Yeme & İçme Sabah Kahlvaltısında Ne Yediniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeni uyandım sobada hazırlanıyor Trabzonlu olanlar bilir Sabah Kahlvaltısında Ne Yediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fotoğraf huzur veriyor resmen; sıcacık soba, mis gibi kuymak (sanırım), havada puslu yağdı yağacak gibidir şimdi.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuymak değil eski bin yıllık yemek heres bilmez triloksi deniyor bana hiç huzur vermiyor nedense Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Canım çekti, afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın 😊 sizede Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tandırda pişirilmiş Biberli ekmek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayat ekmek yedim nezaretten yeni çıktık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay be aga bizdede durumlar farklı değil Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sobayı köyümü üstünde ekmek kızartmayı özledim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fakir olsan özlemezdin aga Yorumla gezgin-34 +1 yıl Zengin değilim ki zaten Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Poğaça 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla þórtaclausa +1 yıl Sana da afiyet olsun Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl börek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne ki bu? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Troklosti bin yıllık yemektir rum yemeğidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fotoğraf huzur veriyor resmen; sıcacık soba, mis gibi kuymak (sanırım), havada puslu yağdı yağacak gibidir şimdi..
Kuymak değil eski bin yıllık yemek heres bilmez triloksi deniyor bana hiç huzur vermiyor nedense
Canım çekti, afiyet olsun
Sağolasın 😊 sizede
Tandırda pişirilmiş Biberli ekmek
Afiyet olsun
Bayat ekmek yedim nezaretten yeni çıktık
Vay be aga bizdede durumlar farklı değil
Sobayı köyümü üstünde ekmek kızartmayı özledim
Fakir olsan özlemezdin aga
Zengin değilim ki zaten
Poğaça
Afiyet olsun
Sana da afiyet olsun