Genelde hep kullanırlar. Ben iki kelimeden de nefret ederim. İnsanları aşağılamak gibi bir huyum olmadığı için olsa gerek. Siz kullanıyor musunuz bu kelimeleri? Neden kullanıyorsunuz? Kimlere kullanıyorsunuz?
Mesela keko denilen arsız bela, Erzurum'da 30.000 kişiye konser vermiş. Ona "keko" diyenlerin ne başarısı var? Hafta sonu AVM'ye gidebilmek en büyük başarıları. Adamın tarzı var en azından. Ben de insan ayrıştırmayı sevmem ve kimseye kezban veya keko diye hitap etmem.
Genelde birisine özenip, onun gibi olmaya çalısan ama olamayan insanlara denilir.
İkisini kullananda saçma tipler... hele kezbanı kullananlar kendini bir b*k sananlar... Erkekler kendi arasında keko değilde sayko kullanmaya başladı bu erkekleri kendi aralarında rahatsız etmiyo ama kadın kullanırsa rahatsız ediyo
İnsanları böyle çirkin bir şekilde sınıflandırmak hoş bir şey değil Herkes çok güzel yakışıklı olacak diye bir şey de yok ya da imkanlar el vermiyordur kendini geliştirmekte sıkıntı yaşamıştır
Kezban diye genelde biriyle gözgöze gelir gelmez kesin beni seviyor herkes bana hasta modundaki kızlara söylüyoruz. Keko da bunun erkek versiyonu. Bende kullanımından rahatsız. Kullananlar ben ve arkadaşlarım haricinde herkes kezban kafasında oluyorlar çoğunlukla
Kişiye göre değişen bir doğrudur... Bana göre sigarayı sigarayla yakan kekodur şu yukardaki resim kezbandir başkasına göre farklı şekiller alır. Ama her türlü komik bir kavramdır 😄🙆
Bilmem kullanmayı sevmiyorum çünkü aslında kezban kelimesinin sözlük manası; inkarcı demek bir nevi inanan birine kafir muamelesi içeriyor her ne kadar ameller niyetlere göre olsa da neden bu riski alayım ki
En İyi Cevaplar