Birşey izlerken veya çalışırken birşey yemem. O an ona odaklanırım. Bir yerlerin kirlenmesini falan istemem. Eşyalara birşey yerken dokunulmaz iğrenç olur bence. Ne yediğinin önemi yok ne yersen ye öyle benim için. Sonuçta birşey yiyip içerken dökülebilir, kirlenebilir en sevmedeğim şey ve rahatsız olurum.
Döke döke dökmemeyi öğreniyorsun, mesela ben, nerelere döktüm bir bilsen 😂😂 Şimdi görsem dersin kimse buraya oturup film izlememiş, o derece geliştim. Sjsjaajkssjaj
Ben işte onu sevmiyorum, huylanıyorum. Her yer temiz durmalı. Ne kadarda olsa bazen dalgın olabiliriz dökebiliriz veya kirlitebiliriz. Ders çalışırken mesela çoğunlukla kahve içilir. Ama ben ders çalışırken yiyip, içmem. Çalışmadan önce içerim. Çalıştığım kağıda , ödeve ya da deftere bir damla bile dökülse sinirlenebilirim , sevmem. Öğrenciyken başıma gelmişti arkadaşım bana soru sormaya gelmişti. Kahvesinden bir damla kağıdıma geldi diye atıp tekrar yazmıştım, sinirlenmiştim. Film ve dizi izlerken cips , mısır, kuruyemiş falan yiyorlar mesela. O ellede laptoba, bilgisayara ya da tv kumandasına el vuranlar var. Onada çok huylanıyorum o elle geri onlara vurulmaz. Tamam el yıkanıyor geri falan ama o elle vurulması iğrenç bana göre. Olabilir görüşler değişir bu senin görüşün :D :D
Bir aralar mısır gevreğine baya düşkündüm. Uzun yıllardır vazgeçilmezlerim de şunlar; kuru yemiş, kuru meyve, taze meyve, hatta yeşillik. Sonraa kahve veya çay. SU.