Yeme & İçme Kurabiye ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kimler güzel bir kahve eşliğinde mis gibi kurabiyelerden ister?. Güncellemeler+1 yıl Kurabiye sevmiyorsanız kahve de yapabilirim sizin için.. Kurabiye ister misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tyrbl Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kurabiyeyi çok severim. Eskiden dayimlar bana kurabiye canavarı derlerdi 😃. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O zaman bu güzel kurabiyelere de hayır demezsin herhalde. Yorumla Tyrbl +1 yıl Hayat şartları diyetteyim 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ben de diyetteydim ama bozdum. Bence bu nefis kurabiyeler için bozmaya değer. Yorumla Tyrbl +1 yıl Yani bir gün kaçamak yapabilirim 😃 Yorumla Soran +1 yıl İnan bana, buna değer. :)) Yorumla Tyrbl +1 yıl Obezite değilim zaten yahu. 181 boyum, 76.5 kilom var hedefim 6 kilo vermek. Evet bir de kahve yanında mis 😊 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sevdiğim bir arkadaşım dostum olduğu sürece yediğim içtiğim her şey güzel bana. 0 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kurabiye sevmem pek 🤧 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kahve ikram edeyim? Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Saat geç oldu uyuyamam sonra süt var mı süt sıcacık içeyim Yorumla Soran +1 yıl Sen istersin de olmaz mı... Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Yaa🤪 gall galip galp💜💚❤ Yorumla
SeyitBeys Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senin elinden se tabii ki, isterim. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylemeyeceğim, hiç beceremem böyle şeyleri. Annem yaptı, ama eğer istersen ikram edebilirim. Yorumla SeyitBeys +1 yıl İkramını kabul ediyorum. Ben biliyorum yapmayı belki olurya bir gün öğretirim, tabii sende istersen. Yorumla Soran +1 yıl Belki de bir gün heveslenip yapmayı öğrendikten sonra ben sana yaparım. Yorumla SeyitBeys +1 yıl Bekleyip göreceğiz. Yorumla SeyitBeys +1 yıl Sen mi yapıyorsun, ben mi? Yorumla Soran +1 yıl İkimiz de birbirimize yapabiliriz aslında, tabii zehirlenmeyi göze alıyorsan.. Yorumla SeyitBeys +1 yıl Bana bir şey olmaz. Kendini zehirleme de. Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kurabiye pek sevmem ama kahve yaparsan içerim 😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz mıyım güzelim... Yorumla bunaldumya +1 yıl Yaa 💞 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Çok kıskandım mumun sönsün. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de gel, beraber yiyelim. Ayzıiıttt +1 yıl Afiyet bak şeker olsun.
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Çok teşekkür ederim eline sağlım 0 1 Yorumla Mehmettok1979 +1 yıl Sağlık Yorumla
aseytp Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İsterim gönder gelsin 1 3 Yorumla Wesleyyysnejdeir +1 yıl Sen yaparmisin Yorumla Soran +1 yıl Hemen kargoya veriyorum! Yorumla aseytp +1 yıl Beklemedeyiiiiimmmm🤤❤️ Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanında ne içersiniz? Çay? Kahve? Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sicak çikolata olmadı kahve aliim Yorumla
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Canım çekti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel, beraber yiyelim. Yorumla efex98 +1 yıl Teşekkür ederim afiyet olsun. Tatlı yedim :)) Yorumla
RujSürerim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl İsterim cabuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemen gönderiyorum. Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Diyetteyim 😐 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bugün diyete başlamıştım sözde... Neyse artık, yarın tekrar başlarım. Yorumla Mitroglu +1 yıl Yarın başlıyorsun ama söz mu Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İstemem. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kurabiyeyi çok severim. Eskiden dayimlar bana kurabiye canavarı derlerdi 😃.
O zaman bu güzel kurabiyelere de hayır demezsin herhalde.
Hayat şartları diyetteyim 😃
Ben de diyetteydim ama bozdum. Bence bu nefis kurabiyeler için bozmaya değer.
Yani bir gün kaçamak yapabilirim 😃
İnan bana, buna değer. :))
Obezite değilim zaten yahu. 181 boyum, 76.5 kilom var hedefim 6 kilo vermek. Evet bir de kahve yanında mis 😊
Sevdiğim bir arkadaşım dostum olduğu sürece yediğim içtiğim her şey güzel bana.
Kurabiye sevmem pek 🤧
Kahve ikram edeyim?
Saat geç oldu uyuyamam sonra süt var mı süt sıcacık içeyim
Sen istersin de olmaz mı...
Yaa🤪 gall galip galp💜💚❤
Senin elinden se tabii ki, isterim.
Yalan söylemeyeceğim, hiç beceremem böyle şeyleri. Annem yaptı, ama eğer istersen ikram edebilirim.
İkramını kabul ediyorum. Ben biliyorum yapmayı belki olurya bir gün öğretirim, tabii sende istersen.
Belki de bir gün heveslenip yapmayı öğrendikten sonra ben sana yaparım.
Bekleyip göreceğiz.
Sen mi yapıyorsun, ben mi?
İkimiz de birbirimize yapabiliriz aslında, tabii zehirlenmeyi göze alıyorsan..
Bana bir şey olmaz. Kendini zehirleme de.
Kurabiye pek sevmem ama kahve yaparsan içerim 😄😄
Yapmaz mıyım güzelim...
Yaa 💞
Çok kıskandım mumun sönsün.
Sen de gel, beraber yiyelim.
Afiyet bak şeker olsun.
Çok teşekkür ederim eline sağlım
Sağlık
Tabikide yani kiö istemez
İsterim gönder gelsin
Sen yaparmisin
Hemen kargoya veriyorum!
Beklemedeyiiiiimmmm🤤❤️
İsterim
Yanında ne içersiniz? Çay? Kahve?
Sicak çikolata olmadı kahve aliim
Canım çekti
Gel, beraber yiyelim.
Teşekkür ederim afiyet olsun. Tatlı yedim :))
İsterim cabuk
Hemen gönderiyorum.
Diyetteyim 😐
Ben de bugün diyete başlamıştım sözde... Neyse artık, yarın tekrar başlarım.
Yarın başlıyorsun ama söz mu
Neden bu hizmet etmr aşkı
Alırım bir dal
Ye sen
Valla güzel olur
İstemem.
Sevmem