Güzel sohbeti olan insanlara ihtiyacımız var ama...
Neyse,
Geceniz güzel olsun...

Alkol tabiki içiyorum ama yerine göre dozunda fazla abartmadan sapıtmadan kendini kaybedecek kadar değil kıvamımı bilir duracak zamanı bilirim şarap ağzıma sürmem
Viski içilir jack olmazsa olmaz
Rakı içilir
Votka içilir
Volime diye şekerli votka var içilmez bi ara 5 6 tane üst üste içiyordum fos
Bira deyince tuborg bulamazsam bemonti filtresiz
Ne sıklıkla içiyorsun derseniz ayda yılda bir yerine göre ortama göre alkolik değiliz her akşam içki içelim normalde aklıma bile gelmez ama bi davette arkadaş ortamında eyvallah
Aşırıya kaçmadan arada içerim.
Arkadaşlarla şarap içmeyi çok severim.
Rakı - balık vazgeçilmezim.
Bira çok fazla tüketmem , içerden de pizza , hamburger , fındık fıstık falan yanında.
Viski benim için ayrı bir yeri var.
Ayrıca ;
Tüm alkol çeşitlerini ve kokteyilleri deneme gibi bir huyum var. İnternetten bakıp kendim bisiler yapmaya çalışıyorum
Bulgaristan'dan arkadaş kaçak getiriyor. 1000 TL ye 10 bin TL Lik içki alabiliyoruz 😅
Hayır ben kullanmıyorum, kullanana da karışma hakkım olduğunu düşünmüyorum. İçip içip karısını çocuğunu döven, etrafını rahatsız edip hayatı onlara zehir eden, alkollü direksiyona geçip sonra da kaza yapıp başka insanların ölümüne neden olan ayyaşlar hariç. Böylelerini Allah'a havale ediyorum. İlahi adalet şaşmaz.
Sosyal içiciyim 🍻 eşim ve arkadaşlarla içmeyi severim daha eğlenceli oluyor🎊🎊 İçmeyenlerin bazıları da içenlere niye nefret kusmuş onu anlamadım içip de napıyosak sanki 🙄 aralarında sigara içenler kesin vardır ki çevreye daha zararlılar haberleri yok 🤷🏻♀️
Aynen boş yapıyorlar işte. ☺
Cevap
118Cevap

Baya iyi.
Alkolle beraber esrar tavsiye derim.
...
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Şüphesiz şeytan içki ve kumar yoluyla aranıza düşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi? Maide suresi 90_91 ayetler
içenin Allah kırk sabah namazını kabul etmez, damarlarında içkiden bir şey bulunarak ölen cahiliye ölümü ile ölmüştür.
“Şarap içenden Allah kırk gece razı olmaz, ölürse kafir olarak ölür, tevbe ederse Allah tevbesini kabul eder.”(Müsned,27475) Senedi hasendir.
İçmedim , tadı nasıl onu bile bilmiyorum merak etmedim hiç.
Umarım bir gün içersin, içmek isterdim seninle.
Teşekkür ben kolaya alışkınım o da diyet kola artık 😄
Yanında olsaydım olurdu malum ikna gücüm mükemmel ötesi. ☺
Ben sana kola içtirirdim büyük ihtimal 😄
Hem kola hem alkol içerdim, içerdin... ☺
Oo kanka güzel sayı secmissin. Ben de 2 gün önce 5 Bomonti 2 şişe Tuborg gömdüm. 7 den assasi kesmiyor
Bira benim kafamı güzel yapıyor ben o kafayı seviyorum. Çakır kafası işte. Esrar en güzeli.
Bazı angutlar diyor bira amelelik. Hiç bı alakasi yok. Tek kötü yanı isetmesi abi.
Milleti s i k t i r et. ☺
Aynen öyle. Dün iki iş adamı ile görüşmem vardı. Birisiyle yeni tanıştık. Ben bira Alcam dedim adamda bari ben de alayım dedim herif 3 Efes içti kafa güzelleşti. Bı de otelci adam içmeyi de bilir oysa 😂
Ne güzel olmuş. ☺
Bir akşam balık rakı roka yapacağım bir diğer akşam şarap gecem olacak.😂
Harikasın sen. ☺
İçmiyorum, sen bunların hepsini içiyor musun cidden.
Evet biraz rahatlatıyor. ☺
İlla dert olunca mı içilir? ☺
İyiyim ama sağ ol güzellik. ☺
... ☺
5-6 sene once bir kac bardak iciyordum artik o da yok. Saglikli yasayip 100 yasimi gormek istiyorum. Alkol sigara falan yok ✌🏼
alkol içerim tabi fazla kaçırmak sağlığım için kötü olacağından seviyeli içmeyi tercih ederim sonuçta bazı içkiler bile eskiden ilaç olarak veriliyordu ama bu norm değil tabi ki herşeyi seviyesinde yapmak en uygun ama buna kötü şeyler dahil değil
Harika ötesi mükemmel. Geceniz güzel olsun bro.
Sağ ol kardeşim. Sanada afiyet olsun
Eyvallah. ☺
şarapçıyım ben daha çok içerim vazgeçebileceğim bir şey değil.
Ne güzel. ☺
teşekkür ederim :)
Rica ederim, bir gün bir yerlerde içmek dileğiyle... ☺
içiyorum ama müptelası değilim. dışarda akşam yemeklerinde ya da bazen evde birşeyler kutlarken tv izlerken vs..
rakı bira gibi alkoller sevmem.
genelde viski, cin ya da kokteyl içerim.
Alkol, sigara, kahvenin her türlüsü ve süt kesinlikle içmiyorum. Ağzıyla alkol almasını bilene lafım yok ama sarhoş ayağına yatıp sağa sola sataşanlara hiç müsamaha göstermem.
nasıl bişisiniz siz ya kalıbınıza tüküreyim sizin içmeyin lan şu illeti neyse naparsanız yapın içenler beni engellesin pls
18 yaşındayım şuana kadar hiç içmedim ama 15 yaşındaki kuzenimin babası kızının bira içmesine izin veriyor ve bu bana saçma geliyor
Evet içiyorum ama hemen şarhoş oluyorum o yüzden 1 bardak yeterli
Olsun önemli olan kafanın güzel olması ve sohbet muhabbet. ☺
Aynen 🙂
☺ Öyle işte.
25 Senedir içmedim yani doğdumdan beri , sigara bile ağzıma sürmedim
Hayır sanırım alkol beni içiyor. Çünkü içtiğimden bir şey anlamıyorum. Alkolün görevi sarhoş etmek lakin ben olamıyorum...
Olursun bir gün.
Alkol içmiyorum. Zararlı bir içecek ve sarhoş yapabiliyor. Ayrıca tadını da pek merak etmiyorum. Sarhoş yapan, zararlı bir tadı var herhalde.
Bir kez efes içkisi içmiştim, tadını beğenmedim. Daha içmedim o yüzden içki ancak rakı-viski gibi içkilerin tadını merak ediyorum
Alkollü içecek tüketiyordum. Sonra aşırı pahalı gelmeye başladı. Baktım bana bir etkisi de yok. Kötü tadından başka. Bıraktım yakın zamanda.
Açtım kendime 50lik bir jack daniels keyif yapıyorum içenlere afiyet içmeyenlere ise saygı öneririm :)
Herzaman değil alolik misali alkol almıyorum bazen moralim bozukken bazen keyifli olduğum zaman Viski içerim dost ortami ise rakı içerim.
Hayatta şişeyi elime bile almadım ve koklamadım bile.
İçmiyorum. Zararlı olan şeyleri kullanmayı sevmiyorum
Bugün canım çok istedi bira ama içmedim 😐afiyet olsun
Büyük bir aşkla, severek, çok sık.
Aynı şekilde tüketmeyenlerden de aynı aşkla haz etmiyorum..
Kararında içerim. 2 Duble yeter... abartmamak lazım...
evet belırlı gunlerde ve bazende bazı duruwlardan dolayı arasıra da keyıften ıcıyoruw
Içmıyorum hiç öyle bi isteğimde olmadı pişmanda değilim.
İçmiyorum.. güzel bir sohbet ortamı içinde alkole gerek yok bence güzel insanlar olması kafi...
Trakyalıyım ayrımcılığı sevmem ne olsa içerim. 😂😂😂
haramdir gunahdir icmeeeeeemeeeeekk , tabiikide icmek lazim😀😀
Viskiden başka içmem :) Spordan sonra 1 bira kültürüm var sadece :/
Keyif vermiyor Bi yerden sonra. Duruluyor insan Bi zaman sonra.
İçerim tabiki, alkolle aram iyi ama üstüne çıkmış olan o vergi belası canımı sıkıyor.
Gereken yerde gerektiği kadar içerim başka zaman alkol almam..
Evet güzel dostlarla dahada keyifli oluyor Favorim Tuborg veya viski
Bir kez sadece bir yudum kırmızı şarap içmiştim. Haricinde kesinlikle alkol almıyorum.
Hayır içmiyorum . Ama tadını merak ediyorum belki bir gün içerim
Umarım içersin. ☺
Bu yaşıma kadar ağzıma sürmedim. Ki sürmem de haram
1 buçuk senedir bıraktım. Kur'andaki alkol ayetlerini hayatımda gördüm ve bıraktım, mesela zararı faydalarından daha çok ayeti gibi. Hafıza ve zinde olmak tercihimdir.
Ben kullanmıyorum ama bazı bardak kadeh ve şişeler muhteşem onları alıp koleksiyon yapıyorum ve günlük hayatta kullanıyorum
Ortam ve sohbet güzelse ve ağzıyla içiyorlarsa rakı ya bayılırım
Güzel bi maçta veya arkadaş ortamında her zaman olmamak üzere 1 2 bira filan. Eskiden sınırım yoktu boş olduğuna kanaat getirince bırakma noktasına kadar geldim
Dün akşam @Usemind dostumla buluştuk ve geç saate dek epeyde içtik lakin şimdi kim çalışacak 😃😃
Hayır ama denemek istiyorumm🍷
Sevindim. ☺
Güzel bir şeyi denemek istediğin için.
Tabi ki.
icmiyorum... haramdır... Rabbim ayaklarimi dini uzere sabit kilsin... amin
Ben alkol içmekten ve içenlerden ezelden tâ ebede kadar nefret ediyorum nefffreeeeett!
Su gibi hemde 😂 alkol ortamlarınıda çok seviyorum
Çok iyi.
Fazla stresli olduğum zaman bütün bedenimde titreşim oluşuyor buni bastirmak için kullana bilirim.
Kisin ayri bi guzel gider bu
Sogukta sicak tutar olsada icsem
Hayır, içmiyorum. sanki bir marifetmiş gibi davranman🙄
Ne alakası var anlatsana biraz?
Şimdi marifetmiş gibi dedin ya ondan sordum.
Sadece düşüncelerimi söyledim bunlar bir marifet gibi mi oluyor? Nasıl bir kafan ya da düşünce tarzın varsa artık.
Sakin ol Hemen saldırma😃
@detaylarbende bana öyle geldi fikrimi belirtmek istedim bu kadar. Daha fazla açıklama yapmayacağım
Sakinim ve ortada saldırma gibi durumu yok artık nasıl bir saldırma algın varsa.
Belirtmek istedin saygı duyarım ama böyle "sanki bir marifetmiş gibi davranman🙄
" demeden önce bir kez daha düşün işte...
Etliye sütlüye karışır alkole karışmam

devammmmm
Rakı balık 🐟 en sevdiğim deniz manzaralı bir yerde böyle sakin sakin çalan bir melodi
Hayır ama içene de saygı duyarım sonuçta herkes kendine.
yok ya alkol asla dostumuz değildir bir anlık keyif verir o kadar
2 senedir alkol içmiyorum bir yudum bira dahi, ama alkol dışında her türlü pislik var 😂
Namaz kiliyorum ama arada nefsime yenik düşüyorum
Ne güzel. ☺
Haramdan uzak duruyorum içmem kolay kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?