Ben pek sanmıyorum bunun görgüsüzlük olduğunu. Belki tabak görseli, içtiği bir içeceğin görseli hoşuna gitmiştir; çekmek istemiştir. ya da o anı ölümsüzleştirmek istemiştir veya işi yemektir vs... kesin bir yargıya varamam. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Yenilen yemeğin fotoğrafını çeken insanlar görgüsüz müdür?
İlginç yemekler ya da sunumlar yakalayıp bunu paylaşan insanları görgüsüz bulmuyorum. Bunun için blog açan tavsiyeler veren insanlar var ve fikir verici olabiliyor.
Ama yediği içtiği her şeyi istisnasız çekip paylaşan insanları itici buluyorum.
Bir tane korku filmi arıyorum. . Kırmızı gözlü kürklü kocaman bir canavar var. Bir grup insanın yolu canavarın olduğu yere düşüyor. Ofis gibi bir yer. Canavarın gözünden de gösteriyor diye hatırlıyorum ayrıca bi sahnesini de. Canavar kızın saçını kabarıyor kızda saçını kesiyor hızlıca. Çok korkunç sanırım canavarın kürkü beyazdı evet ismi de canavarlar günü gibi bir şey olabilir olmayabilir de biliyorsanız yazın lütfen
Yaptığım çoğu yemeğin fotoğrafını çekerim veya dışarda yediğim, sunumunu beğendiğim yemeklerin fotoğraflarını çekerim. Görgüsüz olduğumu düşünmüyorum mesela bi akrabam var boş tabağı bile storyide paylaşıcak az kaldı 😂😂 Bence fotoğraf çekmek değil paylaşmak görgüsüzlük
İnstagram gibi yerlerde gayet normal buluyorum bu tarz uygulamaların amacı fotoğraf paylaşmak zaten. Beğendiğin bi yemeği atarsın, gezdiğin yerleri atarsın, okuduğun kitabi atarsın vs. Gayet normal.
Yani değil bence. Her şeye de karışıypruz biz. Ben sevmiyorum, ama çeken insanlar var. Abartıp her dk çekip birde paylaşanlar beni rahtsız ediyor, onlar için geçerli olabilir bu.