Yeme & İçme Donas seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bayılıyorum. En sevdiğim fast food. Diyetteyim yilbasinda bozucam bundan yicem en çok galiba 😂 enfes bi yilbasi monusu hazirliyorum. Donas seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Romantik_0dun Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Merhaba,Sevilmez mi?Çok severim bende.Ama olmasa da olur.Şimdi canım çekti benim de. :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Profiliniz ve uslubunuz çok güzel 😊 Yorumla Romantik_0dun +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Günaydın.Hiç sevmem, asla yemem. Sosunu hiç beğenmiyorum. 1 0 Yorumla
Straciatella Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eskişehir'de çok iyi yapan bi yer vardı🤩canım çekti bak yine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaaaa adını duyunca aşırı mutlu oldum. Yaşadığım şehirde yok maalesef. Başka şehirde yemiştim bugün adı geçti hatta chdjsjsksks duygulandım 0 0 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aaa ilk defa görüyorum cok lezzetli duruyor 😍 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denemelisin mutlakaa Yorumla vampirkayla +1 yıl Nerde satiliyor Yorumla Soran +1 yıl Donas subesi varsa yasadigin yerde satilir. Internetten te nosunu al butun hatlar ortak Yorumla vampirkayla +1 yıl Tamam Tesekkür ederim 💋 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Off naptın ya gece gece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim canim cekiyo senin de ceksin 😉 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yapma yav Yorumla
Ahmetcann1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok fazla seviyorum. Gunde 3 kez yedigimi bilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi anda mi yoksa ara ara mi 🤣 ben bi kere yarin diyete hiricem diye 2 taneyi birden yemeye kalkip midem patliyoddu az daha feci kramp girmisti tokluktan Yorumla Ahmetcann1 +1 yıl 1 saat ara veriyordum tabi. Şişiriyor ayranda içiyorum Yorumla
muhendisbey53 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Afıyet olsun kiloo olsun ınsallah:) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amaan amaan yaaa oyle deme 😣 Yorumla muhendisbey53 +1 yıl Yanakların şişsin:) Yorumla Soran +1 yıl Senin de toton sissin emi 🤣 kim kardashian gibi gez ins ortalikta. Yorumla muhendisbey53 +1 yıl Hahha ben takmıyorum sayın gızlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Sevilmez mi?
Çok severim bende.
Ama olmasa da olur.
Şimdi canım çekti benim de. :D
Profiliniz ve uslubunuz çok güzel 😊
Teşekkür ederim :)
Günaydın.
Hiç sevmem, asla yemem. Sosunu hiç beğenmiyorum.
Eskişehir'de çok iyi yapan bi yer vardı🤩canım çekti bak yine
Yaaaa adını duyunca aşırı mutlu oldum. Yaşadığım şehirde yok maalesef. Başka şehirde yemiştim bugün adı geçti hatta chdjsjsksks duygulandım
Aaa ilk defa görüyorum cok lezzetli duruyor 😍
Denemelisin mutlakaa
Nerde satiliyor
Donas subesi varsa yasadigin yerde satilir. Internetten te nosunu al butun hatlar ortak
Tamam Tesekkür ederim 💋
Off naptın ya gece gece
Benim canim cekiyo senin de ceksin 😉
Yapma yav
Çok fazla seviyorum. Gunde 3 kez yedigimi bilirim
Bi anda mi yoksa ara ara mi 🤣 ben bi kere yarin diyete hiricem diye 2 taneyi birden yemeye kalkip midem patliyoddu az daha feci kramp girmisti tokluktan
1 saat ara veriyordum tabi. Şişiriyor ayranda içiyorum
Afıyet olsun kiloo olsun ınsallah:)
Amaan amaan yaaa oyle deme 😣
Yanakların şişsin:)
Senin de toton sissin emi 🤣 kim kardashian gibi gez ins ortalikta.
Hahha ben takmıyorum sayın gızlı
Evet
severm
Severim