Yeme & İçme Sizin favori turşunuz hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bugün turşu aldım daha eve girer girmez kütür kütür yedim 🤭 Ben beyaz lahana ve karnabahar aldım en sevdiklerim onlar. Bir de kornişon var tabi. Sizin favori turşunuz hangisi? Sizin favori turşunuz hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sitare_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Karışık turşu en iyisi. Birkaç güzel nimet bir arada. Bir de ev yapımı ise turşu suyuna bayılırım. Mmmhh canım çekti 🤤 1 0 Yorumla
Gezegen00 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Bizim tabak değil mi bu🤔 sorma son dönemde ben de alıştım turşuya her yemekte mutlaka olur sofrada. Cidden kornison kutur kutur ses çıkarır yerken 1 0 Yorumla
Temmuzannesi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Hazır yemiyorum ben zaten evde kendim yapıyorum ama en çok lahana ve kornıson seviyorum ama mor lahana da çok güzel ve tursuya çok yakışıyor 😊😊 0 0 Yorumla
sonamcı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Güzel yapan olursa, seçmeden ye resmen şifa kaynağı. 0 0 Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aaa erik tursusu kiraz tursusu birde bizim oralarda kara yemis tursusu olur bayilirim 0 0 Yorumla
Islakk Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Ben beyaz lahana ve korjisin yerim ama. tursu kültürün yoktur kırkyıl geçsede asla aklıma gelmez 0 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunnn_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Turşu yiyemiyorum midemi ağrıtıyo. 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Salata ve zerdali gökken kurulan turşusu🙄 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Domates 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karışık turşu en iyisi. Birkaç güzel nimet bir arada. Bir de ev yapımı ise turşu suyuna bayılırım. Mmmhh canım çekti 🤤
Bizim tabak değil mi bu🤔 sorma son dönemde ben de alıştım turşuya her yemekte mutlaka olur sofrada. Cidden kornison kutur kutur ses çıkarır yerken
Hazır yemiyorum ben zaten evde kendim yapıyorum ama en çok lahana ve kornıson seviyorum ama mor lahana da çok güzel ve tursuya çok yakışıyor 😊😊
Güzel yapan olursa, seçmeden ye resmen şifa kaynağı.
Aaa erik tursusu kiraz tursusu birde bizim oralarda kara yemis tursusu olur bayilirim
Ben beyaz lahana ve korjisin yerim ama. tursu kültürün yoktur kırkyıl geçsede asla aklıma gelmez
Turşu yiyemiyorum midemi ağrıtıyo.
Kornişon bayilirimmm 😍😍
Salata ve zerdali gökken kurulan turşusu🙄
Kornişon, biber, beyaz lahana.
Karnabahar ve Kornişon :)
Karışık severim
Sarımsak
Hıyarrrrr
Turşu sevmiyorum
Yağlı turşu
Domates