Yeme & İçme Kırmızı elma mı, yeşil elma mı? Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yeşil seviyorum yeşilin güzelliği ayrı ve ekşi olan tadı benim için bir başkadır sanki cennet'in elması gibi yem yeşil.Peki, ya siz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Very High Update Kırmızı elma mı, yeşil elma mı? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kırmızı elma her zaman için daha çok iştahımı açıyor nedense 1 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bizim pazarda hz adem bu elmayı yedii gel abla gel diye pazarlıyolar yeşil elmayı :D bende ekşi elmayı severim. 1 0 Yorumla
kudayay Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 62% +1 yıl Az önce 4 tane kurmizi elma yedim. Kırmızı elma tercihim 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Yeşil elma favorimdir. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Yeşil elma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırmızı elma her zaman için daha çok iştahımı açıyor nedense
Bizim pazarda hz adem bu elmayı yedii gel abla gel diye pazarlıyolar yeşil elmayı :D bende ekşi elmayı severim.
Az önce 4 tane kurmizi elma yedim. Kırmızı elma tercihim
Yeşil elma favorimdir.
Kırmızı üzerine tahin
yeşil
Yeşil elma
Kırmızı severim.
Kırmızı
Yeşil elma
Yeşil
kırmızı elma daha iyidir ya
Kırmızı
Yeşil