Şunu artık bir açığa kavuşturalım herkes toplansın oy versin Sucuk Kayserinin mi? Afyonun mu? (Kayseri tabiki)
Kayseri
Afyon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kayseri o kadar.
Beklediğim cevap resmen :(
Memleketimin misler gibi yiyeceği ❤️
Gadanı alırım ne güzel dedin valla
Beni neden bulmadın yiğidim
Kayseride yaşayan bir afyonlu olarak söylüyorum
AFYON
Hatta eşim kayserili o bile Afyon sucuğunu tercih ediyor :D
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek :)
Cevap
9Cevap
Size konuya açıklık getireyim Kayseri sucuğu eski Osmanlı zamanından gelme kasaplık yeteneğine dayalıdır. eskide padişahın kayseriliyi cezalandirmasi sonucu kasap açılması ve o ise daha yatkın olup sucuk pastirm açısında un yapmasi ve bunu devam ettirmesi ile olan bir şeydir
Kayseri'nin et ürünleri güzel insanları Dengesiz 😂
Dengesiz insan her yerde var moruk bu Ülke sorunu Şehir sorunu degil sksjsks
Valla Kayseri'de yaşayan çoğu kişi aşırı sorun yaşadığı coğrafyanın insana etkisi varmış onu öğrendim
Yani kısmi derecede haklısın dostum ama tüm memleketi de böyle yargılayamam canim Gayserim :D
İyiler var tabi 🙂 Kayseri'de yaşayan birini sevdim çok dengesiz çıktı sonradan çıktı ne olduğu ortaya 😐 sevmez olaydım gönül eğlendirdi benle bro aslen Sivaslı bu orsp
Gayseri gardaş benim bildiğim 😂
Sucuk Afyon'un, pastırma Kayseri'nin.
Reis yalniz Afyonlularin sucuğa cökmeye calistigi gibi Kastamonulular da pastirmaya cökmeye calisiyor skdjdks
ikiside değil :D
kayseri değinde pastırma direk
bursa kestane şekeri
çanakkale penir helvası
meshur yani bu işi en iyi yapan anlamında
konu sucuk ise en çok yurt dışına gideen sucuğumuz biga sucuğudur ve denemenizi tavsiye ederim
Reis yalnız sucuk uzerine dünyada ismi duyulan markalarin cogu Kayserinin ayrica 600e yakin sucuk pastirma mekani var burada bunuda sen bil istedim :)
bilgilendirmen için teşekkür ederim sonuçta yerlisi kadar bilemem :)
farketmez sucuk olsun 😀😀
Gayseri
Afyon tabisi
Sucuk afyon
Kayseri daha iyi
Adam adammm
Afyonun
Kayseri tabii ki
Adaaaaammm
Afyon
Doğru karar :)
Kayseri aga