Yeme & İçme Sıvı yağ içmek kilo aldırırmı? shakela730 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor zetinyağı değil Güncellemeler+1 yıl göbek nasıl yapabilirim Sıvı yağ içmek kilo aldırırmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Auroraeffect Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 75% +1 yıl Sıvı yağ sek içilir mi! Sana shake tarifi vereyim onu iç kalori bombası.100 ml sıvı yağ100 ml krema (karton kutuda olanlardan)1 adet muzBlenderdan geçir ve iç. Bunu her gün yap 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Kati olan yağ aldırır. Sivi yağ damarlarda sertlesme kalp krizine kadar bile götürür tabi hemen belirtisi olmaz ileriki zamanlar oraya çıkacaktır. 0 4 Yorumla shakela730 +1 yıl göbek nasıl yapabilerim Yorumla obirrocky0 +1 yıl Yağlı yiyecekler yersen yaparsin abur cubur işte gidip yağı kafaya diksen o zararlı. Yorumla shakela730 +1 yıl yatmadan önce sence kaç tane caramio yemem lazım Yorumla obirrocky0 +1 yıl 150 gramdan fazla tüket işte fazlası zarar tabiki. Yorumla
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Hiç denemedim ama niye icilsin ki😝 0 0 Yorumla
emre9963 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sıvı yağ nedir?Balık yağı kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
Sivaslıbirmüslim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Hiç duymadım ama aldiracagini sanmıyorum 0 0 Yorumla
nеvеrмind Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl nası ya 0 1 Yorumla shakela730 +1 yıl göbek yapmam lazım onun için kilo almam lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıvı yağ sek içilir mi!
Sana shake tarifi vereyim onu iç kalori bombası.
100 ml sıvı yağ
100 ml krema (karton kutuda olanlardan)
1 adet muz
Blenderdan geçir ve iç. Bunu her gün yap
Kati olan yağ aldırır. Sivi yağ damarlarda sertlesme kalp krizine kadar bile götürür tabi hemen belirtisi olmaz ileriki zamanlar oraya çıkacaktır.
göbek nasıl yapabilerim
Yağlı yiyecekler yersen yaparsin abur cubur işte gidip yağı kafaya diksen o zararlı.
yatmadan önce sence kaç tane caramio yemem lazım
150 gramdan fazla tüket işte fazlası zarar tabiki.
Hiç denemedim ama niye icilsin ki😝
niye içeceksin olm deli misin
Yani içme bence tadı öyle kötü olur
Sıvı yağ nedir?
Balık yağı kullanabilirsin.
Hiç duymadım ama aldiracagini sanmıyorum
nası ya
göbek yapmam lazım onun için kilo almam lazım
Evet
Kiloyu bilmem de mide bulandırır gibi
yuhhh