Merhaba arkadaşlar ben ilk defa filtre kahve içmeye başlayacağım genelde nescafe vs içerdim ancak filtre kahveyi de denemek istiyorum. French press aldım ancak hangi kahveyi almalıyım, pakette mi almalıyım yoksa bir kahveciye gidip oradan mı almalıyım bunları bilmiyorum. Ayrıca sizlerden kahve önerisi istiyorum ben çok sert ya da çok yumuşak kahve sevmem orta kıvamda ne çok Türk kahvesi gibi çok ekşi olsun nede latte gibi çok yumuşak bir içimi olsun sevmem mocha gibi ne sert ne yumuşak severim bunun için bana kahve önerisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni başlayanlar için filtre kahve önerisi verir misiniz?
Filtre kahve makinesi almak istemiyorsan A101 de ki tek içimlik filtre kahvesini tavsiye ederim. İçin de filtresi oluyor. Medium roastlar tam senin istediğin gibi ne çok yumuşak ne de çok sert oluyor.
3. dalga kahvecilerin kahveleri cok pahalı olabiliyo bazen ben internetten alıyorum, caffe fresco ve urban grinddin kahveleri guzel oluyo hem de fiyatı uygun Şu an kahve fiyatları uctugu icin en mantıklısı bunlar kahhvecom diye bi sitede satılıyolar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Jacobs monarch içtim. Orta acılıkta. Bende sevmem acı kahveyi ama filtre kahvenin kendisi acı okuyor malesef o nedenle sütle içiyorum harika oluyor