Günde kaç bardak su içersiniz?Su içmek Çoğu zaman su içmeyi unuturuz ve bir anda aklımıza dank eder. Bazen de videolarda su içen birisini gördüğümüzde aklımıza gelir. Bu soruyu gördüğünüze göre su içmenin vakti ve zamanı geldi de geçiyor. Ben en fazla 2 bardak su içiyorum bu soru ile 3 oluverdi. :D
Bardak ile içtiğim zaman çok az içerim çünkü aklıma su içmek gelmiyor. Benim su sisem var hangi odaya gitsem koltukaltima koyar onunla gezerim 2 sise içerim en az. Eğer ders cakiisyor isem dersten sıkıldıkça içerim 3,5 sise içtiğim bile oluyor
sabah kalkar 1 bardak içerim 200-250 ml sonra işe gidene kadar arabada 500 ml pet biter. iş yerinde mesai bitene kadar 3x500 ml kesin biter arada yeşil çay kahve vs saymıyorum bazen 4 şişe de olabilir bu eve gelirim nispeten yatana kadar daha az içerim ama yine 500 ml gider kesin yani 15 bardak falan olur ya 10-15 arası
Selaam✋ Ben tam bir su aşigiyim yani insan mutfaga her gittiginde su içermi evet iciyorum ortalama 2-3 litreyi buluyor haliyle ilk zamanlar içenleri rahatsiz eder ama sonrasinda alisiyor ve bunyeniz susuzluga dayanamıyor. Saglikli bir bireyin gunde en az 8 bardak su içmesi gerekiyot zaten.
Gün içerisinde en az bir litre su içmeye gayret ediyorum az olduğunu biliyorum ancak çalıştığım için fazla zaman geçiriyorum iş yerinde fırsatım olmuyor