Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer diye bir sözümüz var ama gerçekten doğru mu? Gözüne hitap etmeyen kızı sırf hamarat diye beğenirler mi? Arkadaşlarımla bu soruyu tartışıyorduk ki size de sormak istedim. Yeterince güzel olmayan biri hamaratlığı ile kendini beğendirebilir mi?
Yeterince güzel olmayan biri hamaratlığı ile kendini beğendirebilir mi?
Bakın o kişi kendini yeterince güzel bulmuyorsa bunun alternatifi hamaratlık olmamalı bence. Ne yapsın derseniz; o da çok bakımlı olmaya gayret etsin, kendine özen göstersin, giyimine kuşamına daha çok dikkat etsin. En önemlisi fiziğini '' kendisinin'' en iyi versiyonu haline getirsin. Spora başlayıp FİT olmayı kafasına koysun, emek verip başarsın. Yani hamaratlık yerine bunları yaparak sizin tabirinizle '' kendini beğendirsin.'' Elbette yemek yapmayı da bilsin, sevgilisine / eşine sevdiği yemekleri yapmak istiyorsa yapsın. Ama genel olarak Türk kadınları hamaratlığa aşırı önem atfediyor bence.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlenince zaten eşlik mevkisi değişir anne baba olur. Anne çocukları için hamarat olur, baba da çocukları için para kazanır. Öncelikleri güzellik olmaz.
Aile olmayı istemeyip sadece birlikte yaşlanmak için evli olan çiflere güzellik şart hamarat olmasa da olur kazanırlar kendi paralarını dışarda yerler. Hayat müşterek olur.
Eğer sende kimya olarak ilk bakışta hoşlanmamışsa asla o yola girmezler. Bakınca dikkatini çekecek bi güzelliğin olması lazım. Digerleri hep 2. Planda.
Yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz ;) tatlı dilli güler yüzlü pozitif bir hatun her zaman ilk tercih olmasa da erkekler böyle kadınlarla yaşlanıp ölmek ister. Diğerleri kısa bir süre eğlenceli vakit geçirmek için tek kullanımlık ürün olarak görülür.
Erkeklerin cogusu tipe onem verie (kendi tipine bakmadigi halde) Kizin yemek yapip yapmadığı ozelligini yok sayarlar... Ancak bazi nadir erkekler varki sadece kalbe yonelmis mutlulugu arayan... onlara denk geldiğiniz zaman ne mutlu biz kızlara
Bu biraz karşınızdaki insana bağlı bazı insanlara kuyu kazıp su çıkarsanız dahi yaranamazsiniz... duygusal insanlar doğru insanlardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla benim yakın erkek arkadaşlarım var ben hiç yemek yapamıyorum çok kötü oluyo ve bu onların hoşuna gidiyo sürekli benimle uğraşıyolar eve yemek gönderiyolar kendileri yapıp çağırıyo ve hepsi ağzımın içine düşecek gibi.
beğendirir düşünsene güzel olmuş ama elinden bişi gelmiyor napıcan onu süs eşyası diye almıyorsun ya kadın dediğin hamarat olucak bu işler öyle akşam olunca bacağını ayırmakla olmuyor güzellik var diye oda bi yere kadar