Of çok heyecanlıyım. Biriyle tanıştık ilk kez görüşeceğiz pizza yiyelim dedik ama ben şimdi normal halimle ketçapı basar, dürüm haline getirir yerim :( Çatal bıçak kullansam şey der mi bu ne ya? Napsam sizce?
Kibar ol, çatal bıçak kullan tabii ki.
Dök ketçapını ye bir şey olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada pizza yemeğe gideceğiz, çatal bıçak mı kullanmam lazım yoksa ketçaplayıp yiyebilir miyim?
Ben olsam, ilk veya son buluşma hiç farketmiyor, çatal bıçak kullanarak yerim çünkü evde, dışarda, tek veya toplu halde.. Her zaman yemek yeme adabına uymak gerektiği inancındayım. Senin verdiğin bilgiler doğrultusunda ise, şunu söyleyebilirim.. Her zaman için en uygunu alıştığın gibi, seni yansıttığı gibi hareket etmek en uygunu olsa da karşı tarafın da göz zevkini bozmamak, ilk buluşma ritüeline uygun ve partneri tanımamak gibi faktörler düşünüldüğünde, çatal bıçak kullanarak yemek uygun olacaktır.
Dök ketçabı, bir peçeteyle de tutarak ye. Bazı yemekleri bu şekilde yemek icap eder. Pizza da onlardan biri. Ben çatal bıçak kullanarak yemeye kalksam daha da rezil olurum. Çünkü pizzayı çatal bıçakla yiyemiyorum. Bir gün bir yerime gelecek o bıçak, olan o olacak.
Sevecek olan seni en doğal halinle sevsin ilk buluşmada çatal bıçak kullanıp sonraki buluşmalarda ketçaplayıp yemeye kalkarsan sen çok değiştin tepkisiyle karşı karşıya kalırsın. Neysen o ol ve ketçapla göm pizzayı. 🍕
Biraz da gittiğiniz mekana hatta giydiğin kıyafete göre bile değişir bu durum ama genel olarak içinden geldiği gibi davran. Rahat olmak için baştan bunu şakayla karışık belirtebilirsin.
Yapma zaten sevgili olmak günah zinaya gidiyo bu yol zina en büyük günahlardan biri bunun ahirette azabı çok kötü parmağını çakmağa ateşe koy bak ne kadar dayanabilceksin biparmağımız bile çakmak veya ütüden yanınca çok kötü oluyo o azaba dayanılmaz ha hiç ölmicekmişiz gibi geliyo amainançlı birisiysende bilirsinki ölücez ve dirilip hesap vericez azap çekmk çokkötü ve dayanılmaz tabikide düşünsene ne ölüyosun ne de azana dayanamıyosun çok çok kötü ve şimdi nasıl burdaysak kendimizi nasıl hissediyosak ve nasıl irademiz varsa o zamanda veya o vakitte öyle kendimizde olup hissedicez yani tek far ölüm olmicak ha azap biter müslümanın yaptığı günahlara ya da günaha bağlı ama çok bi düşün yani bu arada şimdi bilmiyom bazı insanlar diyo işte senin alakan olmaz veya seni ilgilendirmez ama ilgilendirir çünkü müslümanın müslümanı uyarması ve hatırlatması gerekiyo yoksa böyle diyip zaten kötü bi niette olmaz böyle demekle
Sen karşındaki insana güzel gözükmek için kendi karakterini veya davranışlarını onun kontrol etmesine izin verme, seni sen olduğun için sevsin başka bir kimliğe bürünür isen zaten seni hiç tanımış olamayacak , bir gün gelir aranızdaki samimiyet çoğalır o zamanda sen gerçek kimliğini ortaya koyduğunda ben seni böyle tanımadım sen böyle değildin olur, bir çok örneği var günümüz ilişkilerinde, kendin ol yeter gerisi önemli değil
İlk buluşmam da kafede uzun süre oturunca acıkıp pizza yemeye gitmiştik, önce çatal bıçakla başladım sonra baktım zevk bile almıyorum yediğimden 😃 ya kusura bakma elle yicem ben dedim o da en güzeli bence de demişti o da benden çekiniyormuş. Takıl kafana göre.
Yav cakma italyanalr gibi davranmayin anasini satim dünyaya yayilmasa peynirli lahmacun diye gömeceginiz seyleri simdi catal bicak karistirmayin Nasil istiyorsan oyle yersin bukadar türksün sen kendine gel 😀
Elle dal direk sosu dök bi gizelce katla böyle simetrik iki yana ısır ohh de üstüne ağzında yemek varken cok güzelmiş de ketçap falan dudaklarının kenarlarından aksın hafifde gül hala seviyor aşkla bakıyorsa evlilipe kadar gider
Dürüm yap dürüm. Tee allam yaa 3 5 aya pasaklı halini görcek zaten ne bu yapmacık hareketler çatal bıçakla yiyince adam anlamicak sanki. 😂 Kac yaşına gelmişsin dert ettiğin şeye bak. Al eline ısıra ısıra götür. 👍
Erkek arkadaşım (kankam) bi kızla pizza yemeye gitmişti ilk kız fatal bıçakla pizza yedi bu kesin zengin ben uyum sağlayamam diye istememişti ne alakaysa😂😂pizza elle yenir ☺
Çatal bıçak cok saçma Eline al adam gibi ye Ama ketçap sıkma bence ben ilk defa pizzaya ketçap sıkıldığını duydum. Kolanı iç pizzanı dürüm yap. Doğal ol
normalde nasıl yiyorsan onun yanında da öyle ye :) eski manitimle hamsi yemeğe gitmiştik bak hamsii hayvan zaten küçücük adam çatal bıçakla yemişti ben elimle yemiştim :)
İlk buluşmada doğal olacan, seni gerçek halinle bilsin ki. Misal evlendiğinizde sizi garip karşılaması. Doğal olacan, öküz gibi değil. Normal Bi şekilde elinle dilimi dürüm yapıp yiyecen.
boş ver sen sen ol... ileride ciddi bir şey olduğunda maskenin altından farklı birisi çıkmasın... adamda şaşırmasın... ama ketçapı az koy seni rezil etmesin...
çok ketçap vs dökme den, rahatça ye.. elini de kullanabilirsin. çatal bıçak da, nasıl rahatsan... ama hapır hupur açlıktan çıkmış pizza görmemiş gibi yapma yani
Valla ben çatal bıçak kullanmıyorum mümkün mertebe. Pizza desen zaten ısırılarak yenir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Pizza ketçapla yenir mi q 1 pizza elle yenir 2 pizzaya ketçap mayonez atıldığını bilmiyodum Eline al pilzalı del ayranını ye işte yemeğini Fazla heyecana gerek yok
Bence elinle ye aşkım ne gerek var? Öylede çok kibar gözükürsün elle ye gitsin ama nazik bi şekilde iki parmağınla tut yerken ağzını çok açma sakın ağzını şapırdatma