları, kişileri etiketlemekPost sıklığının düzenli olmasıYaratıcı olmak, food styling denilen olaya hakim olman 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Reklamının iyi olması lazım. Instagram algoritması beğenilerinin yüksek olmasına göre seni keşfete düşürür. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç onu sormadım ama neyse Yorumla
PideliPidemi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yemek yaparken tuhaf hareketler yap bizim aptal halk sever 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam,
Reklamının iyi olması lazım. Instagram algoritması beğenilerinin yüksek olmasına göre seni keşfete düşürür.
Hiç onu sormadım ama neyse
Yemek yaparken tuhaf hareketler yap bizim aptal halk sever