Ben iki türlü de seviyorum dışarıda olmayı. özel günlerde lüks mekanları sevdiğim doğrudur. Ama sahil kenarı seyyar köfte ekmekçiden de aldıgım haz başkadır. Sizin Mekan konusunda tercihiniz ne oluyor?Denize nâzır lüks mekanMinicik kendi halinde bir mekan
Dışarıda Yemek Yemek için Mekan Tercihiniz Lüks mü Oluyor Yoksa Salaş mı?
Midem çok hassas. Herkesin yaptığı yemeği yiyemiyorum. Yağından mıdır salçasından mıdır bilmiyorum ama bana dokunuyor. O yüzden mümkün mertebe salaş yerlerden yemem, lüks yerdeki maksat ise mekanın lüks oluşu değil, yemeğin kaliteli olması ile tercih ederim. Ve mümkünse mekanın mutfağını görür, öyle sipariş veririm..
LüKS mekanlar beni geriyo. Pahalı olmasını geçtim, usul nedir nasıl davranılır yemeği çayı kahveyi kime söylicez onlar mı getircek ya da bu ilginç ilginç isimli yemekler falan neyin nesidir derken yoruluyorum biraz. Öyle yerlere daha alışkın bir arkadaşlaysam ve içinden bakabileceğim bir menü yoksa görünürde, arkadaş ne istediyse aynısından olsun diyorum genelde. Hepsi yemek işte.
Bir şey söyleyim mi? Belki size tuhaf gelecek ama ben böyle mahalle arası kuytu köhne yerlerde yemek yemeyi seviyorum. Mesela köfteciler kokoreççiler falan. Ankarada emniyetin arka tarafında bir köfteci var küçücük bir büfesi var oturacak yeri dahi yok ama köfte için sıra bekliyorsunuz ve köfteleri harika 👍
İkisinin ortası aslında bir gün az daha bir balığa 500 lira veriyordum 😁 iyiki vazgeçmişim dedim fiyatını gördükten sonra ama ara sıra lazım tabi şöyle güzel bir müzik ortamıyla