Yeme & İçme En çok kime yemek yapmayı seversiniz & yapmayı en çok sevdiğiniz yemek? woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En çok kime yemek yapmayı seversiniz ve yapmayı en çok sevdiğiniz yemek hangisidir:) En çok kime yemek yapmayı seversiniz & yapmayı en çok sevdiğiniz yemek? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Merhaba.En çok eşime yemek yapmayı seviyorum.Körili ve kremalığı tavuğu ikimizde çok seviyoruz. En çok yapmayı sevdiğim yemektir. 1 0 Yorumla
hz-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayatımın aşkısına yapmak isterim. Napabiliyosam yaparım pepekime <3 1 0 Yorumla
thealphaman Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilime. Ve onun karşımda seksi seksi yemesi... Özellikle tatlılarda dayanamayıp ona tatlıyı yedirişimmm 1 0 Yorumla
peynirnisam Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl ben yemek yapmayı severim bana bi yazarmsın bişey sorcamda 0 1 Yorumla woodist +1 yıl yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba.
En çok eşime yemek yapmayı seviyorum.
Körili ve kremalığı tavuğu ikimizde çok seviyoruz. En çok yapmayı sevdiğim yemektir.
Hayatımın aşkısına yapmak isterim. Napabiliyosam yaparım pepekime <3
Sevgilime. Ve onun karşımda seksi seksi yemesi... Özellikle tatlılarda dayanamayıp ona tatlıyı yedirişimmm
ben yemek yapmayı severim bana bi yazarmsın bişey sorcamda
yazdım
fark etmes hepsini