AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Yeni evliliklerde olur çevremden gördüm. Bi 6 7 ay sonra gör şunu yap bunu yap dicek
Bunda alinacak gücenecek birşey yokki zamanla sende daha iyilerini yaparsın merak etme birgün seninde yemeklerine bayilacak
Benim eşimde öyle ama artık beğenmeye başladı. Bende takmıyorum zaten bu durumu annesi benden güzel yapıyor tabi ki.
kayinvalidenden ogrenebilirsin sonucta o da senin annen. ya da mutfağa girip beraber yapın
Yaa sevdim bu fikri. Konuşurum kayınvalidemle
Belli yeni evli olduğun, mesela ben şu an zıkkum yesin modundayım 4. Senem. Aramıza hoşgeldin..😂😂
Yemek yap eve gelince deki "Annem kendi elleriyle yemek yaptı bu gece onun yemeklerini yiyeceğiz " , de ve kendin yaptığın yemeyi ver ona bakalım ne olucak. Anlatamadım ama sen bôyle bı şey yap
Öncelikle temiz ve titiz olmalısın başta bu bir ikincisi sevdigi yemekleri tercih et güzel masa kur zamanla alışıcaktır illaki herkesin elinin lezzeti bir degil değişik tatlarda deneyebılırsın ama asla evını yemeksız bırakma
Kaynanandan yemek tarifleri al ona göre yap o zaman sever.
takma kafana alışır bende yeni evliyim alıştım zamanla sende güzel yaparsın
Samanlık seyran olur derlerdi öyle değilmiş. Annesi nasıl yapıyor o yemek yaparken yanında bekle izle
sen hizmetçisi değilsin yemek yapmak beğendirmek zorunda değilsin beraber dalın mutfağa
Evlendiniz. Başınızı sokacak bir eviniz, sofraya koyacak 2 lokmanız var. Kimseye muhtaç değil, ve birbirinize sahipseniz, yaptığı şey şımarıklık
Bir zaman sonra beğenmeye başar. İlk zamanlar herkes tecrübesizdir. Bol bol yemek deneyimi kazanmak için her gün farklı yemekler yap.
Annesine sorarsan hem onun yemeklerinin güzel olduğunu belli ederek kalbini kazanırsın hem de öğrendikten sonra kocanın kalbini kazanırsın kazan kazan durumu yani 😂
Eğer eşine çok bağlıysan kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum. Ama yemeğini yiyen 10 kişiden 7 si filan lezzetli buluyorsa eşinde sıkıntı vardır bırak öyle kalsın.
Kayjmvalidenden tarifi alabilirsin.
Keşke derdin şımarık kocan yerine aç insanları doyurmak olsaydı.
Kayınvalideni ara "anne nasıl yapıyorsun sen, senin gibi yapayım" falan de hem onun da hoşuna gider. Her yemegi ondan tarif alarak yap 😄
El lezzetiden de olabilir bazı insanların eli gerçekten tatlı oluyo hiç yemek yapamasada fazlada kafaya takma zamanla senin yemeklerinede alışır 😊
Zikkim yesin gitsin essek gibi kendisi yapsin ozmn
Annesi olmasaydı o senin eşin olamazdı bu durumu asla kıskanma sadece imren ve kayınvalidenden yardım al bunun aybı yok
Sevdiği şeyleri yapmayı dene, ya da annesinden bir kaç fikir edinebilirsin sevdiği yemekleri nasıl yaptığına dair
Yaw bak simdi o ona alismis once yadirgamasi birnal sen bosver yapmaya devam et sonra normale binecektir
Beğenmiyorsa yemesin kardeşim bamyaya bamyaya alışacak her gün anasına gidecek değil ya
Sen çalış para kazan. Kocanın parasına muhtaç olma. Yemek konusunda beraber yapın.
Bence bu konuyu esinle konusup onun fikirlerini alabilirsin ayrica kendini gelistirebilirsinn
Yapma aç kalsın bı iki gün beğenmeye başlar 😂
Bi temiz döv, annesinin evine gitsin
Zıkkımın kökünü yesin boşver.
hahhaha aynennnnn
@Kedilanka 😄
yapıyon bide beğenmiyor mu , kendi yapsın :d
annesinin yemekleri gibi yaparak
Annesi gibi yemek yaparak :D
Anasına sor öğretsin sana
Kayınvalidenden yemek tarifleri al.
Beğenmiyorsa dışarıda yiyin ya da kendi yapsın
Sende yapma madem bayilmiyor annesine gitsin
Hepiniz çemkirmeye ne kadar meraklıymışsınız...
Güzel yemek yaparak 😂
El lezzetin yoksa demekki
Anne yemeği bir başkadır
Annesiyle daha yakın olmaya çalışabilirsin😉
Onun kullandığı markaları kullan tarif iste
Hertat bir olmaz , bence boşver
Annesi yemek yaparken seyret neyi nasıl yapıyor
Beğenmiyorsa o yapsın.
evlenmeden önce yemek yapmasını öğrenin sizde
@ozann007 evin içinde iş bölümü olur. O yemeği yapar ben temizliği o kadar beğenmeyene başka iş bulunur. Yemek yapmayı bilmeklede alakası yok hiç bir insanın damak tadı aynı değildir buna tolerans gösteremiyorsa kendi yemek yapar.
Kaynanana nasıl yaptığını sor 😄
Annesinden ogrenebilirisn
Bu kadar takacak bir şey ne olacak
Güzel yaparak :))
Kendi yemegini annenin yemegi diye kakala
zor sana bişey sormak istiyorm
Alışır zamanla 😀
Sen beğeniyormusun?
annesi gibi asla yapamazsın uğraşma
internetten tarife bul aynisini yap ama
anasına gitsin o zaman
Annesinin yerini tutamazsin