Yeme & İçme Daha önce Süryani kahvesi içtiniz mi? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Mardin'de görev yapan bir arkadaşım getirdi dün. Daha önce içtim ama bunu denedikten sonra o içtiğimle alakası olmadığını anlamış oldum. O kakulenin kokusu mest ediyor insanı çekirdeklerin cifte kavrulmuş olması ayrı bir lezzet zaten Daha önce Süryani kahvesi içtiniz mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl İçmedim ama sen şimdi öyle bir anlattın ki, merak ettim doğrusu :) 1 5 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl En kısa zamanda içmelisin Yorumla Pullman +1 yıl şu an bakıyorum.. Artukluyemen mi markası.. Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Artukbey yazıyor baktım da Yorumla Pullman +1 yıl Teşekkür ederim..Sana da afiyet olsun 😋 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tsekkur ederim Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Süryani şarabını içtim kahve olarakta mırra içtim Mardin değişik kültürleri bir arada barındıran. Bir coğrafya herseyi güzel 2 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İçmişimdir. Amaca yoğunlaştığım için farkında değilimdir 😀 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Amaç neydi Mardinin doğal güzellikleri mi😀 Yorumla PromisedLand +1 yıl Doğal güzellikleri severim, çok fazla tarihi olmamalı tabi 😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hahahahah e tabi :)))/ Yorumla PromisedLand +1 yıl Bu arada kaç kg oldun sen 😀Son bir haftada yediğin içtiğin bir Afrika ülkesini ihya ederdi😀😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Fkfhsjdjd:))) ben yiyip kilo almayanlardanım Yorumla PromisedLand +1 yıl Bu her şeyi açıklıyor 😀 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 888 cevap paylaştı. Bir Mardinli olaraktan elbette 😍 Dibek kahvesi aslında Süryani kahvesi ama içinde kakule var 2 0 Yorumla
İstanbuldaasonbahaar Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bi deneyim olmalı, kahve en sevdiğim sıcak içicek🌸. 1 0 Yorumla
MisterZaza Takip Et Xper 7 Yaş: 89 , eic 99% +1 yıl Hayır ama Mardin se guzeldir, sen diyorsan çok güzeldir. 1 0 Yorumla
---Vavvveylâ--- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır kahve seven biri değilim zaten ama kaçak çay çok içtim.😀😀 1 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl normal kahveden artı bi damla sakizli kahve icmisimdir bu zamana kadar 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Menengiç kahvesinden mi bahsediyosun kuzum🙄😄😄 yoksa bu farklı bı kahve mi? 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Menengiç baska Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hmm tamam kuzum Yorumla
jimmycelvin Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Turk kahvesine mi benziyor peki yoksa nescafe gibimi 0 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Turk kahvesi Yorumla jimmycelvin +1 yıl O zaman denemek lazım :) Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Menengiç ve dibek içinde öyle dediler ama alakası yok. 1 5 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Çok bilmiş şey seni Yorumla Saddov +1 yıl Övünmek gibi olsun da bu hayatı boş yaşamadık 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kendini beğenmiş 😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl Kendisini seven diyelim. 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hiii tabi tâbi 😜 Yorumla
jonywick Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Askerlik yaptığım dönemde içmiştim. Kahve sever biri olarak tek geçerim 1 0 Yorumla
Yasminn0134 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ya içicektik de pek önermiyoruz ağır bir kahve dedi gittiğimiz kafe içmedim ama isterim 1 0 Yorumla
cirano Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 44% +1 yıl Kahvesini denemedim ama şarabını içtim çok iyiydi 1 0 Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Hayir suriye cipsi yedim en son 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Hiç duymadım içmedim. 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kargolarsan bir bukle yine içerim🤪 0 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Alo mng kargo 😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cıft poset yap Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçmedim. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hayır içmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İçmedim ama sen şimdi öyle bir anlattın ki, merak ettim doğrusu :)
En kısa zamanda içmelisin
şu an bakıyorum.. Artukluyemen mi markası..
Artukbey yazıyor baktım da
Teşekkür ederim..
Sana da afiyet olsun 😋
Tsekkur ederim
Süryani şarabını içtim kahve olarakta mırra içtim Mardin değişik kültürleri bir arada barındıran. Bir coğrafya herseyi güzel
İçmişimdir. Amaca yoğunlaştığım için farkında değilimdir 😀
Amaç neydi Mardinin doğal güzellikleri mi😀
Doğal güzellikleri severim, çok fazla tarihi olmamalı tabi 😀
Hahahahah e tabi :)))/
Bu arada kaç kg oldun sen 😀
Son bir haftada yediğin içtiğin bir Afrika ülkesini ihya ederdi😀😀
Fkfhsjdjd:))) ben yiyip kilo almayanlardanım
Bu her şeyi açıklıyor 😀
Bir Mardinli olaraktan elbette 😍 Dibek kahvesi aslında Süryani kahvesi ama içinde kakule var
Çok güzel bi deneyim olmalı, kahve en sevdiğim sıcak içicek🌸.
Hayır ama Mardin se guzeldir, sen diyorsan çok güzeldir.
Hayır kahve seven biri değilim zaten ama kaçak çay çok içtim.😀😀
normal kahveden artı bi damla sakizli kahve icmisimdir bu zamana kadar
Menengiç kahvesinden mi bahsediyosun kuzum🙄😄😄 yoksa bu farklı bı kahve mi?
Menengiç baska
Hmm tamam kuzum
Turk kahvesine mi benziyor peki yoksa nescafe gibimi
Turk kahvesi
O zaman denemek lazım :)
Menengiç ve dibek içinde öyle dediler ama alakası yok.
Çok bilmiş şey seni
Övünmek gibi olsun da bu hayatı boş yaşamadık 😂
Kendini beğenmiş 😂😂
Kendisini seven diyelim. 😂
Hiii tabi tâbi 😜
Askerlik yaptığım dönemde içmiştim. Kahve sever biri olarak tek geçerim
Ya içicektik de pek önermiyoruz ağır bir kahve dedi gittiğimiz kafe içmedim ama isterim
Hayır ilk defa duyuyorum
Kahvesini denemedim ama şarabını içtim çok iyiydi
Hayir suriye cipsi yedim en son
Hiç duymadım içmedim.
Kargolarsan bir bukle yine içerim🤪
Alo mng kargo 😀
Cıft poset yap
Süryani kahvesi hiç içmedim
İçmedim.
Mardinliyim. İçmedim
Bende mardinliyim ama gerçekten çok güzel
evet içtim.