Yeme & İçme Alkol tüketiyor musunuz ve? 35_Ndyy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne sıklıkla? Ayrıca içiyorsanız hangisini seviyorsunuzz? Güncellemeler+1 yıl ... Alkol tüketiyor musunuz ve? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Sahile gittiğim zamanlarda veya arkadaşlarla otururken koyu sohbet ediyorsak içerim. Bu çok sık olmaz ama. 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İki veya üç ayda bir veya iki kez eğer arkadaş ortamım olursa. İçecek olarak sek vodka tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cok nadir ya hiç sevmiyorum ama tiksiniyorum içerken 1 0 Yorumla
nightboyslim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Evet. Canım isterse tüketiyorum bazen üstüste bazen 6 ay oluyor. 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl canım istediğinde keyfi yani , absinthe severim. Kokteyl yaparim 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çok nadir arkadaş ortamında içmeyi severim vodka severim soğuk buz gibi vodka mümkünse donmaya yakın 0 0 Yorumla
Admaystl Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yok içmiyorum ben eroin bağımlısıyım zaten onuda içersem tam çökerim ama ayda bir içerim bira 3 tane 0 0 Yorumla
Blndaa Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Arkadaş ortamında içerim ama sık değil. Genel de bira-şşarap-rakı klasik yani 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sosyal içici.Tercihan rakı. :-) 0 0 Yorumla
sanmaadınıanacagım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Evet düzenli olarak kolonya içiyorum 0 0 Yorumla
zehragulss Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl viski ve şarap favorim 0 1 Yorumla Corana_Virüs +1 yıl Şarap ilişki sonrası mükemmel oluyo Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aksaaamdaaaan aksaaaamaaa 2 duble rakı severim 0 0 Yorumla
aboonn Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Bira severim ara ara genellikle hafta sonları 0 2 Yorumla KürşadBeyiniz +1 yıl Şöyle buz gibi dişini sızlatan 😂 tek dikişte yarılayacaksın ki 😜 Yorumla aboonn +1 yıl @KürşadBeyiniz en güzeli yorgunken içiceksin nasıl rahatlatıyor. Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 359 cevap paylaştı. tüketmiyorumm 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl sanane samanye :D 0 1 Yorumla 35_Ndyy +1 yıl Üzdü :")) Yorumla
Cennetten1Bira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cıks tövbe ettim 0 1 Yorumla aboonn +1 yıl Cenenetemi saklıyorsun Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sahile gittiğim zamanlarda veya arkadaşlarla otururken koyu sohbet ediyorsak içerim. Bu çok sık olmaz ama.
İki veya üç ayda bir veya iki kez eğer arkadaş ortamım olursa. İçecek olarak sek vodka tercih ediyorum.
Cok nadir ya hiç sevmiyorum ama tiksiniyorum içerken
Evet. Canım isterse tüketiyorum bazen üstüste bazen 6 ay oluyor.
canım istediğinde keyfi yani , absinthe severim. Kokteyl yaparim
Çok nadir arkadaş ortamında içmeyi severim vodka severim soğuk buz gibi vodka mümkünse donmaya yakın
Yok içmiyorum ben eroin bağımlısıyım zaten onuda içersem tam çökerim ama ayda bir içerim bira 3 tane
Arkadaş ortamında içerim ama sık değil. Genel de bira-şşarap-rakı klasik yani
Sosyal içici.
Tercihan rakı. :-)
Evet düzenli olarak kolonya içiyorum
viski ve şarap favorim
Şarap ilişki sonrası mükemmel oluyo
Aksaaamdaaaan aksaaaamaaa 2 duble rakı severim
Hayır, tövbeliyim. :D
Uzun zaman oldu gerek görmüyorum
Bira severim ara ara genellikle hafta sonları
Şöyle buz gibi dişini sızlatan 😂 tek dikişte yarılayacaksın ki 😜
@KürşadBeyiniz en güzeli yorgunken içiceksin nasıl rahatlatıyor.
Uzun zamandır içmiyorum
tüketmiyorumm
sanane samanye :D
Üzdü :"))
Haram ya🙄
hemen hemen her hafta
Hayır.
Tüketmiyorum.
Cıks tövbe ettim
Cenenetemi saklıyorsun
Kullanmam
Viski 🥃 Ardından Buzzz gibi bira 👍🏻