Annem blender istedi. Mevcut olanın motoru mu ne yanmış galiba. Dedi ki çorba yapsın, meyve suyu yapsın, katı sert besinleri bile püre haline rahatlıkla getirebilsin dedi. El blenderi de olabilirmiş veya diğer tezgah tipi olanlardan. Fark etmezmiş. Güçlü bir şey arıyor. 2000TL ye kadar bütçe ayırdım. Bana blender önerebilir misiniz hanımlar? Ben erkek halimle pek anlamam bu blender mevzusundan. Şimdiden teşekkürler.
Bende tefal var memnunum kendi annemde arzum var o da memnun kayınvalidem de bosch var o da memnun en yakın arkadaşımda arçelik var o da memnun bunlar kullandığım bildiğim markalar bunların arasından bütçenize uygun olana bakabilirsiniz.
Kızlar Ne Diyor
Bende tefal var memnunum kendi annemde arzum var o da memnun kayınvalidem de bosch var o da memnun en yakın arkadaşımda arçelik var o da memnun bunlar kullandığım bildiğim markalar bunların arasından bütçenize uygun olana bakabilirsiniz.
Braun MultiQuick 7 Hand blender MQ 7045X aldım. Teşekkürler.
İyi günlerde kullanın Braun da çok iyi markadır ame çevremde kullanan olmadığı için yazmak aklıma gelmemişti açıkçası
Teşekkürler.
Bende cok bilmem ama marka olarak tefal oneririm arastir trensyol hepsi burada vb
Annem tefal kullanıyor o memnun ben arzum almıştım 3. Kullanmamda bozuldu
Modeli falan nedir