Bazen salata sosu hazırlamak için vakit buluyorum biraz eğlenceli bir is bekledikçe tatlanıyor direk salatanın üzerine dökmekten iyi bence Bunun bence si yazilir
Salata sosu mu hazırlarsın, salatanın üzerine direk baharat mi dökersin?
Selam🍱 Salata benim için her yemekte olmazsa olmazımdır. Muhakkak yaparım sürekli yaptığım içinde çok alıştım yapmayınca eksik hissediyorum arada. Salata yaparken de keyfime göre sos hazırlıyorum bazende sadece baharat koyuyorum. Sos yapmak üşendirebiliyor bazen hemencecik olsun diye direk baharatlayıp limon sıkmak daha bir kolay geliyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genelde ton balıklı seviyorum onda da sosu pek tercih etmem onun dışında baharatlı hiç tercih etmedim nar ekşisi veya farklı soslar tercih ederim. Sostan çok doğrama şekline dikkat ederim metal bıçaklar tercih etmem. Tavuk köfteli , Ton balıklı, Mantarlı olanları daha çok tercih ediyorum.
Haftada bir sos hazırlıyorum damak zevkime göre bazen sosu değiştirdiğim oluyor. Biraz fazla yapınca bir hafta idare ediyor diğer türlü her yaptığım salataya sos hazırlaması üşendiriyor beni bazende sossuz direk zeytinyağı nar ekşisi döküm mideye indiriyorum. Genellikle sos tercihimdir.