Yeme & İçme Kahvenin yanında en iyi lokum mu gider yoksa çikolata mı? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kahve çikolataKahve lokumBugün işe gitmedim evdeyim şöyle kendime güzel bir kahve yapayım dedim peki yanına ne iyi gider? Lokum, çikolata gibi şeyler mi yoksa sohbet mi 🤔😀#mekân44 Kahvenin yanında en iyi lokum mu gider yoksa çikolata mı? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkiside diyemiyor muyuz☺️😀 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Diyebilirsin Yorumla
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Nane likörü ve bitter çikolata 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Çikolata ile oldu bu günlük bir dahaki sefere de nane likörü deneycem 😊 Yorumla
lavinia1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kahvenin yanında birşey sevmem. kahve sade içilir. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tercih meselesi 😊 Yorumla
azizaeson Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi yanında çifte kavrulmuş, diğer çeşitlerin yanında çikolata. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. ben çikolata severim birde en sevdiğimi 2 0 Yorumla
Busediyin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence çikolata lokum hiç sevmem zaten 1 0 Yorumla
Tomiriss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çikolata+sohbet. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Sohbet en iyisi kafa dengiyle 😊 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. sigara :d 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 734 cevap paylaştı. lokum <3 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Çikolata güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İkiside diyemiyor muyuz☺️😀
Diyebilirsin
Nane likörü ve bitter çikolata
Çikolata ile oldu bu günlük bir dahaki sefere de nane likörü deneycem 😊
Kahvenin yanında birşey sevmem. kahve sade içilir.
Tercih meselesi 😊
Türk kahvesi yanında çifte kavrulmuş, diğer çeşitlerin yanında çikolata.
ben çikolata severim birde en sevdiğimi
Çifte kavrulmuş fıstıklı lokum 😍
Bence çikolata lokum hiç sevmem zaten
Çikolata... 😋
Her ikisine de yok demem...
ÇİKOLATA her şeyle gider.
Çikolata+sohbet.
Sohbet en iyisi kafa dengiyle 😊
Sigara.
sigara :d
Çikolata
lokum <3