yeni evliyim kocam yemeklerimi beğenmiyor galiba. açık açık söylemedi ama bayılmıyor da belli. kayınvalidemlere yemeğe gittik nasıl yiyor benim yemeklerimi böyle iştahlı yemez. nasıl annesinin yemekleri gibi yemesini sağlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba yeni gelin,
Tad, damat farkı veya mide rahatsızlıkları gibi durumlar olabilir.
Örneğin reflü ise ve baharat-acı kullanıyorsan beğenmez.
Aklıma gelen öneri şu:
Annesinin yaptığı aynı yemeği, aynı baharat oranında v. s yapmaya çalış ve test et.
Beğeniyorsa sorun yemek seçimiyle alakalıdır. Kocan seçicidir.
Eğer annesiyle aynı altın oranında yaptığın yemeği beğenmiyorsa sorun psikolojiktir.
Şöyle bir şey yap, annesiyle anlaş. Annesinin evinde yemeği gizlice sen yap ve annesi yapmış gibi lanse edip 2. bir test yapın. Eğer beğenirse gerçeği açıklayarak onda bir şok etkisi oluşturun.
Çok iyi hatırlıyorum, aynı makarnayı komşumuz daha sulu yapıyor diye yiyemiyordum ben. şu an olsa yine yiyemem muhtemelen, çünkü bugüne kadar hep annen klasik-kuru makarna yapmış.
Kocan hiç aile evinden uzakta yaşamamışsa, askerde aylarca saçma sapan şeyler yememişse, kendi yemek yapmak zorunda kalmamışsa kısaca hep annesi beslemişse bir alışma süreci gerekecek çünkü ana kuzusu olarak büyümüştür.01 Yorumla- +1 yıl
2. testin öncesinde annesine durumu danışabilirsin. Belki yemek yaparken bir şeyi farklı yapıyorsundur, sana tüyo verir.
En İyi Cevaplar
- Bazen yemekleri yapmak için yapmak vardır birde isteyerek yemek yapmak vardır yani isteyerek yaparsan lezzet katarsın
- Eşiyin sevmediği ya da sevdiği detaylar vardır yemeklerde mesela ben yemeğin biraz daha acı olması isterim eşinde bu tip bişi arıyor olabilir
- Annesine sorabilirsin durumu onunla konuş annesi sana bir fikir verecektir elbet
- _Annesine yemeği yaptırt ama kendin yapmış gibi sun tavırı sana mı yoksa yapılan yemeğe onu öğren en önemlisi olarak_
00 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bunun için zamana ihtiyaç var.
Eğer 1.5 ay kadar dayanıp tüm yemeklerini evde yemesini sağlarsanız,
Size garanti veriyorum yemeklerinize bayılacaktır.
Küçük bir sır vereyim; erkekler anne yemeklerini güzel olup olmadığı için değil.
Doğduğundan beri yediği için artık o tatlara alışması sebebiyle yemektedir.
.00 Yorumla
Takma kafana bunlar olan şeyler zamanla herşeyin en iyisini yaparsın ben de ilk başlarda yapamazsın eşimi gözlemledim neyi nasıl seviyor die herkesi gözlemledim annemi aradım netten araştırdım sonuç şu an eşim her yemek yedikten sonra elini midesine götürüp iyikide seni almışım der ve inanırmısın annesine gidip döndüğümüzde ben doymadım bana yemek der yorucu ama olsun başarmak önemli her sitede söyleneni yapma biraz eşinin zevkine göre git olur onu mutfağa sokmaya çalış tüyo al ondan neyi nasıl sevip yapar die
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
54Cevap
+1 yılÖncelikle nisanlilik suresinde ne tur yemekler sevdigini öğrenebilirdin. O sürede kendini bol bol gelistirirdin. Adamin da suçu yok kardesim bazi gelinler yemek yapmayi bilmiyor ki. Misal ben bacima misafirliğe gittim ama yemekleri ben yaptim. Yiyen herkes cok begendi kardesime ellerine saglik dediler. :) sonraki gun de teyzemlere gittim sozdr yeni gelin ozenerek guzel yemek yapmasini beklerken pirinc pilavi pismemis lapaydi. Karni yarik yapmis tuzlu suya basmamis diye acıydı. Bide keskin bir sogan kokusu vardi. Ben bir kilo da sogan koysam yemege kimse farkina varmax bile. Neyse bi de cacik vardi. Resmen deniz suyu gibiydi. O kadar tuz atilir mi yav. Ben bekar halimle döktürmüsüm ama o bayan haliyle rezil etmisti. El insaf.
10 YorumlaKayınvalideniz ile beraber yemek yapabilirsiniz bence, bu ayıp değil. Herkes kendi annesinin yemeğini ayrı sever bunu elbette biliyor olmanız lazım. Kayın valideninde senden güzel yemek yapması gayet doğal yani sonuçta senden daha büyük ve tecrubeli. Ondan yardım alarak hem koçanı hemde kayın valideni sevindirebilirsin bence.
20 Yorumla
+1 yılsonuçta artık evlenmiş annesi 2 gün sonra öldüğü zaman ne yapacak Annesi bir ömür boyu yaşamayacak hepimiz bir ömür boyu annemizin yemeklerini yemek isteriz Ama her zaman bu mümkün olmaz artık hayatında bir kadın aldıysan madem istiyorsan öğretirsin kırmanın üzmenin gereği yok
20 YorumlaBence yemeklerini kayınvalidenin yemekleri ile karşılaştırmamalısın. Herkes annesinin yemeklerinin tadı onun için çok başkadır ve kimse onun gibi yapamaz. Bu senin kendi annenin yemekleri içinde geçerlidir eminim.
Severek yemek yapmanında lezzet konusunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Biraz daha özenerek denemelisinn.10 Yorumla
+1 yılNormal böyle şeyler , yeni evlisin. Çoğu kadın ilk evlendiğinde yaşıyor durumu.
Sen dua et de benim babam gibi herşeyi dimdirek söyleyip şakalayla karışık eğlenerek dalga geçen birine denk gelmemişsin :D
İlerde onun annesi gelecek sana senin yemeklerin benden daha iyi , güzel yemek yapıyorsun tarzı diye seni övecek.
şu an sabırlı ol.
Kaldı ki adamın günahını alıyor da olabilirsin. Annesinin yemeğini özleyemez mi?00 YorumlaYeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Her çocuğun küçüklükten bi anne yemekleri tadi vardir.
Bence annesine sor sana nasil yaptigini öğretir. Bunda sıkıntı edecek bisey yok. Guzelce söylersin annesi de anlayisla karsilar ve seni daha cok sever.😊10 Yorumla
+1 yılkocana deki sana artık yemek yok beğenmiyorsan anan gile git yiiiii. ertesi gün önüne kuru ekmek atsan havada kapar bak bi dene gör
40 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdi aslında seni. Yemeklerin de güzel o doğduğundan beri annesinin yemeğini yediği için yağlı da olsa. cig tuzlu da. olsa. sever damak tadı a. alisiacaktir ve yemeklere gizli baharat kullanmayı unutma birde. madem. ki yeni evlisin sormben 10 senedir bu. meslekteyim yanık seven olur çığ seven olur hamur seven olur pirinc pilavi mesela. kimisi tane tane sever. kimisi lapa sever kimisi yağlı sever anladınız umarım saygılar
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışacaktır.. Annesinin yemeklerine alıştığı için yıllardır belli bir özlem vardır onun için öyle iştahla yiyordur. Zamanla senin yemeklerine alışacak bu senın yemeklerinin kötü olduğunu göstermez..
00 YorumlaYapma çok basit yapma eninde sonunda aşkım yapsana diyecek sende deki askim beğenmiyorsun hevesim kaçtı yapmak istemiyorum de zorla mı yaptiracak sanki? Ondan sonra beğenmeme ihtimali yok eşek gibi yiyecek
00 YorumlaVallaha üç yıllık evliyim benim eşim de benim yaptığım hiç birşeyi beğenmiyorum beğendiği yemek olsun benim yaptığıma inanmıyor beyin kendisini programlardırmış karın ne yaparsa yapsın beğenme diye sanki yaptıkları yanlış ama bazı erkekler de böyle işte keşke her yapılanı beğenselerde bizde daha hevesli daha istekli yapsak
10 YorumlaKullandığımız malzemeden tutun pişirdiğiniz süreye kadar her şey çok önemli. Aşçıların nasıl yaptığını YouTube'dan Kontrol ederseniz işe yarıyabilir. Bazen ufak sırlarınıda veriyorlar.
10 YorumlaKucuk suprizler denedinmi?
İcine sevgini kat yemegin.24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl içine sevgimi kalabilirim yemeğin? Nasıl yapıyor insanlar bunu? Elimden geleni yapıyorum işte daha ne yapayım öpeyim mi yemeği?
- +1 yıl
hahahah cidden ne aptalca bi yorum olmus adamin :D
Soran+1 yılYoo niye öpemiyim gayet öperim😊
+1 yılbu hep öyle olur ilk zamanlar bu konuda alınganlık yapma 3 ustayı yanyana getir üçüne de aynı malzemeyi ver üçü de aynı yemeği yapsın hepsinin tadı ayrı olur
00 YorumlaAdam kendini bildi bileli annesinin yemekleriyle büyümüş. Sen sonradan gelme birisin. Bir kişinin çocukluktan beri alıştığı yemek gibi yemek yapabilmek imkansız. 20-30 yıl sonra alışırsa anca o zaman bir umut olabilir.
10 Yorumla
+1 yılArada Annesine uğrayıp beraber yemek yapın emin ol eşin buna sevinecektir. Ben her yemeği eşimin annesinden öğrendim ve şu anda benim yemeklerimi daha çok beğeniyor. Arayıp tarif de alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKayınvaliden ile aranız iyise samimiyet varsa kayınvalidene sorabilirsin bu yemeği nasıl hangi baharatla püf noktalarını neler diye sorabilirsin, bu zamanlarda eşinin sevdiği yemeklere da ağırlık vermeye çalışabilirsin zamanla bu konuda eşininde alışacağını sanıyorum :-)
00 YorumlaÜzülme, sıkma canını. Onun annesi de eminim yeni evliyken senin gibiydi.
Annesine sevdiği yemekleri sorabilirsin, yemeklerin yapılışını sorabilirsin veya ondan yardım isteyebilirsin. Hem onun da hoşuna gidecektir kesin 😊
Artık Youtube da olsun, instagramda olsun birçok tarif veren sayfalar var. Ordan bakarak öğrenebilirsin. Yemek yapmak hiç zor bir şey değil, severek yaparsan sen de çok güzel yemekler yaparsın ❤️00 YorumlaYemek yapma dışardan söyle sürekli ay sonu bi kaba hesap yapsın 2000 lira yemek faturası gelsin eve sonra bayıla bayıla yer bence. :D
10 YorumlaEşinin anasından tarif al azcık sevimli ol zebellah gibi çökme aileye :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl.-.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNaparsan yap annesinin yemeğini yediği gibi yemez
Ayrıca yaptığın yemekleri beğenmiyosa da ya kendi yapsın ya da eve bi çalışan tutsun o yapsın
Sen hizmetçi değilsin ki yemek yapmak zorunda olasın121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstiyosa boşansın
Np daha iyi olur bence
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sana ne?
İstediğim şeyi yazarım
O da isterse dinler istemezse de umrunda bile olmaz
Benim için sorun yok
Canım istedi yazdım
Sonra finish
Cevap sahibi+1 yılEvet evlilik benim için evcilik
Ayrıca böyle her şeyi de abartmayın
Ooo evlilik çok önemliiii ooooo falan yapmayın yani
Her şey bi gün bi şekilde biter
Ayrıca ergensem de ergenim sana ne
Xmxmsmns
Her sana ne diyene ergen demek de moda zaten bu aralar
Sanki sen hiç ergen olmadın gerizekağlı
Cevap sahibi+1 yılDedi ve kalan içkisini içti
Ve yere sızdı
{Az önce de baya sarhoştu}
Cevap sahibi+1 yılE o zaman sen de bizdensin sayın ergen
Hani az önce "dedi ve sütünü içti" falan yazıyodun ya bi yerlere...
Aferin adam ol böyle kdjcksjxdjdjdjj
Cevap sahibi+1 yılZaten üyeydin de farkında değildin sadece
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi***
Ayrıca ha gizli ha normal ne fark eder yani
Cevap sahibi+1 yılOff sus tm
Cevap sahibi+1 yılSıkıldım
- +1 yıl
@ömermingü siz erkekler köle istiyorsunuz da öyle bir dünya kalmadı zıkkım yiyin
- +1 yıl
@ömermingü ben evliyim evde kalan sensin ayrıca sni şıkayet ettim git başka yerde havla
+1 yılAnası başlar yarın ah yavrum ne zayıfladı ah kuzum ne özlemiş yemekleri mi filan eyvah eyvah
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 723 cevap paylaştı. Sen annesi değilsin. Yaptığını beğenmiyorsa kendi yapabilir eli kolu var sonuçta.
21 Yorumla- +1 yıl
🤣 destek var
Kocalar genelde böyledir eşimin üvey annesi hiç yemek yapmadığı halde 0vwt annesinin yemeklerini över boşver sen yapmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılSende kendi yemeklerini o kadar iştahlı yemiyorsun ki adi üzerinde anne yemeği bu hic bir seye benzemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlemle zayıf noktasından vur. Şahsen benim yapmadığım yemek yok ama beyefendi deli gibi yoğurtlu makarna yaptırıp yiyor. Basit gelecek ama annesi yaptığım yoğurtlu makarnanın sosunu geçtim yoğurt kıvamını yapamaz.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Zamanla alışır. sen de zamanla daha iyisini yapacaksın ve seninkileri daha iştahlı yicek. bizdeki durum da böyleydi. yazdiklarim gibi oldu.
00 YorumlaYemek konusunda daha tecrübeli olarak annesinin yemeği gibi hiçbiri olmasa da iyi yapabildigin yemekler olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah Allah çok kızarım ben böyle şeylere mecbur beğenecek😂 zamanla öğrenirsin annesi kim bilir kaç senelik ev hanımı
00 YorumlaBir gün sor..
"Hayatım yemeklerimin daha lezzetli olması için ne yapabilirim veya eksiklik var mı birtanem" de 😉00 Yorumla
+1 yılkaynanan gibi yapamassin alisacak zamanla benimle evlenen sansli yemek konusunda cok sansli olacak tasdan yumusak olsun yeter
00 YorumlaÇok biliyorsa beğenmiyorsa gitsin kendi yapsın babasının uşağı yok eşi var karşısında
10 Yorumla
+1 yılÖnüne gelen her yemeği yemeyen insandırne kadar da yapsan begendiremezsinolabilir normal.
10 Yorumla
+1 yılİnsan beğenmese de yer yani yemiyosa kendi problemi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim yemek yapar. Ve ben yemek seçmem. Begenirsem zaten yiyorum begenmez isemde ayni begenmis gibi yerim yorum yapmam su eksik soyle olmus boyle olmus demem eline sağlık der kalkarım sofradan. Onume nimet gelmis birde burun mu kıvırcam
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@KaraAyna teşekkürler
Annesine sor bunda kltü birsey yokki o nasil yapiyorsa sende öyle yap
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBu genel sorun kafaya takma hiç değilse yiyor. Acele etme yavaş yavaş geliştir kendini.
10 Yorumla Ona da sukret. Bizim enişte bozuntusu kavga ediyor yemek begenmeyince bok yesin
10 YorumlaAnnesi ile yemek yapmayı deneyebilirsin.
Kötü flnda değil asla.
Bi fikir.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatakta bana muhtaçsın ama hala ananın yemeklerini beğeniyon o zaman git annen yedirsin mamanı o uyutsun seni koca bebek de. Soruya meltemle halukun resmi de baya uymuş yalnız jktlktjçcsklml
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaz ya başka?
Cevap sahibi+1 yılKocam olmadan 1 yıl bile dayanabilirim ve yatakta kendime sokacak başka şeyler de bulabilirim erkek savunucusu
Cevap sahibi+1 yılAman ya gitsin anasının beğendiği kadını alsın o zaman, umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılBen ne yaptım şimdi ya, erkek başka kadının yatağına gidince zaten yuva otomatik dağılıyor
Cevap sahibi+1 yılİyi bulsun yeni karısı ve anasıyla birlikte mutlu mesut yaşasınlar
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü bi oku istersen ben neyi kabul ettirmek istiyormuşum, gitmiş anasının yemeğini beğenerek yiyor koynuna girdiği karısının yemeğini sessiz yiyor
Cevap sahibi+1 yılTamam sen sevme
Cevap sahibi+1 yılAmbargo ne be 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYatakta otoriter olmayı seviyorum belki sana ne ki bundan, ben de seninle evlenecek kadına acıyorum umarım erkek kurusu kalırsın
Cevap sahibi+1 yılParagöz değiliz yavrum her kadına bu muameleyi yaparsan bazılarında ters tepebilir 😉
Cevap sahibi+1 yılAma o ben değilim beni tanımıyorsun bile, peki ne yapıyoruz öyle kadınlardan uzak duruyoruz tamam mı
- Yeme & İçme konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılAman salla
Beğenmeyen yemesin
Cidden bu kadar kasmayın 😒😒10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılKayınvalidene yemekleri nasil yaptığını sorabilirsin. Yaparken de özen biraz..
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol anne yemeği de lezzrt yok ama alışılmış gelen bir şey
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılDışardan ev yemekleri lokantasından sipariş ver 🙄🙄
00 Yorumla Mecbur alışacak anacım beğenmiyosa zaten kalksın kendi yapsın
00 Yorumla
+1 yılDaha farklı tarifler bul püf noktaları bul güzel yap yemekleri sevgini kat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzellikle ev işleri kadının işi değildir beğenmiyorsa kalkıp kendisi yapsın ona böyle söyle onu öyle alıştırma ayrıca, sinir oldum... Herşeyi ortak yapmayı deneyin.
020 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorum dememişli neyin tribine girdin
Cevap sahibi+1 yılYemeklerimi iştahlı yemez demiş Allah'ım bu sitede ne değişik insanlar var sabır...
- +1 yıl
Eee yemez olamazmı yiyor işte adam bence kadın tribe giriyor adam aynı şekilde yemek yediğine eminim kendi yaptıgı yemeğe güveni yok ve kıskançlıktan
Cevap sahibi+1 yılKalkıp kendisi yapsın ne tembelsiniz siz erkeklee
- +1 yıl
Nedir bu kuyruk acın ya erkeklerde erkekler alıp veremediğin nedir resmen erkeklere kinlisin var birşeyler yaşamıssın
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum erkekleri hepsi aynı
- +1 yıl
Yav he he ozaman babanda tüm erkekler gibi yani
- +1 yıl
Aldatıyor mesela anneni ozaman bir tom şeyler erkekler aynı
- +1 yıl
Bu kafayla daha cok evde kalırsın
Cevap sahibi+1 yılEvet oda öğle belkide erkeklerden en büyük soğuma sebebim kendine su bile katamaz klasik türk erkeği
- +1 yıl
Umarım birgün karşına senşn bu önyargılarını kıracak birisi cıkar ama pek sanmıyorum sen kendi içinde kapatmıssın bu konuyu ama sadık aldatmayan çok sevenler var bunuda bil ama söylediğimi ciddiye almıcaksın
Cevap sahibi+1 yılHiç yok ben bile aldatildim neyse
- +1 yıl
Nasıl hiç yok diyebiliyorsun ya anlamıyorum ben kendi gözümemi inanayım sanamı ben kendimi biliyorum birkere asla aldatmayacağımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatmasan bile illa bi sorunun vardır
- +1 yıl
Hiçkimse mükemmel değildir illaki sorunum vardır cok kıskanç biriyimdir bu sorun. Olarak görülebilir ama herhangi bir aldatmaya benzer bir sorunum olamaz
Cevap sahibi+1 yılÇok kıskanç olman başlı başına sorun evlerden ırak
- +1 yıl
Bu huyundan vazgeçmessen evlenemessin
- +1 yıl
Kusursuz olamassın öyle bir insan yok
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek isteyen var sanki
- +1 yıl
Beni böyle seven kabul eden biri var allah rahatını bozmasın benim gibi seven erkekdr nadirdir zaten oda bunun farkında çok şükür mutluyum sanada mutluluklar
Biraz daha onun beğendiği yemekleri yapmaya özen göster.
00 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana kardeşim böyle düşünceli eşe sahip oldugu için şanslı6eşin. Yemek önemli değil takma
00 Yorumla
+1 yılHer yemege bir gram uyusturucu at bagimlisi olsum 😁 saka yapiyorum tabiki
00 YorumlaKendini geliştirmeye bak yoksa koca elden gidiyeeehhhh
00 Yorumla
+1 yılhep öyledir onlar. ne kadar güzel yapsan da anne yemeği der başka bişi demezler
00 Yorumla
+1 yılEl lezzeti diye birşey var ne kadar tarif malzeme aynı olsada aynı tadı tutturamazsın
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi kaynana değilse yemekleri nasıl yaptığını öğren kendisinden kaynana ise çaktırmadan öğren
00 Yorumla
+1 yılO zaman annesinin evinde yemeye devam etsin. Boşver kızım bu erkek milletine yaranılmaz.
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın yemek yapmaya annesininki gibi olmak zorunda değil herkesin el lezzeti farklıdır
00 YorumlaLezzetli yemekler yaparak, sevdiği şeyleri pişirerek.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çalış, başarırsın. Onun annesi de ilk evlendiginde bu kadar başarılı değildi.
00 Yorumla
+1 yılAlışır meraklanma. İlla bir şeyler yapmak istiyorsan annesinden bazı bilgiler öğrenebilirsin
00 YorumlaAnnesinden tarif al yapa yapa gelistirirsi bu isler boyle
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Kocam yemeklerimi beğenmiyor, nasıl annesinin yemekleri gibi yemesini sağlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler