Evde yapılan isteme + söz + nişan allah ne verdiyse her şeyin yapılacağı o günde menüde neler olmalı? Sarma börek çörek amerikan salatası falan düşündüm ama daha öneriniz varsa alırım :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTuzlu ve tatlı kurabiye, sigara böreği, söz pastası ve çikolatası kafi. Amerikan salatası, keşkek, sarma gibi yiyecekler dökülür insanların pesinde gezmek zorunda kalırsınız ablamın sözünde kötü tecrübe edindik 😂😂
Bu arada söylemiyorsanız hayırlısı olsun 🤗21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler <3
En İyi Cevaplar
+1 yılBizde olanı anlatim ben sana sen istediğini seç yap;
İstemeye geldiklerinde yemekli gelmişlerdi zaten yemek yendi sohbet edildi samimi bir ortam oluştu ardından isteme faslına geçildi, menüde masanın şahı olan şah pilavı vardı, senra benim bayıla bayıla yediğim yaprak sarma lahana sarması ve kuru biber ve patlıcan dolması vardı, kendi ellerimle yaptığım güzel bir salata vardı bol bol yedim 😎😂 annemlerin yaptığı düşbere yemeği vardı kısaca Türkiyede mantı deniliyor, qutab adında D şeklinde küçük içi boş olunca çörek dolu olunca börek olan yemeğin yanında güzel giden ekmek tarzı börek vardı, karnıyarık vardı. Tatlı ve kurabiye olarak, badambura, qoğal denilen içi dolu çörek, şekerbura ve paxlava vardı bol bol hepsinden, İçecek olarak şerbet yapılmıştı kola felan yok kullanılmadı menüde.
Hatırladığım kadarıyla yazdım 🎉22 Yorumla- +1 yıl
Oy maşallah ellerine sağlık 😘
- +1 yıl
Seni mi istemeye geldiler. Menü iyiymiş.
+1 yılBen gözlemlerin üstünden söyleyeyim...
Bizim alt sokakta bir sokak düğünü tadında bir şey olacak bu cumartesi...
Annemde yardım ekibindeydi..
Onların menüsünde şey var... sarma yapmışlar... bir kaç çeşit börek... baklava... pilav ve kavurma... çok durumları yok o yüzden imkanlar ve komşularla halledebilecekleri bir şeyler seçmişler... bu düğün kına bir arada bir organizasyon gibi...
Sizin de bence en dikkat etmeniz gereken şey kolay servis edilebilen şeyler olması...
Genelde mini gün tadında oluyor kendi hazırlıklarını yapan çiftlerin ikram tabağı... benim gözlemlerim bu yönde...23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
Aslında köstebek pastalar da yapabilirsiniz lezzetli hem de şık duruyor... - +1 yıl
Amin çok sağ olun :)
- +1 yıl
Ne demek rica ederim mutluluklar... 💕
+1 yılMerhaba
Benim nişanım olsa tuzlu kurabiye daha sonra rus salatası veya benim bayıldığım havuç tarator, kek, börek zaten pasta olacağı için baklava tarzı bişeye gerek duymazdım sonuçta ikiside tatlı 🙂 bu şekilde bir menü hazırlardım.
Sağlıklı günler ve mutluluklar dilerim 🌹22 Yorumla- +1 yıl
Pastayı pek yemiyorlar ya, arkadaşımın nişanında kız pastayı görmemiş bile o ilk tadım dışında ben de görmedim :D Çok sağ ol <3
- +1 yıl
Rica ederim 😊❤️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
38Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSoğuk Su
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evde söz nişan yapıcaksan.. organizasyon şirketi ile irtibata geç.. Evi süslet

14 Yorumla- +1 yıl
masa kiraladım. ama yemek için de organizasyon şirketine girersem borçla nişan yapmış olurum :)
- +1 yıl
Canim hamama giren terler derler 😅😅
Sonuçta bir kez oluyor böyle şeyler.. evde uğraşmak yerine herseyi dışarı yaptırmak.. O güzel günü sadece kendine ve mutlu gününe odaklamak hiç bir işle uğraşmamak strese girmemek adına daha mantıklı.. Zaten bir eve kaç kişi sığabilir ki en fazla 50 kişi olsun.. sal kendini sal biraz 🙂 yaptır dışarıya.. bir şeyler şahsi düşüncem.. - +1 yıl
Hamama girenler terledikleri için astım oluyor. :) Basit bir nişanı bile borçla harçla yaparsam mutsuz bir evliliğe adım atmış olurum. Bu ne beni ne erkek arkadaşımı ne de ailelerimizi memnun eder. Bana kalsa nişan bile yapmam, bir şeylerin değerini anlamak için uğraşmak gerekiyor. :)
Hayırlı olsun inşallah! Misafir sayısını hem daha çok yaşlı insanların olacağını da düşünün. Kahveyi unutmayın da :) Menünüz iyi iş daha ne olsun kek falan da ola bilir. Bitek şu salata olayı hepsi haşlanacak kabukları soyulacak mini doğranacak ard arda vaktinizi baya alır hem güzel elbiselere bulaşabilir kazara (ama her kes masa arkasında oturacaksa olur)
14 Yorumla- +1 yıl
Amin çok sağ olun :) Amerikan salatasını hazır almayı düşündüm aslında çok uğraşacak vaktim yok çünkü ama bulaşma ihtimali var doğru :(
- +1 yıl
aman kızım tek dert salata olsun :) hazır varsa olur ama hepsine önceden bakma lazım ne olur olmaz tadını bilmek falan ya da boş verin o salata kışın daha tehlikesiz. Yazın kalacak masalarda mikrop üreyebilir içinde turşu falan var. En iyisi çörek börek olsun sarma da olabilir. Yani bulaşmayacak ürünler bunlar. Allah tamamına erdirsin mutlu mesut gelinlerdn olun inşallah!
- +1 yıl
Dualarınız için çok teşekkürler <3
benim kendi nişanımdan örnek veriyim o günün heyecanıyla kimse açlık düşünmemişti çok güzel bir pasta yaptırdık pastadan yedi herkes tadı çok güzeldi, onun dışında birşey yenmiyor Zaten boşa israf yemek konusunu fazla abartma kendini yorma küçük çikolatalar şekerlemeler koy masana tadımlık süslü güzel magnetler yaptır gelenlere ver ben öyle yaptım beğendi herkes kendinde malzemelerini alıp yapabilirsin magnetlerini çok kolay zaten, ama dediğim gibi fazla birşey hazırlama küçük şekerler magnetler çikolata kolanya ve pasta yeterli
12 Yorumla- +1 yıl
arkadaşımın nişanında da yenmedi gerçekten ama boş da ayıp olur tabii, bol olsun da ben milletin yanına koyarım yolluk diye yerler :D
+1 yılKız istemeye gittiğimiz de menüde yaprak sarması kuru pasta mercimekli köfte kuruyemiş falan vardı ben olsam mercimekli köftedir kuruyemiştir o işlere girmem , kısır yapan bile var 😬 sevdiceğine sorup öyle şeyler yapabilirsin ama fiks olarak yaprak sarması illa ki olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
sevdiceğime kalsa kola çerezle geçiştirir ya ona soramam :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz bir ay sonra sonra ablamın sözünü yapıcaz menü:
Cheescake
Tiramusu ( bu ikisini kare şeklinde kesip servis yapıcaz)
Minik likör bardaklarına magnolia
Cakepop
Milföy çanaklı sebzeli tavuk
Somon-karides kanepe
Pasta
Şerbet çeşitleri
Kahvenin yanında nane likörü
Tiramusu, chescake gibi ürünleri marketten alıp küp küp kesebilirsin. Pratik ve şık durur.
Bir de self servis olması daha güzel olur.12 Yorumla- +1 yıl
Self servis yapmak istemem ya çok yaşlı insanlar var kalkıp siz alın demek bana bir garip geliyor :/ Aralarından bazılarını yapayım ben de. Bir tabağa koyarım onları. Teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederiim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaa bu soru benimde hep kafamda. Bir sürü arkadaşımdan fikir aldım herkes farklı şey söylüyor. Kimisi söz günü akşam yemeği olmaz sadece ikramlıklar olur diyor. Kimisi ise ana yemek şart diyor. Açıkçası ben açık servis yapmayı düşünüyorum. Sehpa tarafına tatlı-tuzlu kurabiye koyacağım. Yemek masasına ise sarma, börek, kısır, peynir, patates salatası, çoban salatasını falan açık koyacağım kim ne istiyorsa ondan alır.
22 Yorumla- +1 yıl
Bazıları sıcak yemek verirmiş sulu yemek yani. Bence o bir masa hazırlanacaksa olur, böyle istemede herkes sandalyede koltukta otururken ellerine yemek verilmez. Ben de dediğin gibi yapacağım ama açık servis şeklinde değil, yaşlı insanlar var sonuçta kalkıp almasınlar ya :)
Cevap sahibi+1 yılYaşlılara servis yapacak bir-iki arkadaş ayarlayabilirsin. Onlara servisi onlar yapsınlar yani düğünde nedime misali gibi...
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklıma gelenleri yazdım sen istediğin gibi bir menü oluşturursun hepsini yap diye yazmadım 😊
Sarma
Börek (bence patatesli ya da peynirli daha iyi gider)
Amerikan salatası
Islak kek
Pastaneden kuru pasta
Bademli pilav
Et yemeği (onun yerine karnıyarık da olabilir)
Mercimek, ezogelin, domatesli şehriye çorbası
Salata
Yoğurtlu patlıcanlı olan o yemeğin adını unuttum ondan
Patates salatası
Zeytinyağlılar (taze fasulye, barbunya, kabak)
Dolma13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunarada ben akşam yemeğine geliyorlar diye düşündüm ona göre yazdım he millet baklava yeter demiş
- +1 yıl
Yok ya baklava yetmez ayıp olur zaten :/ Çok sağ ol inşallah kendimi kaptırıp hepsini yapmam kjsafha
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Yeme & İçme konusunda 727 cevap paylaştı. Evde söz tamam da nişan büyük bir hata olur. Hele ki misafirler kalabaliksa. Ben baştan uyarayım. Bir de sen bayagi menü işine girmişsin geçmiş olsun şimdiden. Tatlıyı unutma diyecegim ama pasta olur nişanda
12 Yorumla- +1 yıl
Misafirler kalabalık değil, farklı illerdeniz milleti 3-5 kere çağıramam hele bu dönemde, gerek yok. Bana kalsa nikahı da o an kıyalım gitsin hatta :D
Açıkçası nişan telaşı istemezdim. Aileler arasında tanışılınca minik bir yüzük merasimi olabilir. Ama bu tür şeyler bana fazla yorucu ve gereksiz geliyor.
O yüzden menü hakkında pek bir bilgim yok. Fakat sevenler ilgilenenler çok.. 🙂14 Yorumla- +1 yıl
Minik zaten bu da, evde yapılacak ne kadar büyük olabilir :)
- +1 yıl
Yok yok değil ya, 1000 kişilik bir salonda nişan yapan arkadaşım vardı benimki 20 kişi olacak :D Teşekkürler <3
+1 yılHayırlı olsun. Valla biz geçen hafta abime kız istedik, menüde yöresel yemekler vardı buraya ait. Pilavın yanında kıymalı bafra pidesi ve keşkek ve baklava vardı.
42 Yorumla- +1 yıl
Oo gelin Samsunlu mu 😄
- +1 yıl
Bizde samsunluyuz😄
- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla biz 15 çesit ikramlık yapmıştık çünkü eve bir ordu gelecekti:))) sarma pogaca börek kurabiye salatalar vs vs
10 Yorumla
+1 yılO menü olmaz. hiç olmaz.☠ onlar çatkapı misafire yapılıyor. Menüyü öyle hazırlamalısın ki dilleri tutulsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne olur işte öneri istiyorum :D
- +1 yıl
Börek arasıcak mutlaka olmalı, tatlı da biri sütlü biri şerbetli olsun. meyve olsun. yemek olarak da etli pilav, çorba, salata bir de lahmacunla semizotu yogurtlama yap. bunları yapabilirsin kendin. baskasina gerek yok. mutlaka yemek olsun. o gün senin günun ne varsa yap. çerezi de unutma. bayiltana kadar yedirdi kız bizi maşallah desinler.
- +1 yıl
Ha yemekli diyorsun sen, bana yemekli bir garip geliyor ya :/ Yani masada oturmayacaklar çünkü milletin eline de çorbayı salatayı nasıl veririm bilemedim
Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söz nişan bir arada olduğundan şimdilerde, tatlılar tuzlular çok oluyor.
12 tatlı 12 tuzlu ve mezeden oluşan menü vardı. Birde nişan pastası.12 Yorumla- +1 yıl
12 12 mi çok değil mi ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerakimdan soruyorum yanlış anlamayın evlilik aşamasında olduğunuzu biliyorum 😊 Allah mesut etsin dilerim. Bu konulara çok ilgiliyim de enişte beyle nasıl tanıştınız acaba ve evlilik kararı nasıl alındı
12 Yorumla- +1 yıl
Amin sağ olun. Ortak arkadaşlarımız vardı, o şekilde bir araya geldik. 2.5 senedir beraberdik zaten beraberlikte hep konuşuluyordu karar nasıl alındı bir fikrim yok :D
Cevap sahibi+1 yılDarısı evde kalmışlara ( orn: ben) ☺
Yeme - içme anlamında sanırım sormuşsunuz.. bu aslında menü nün kaç kişilik olduğuna.. bu organizasyonun nerede yapılacağına.. katılan ailelerin gelenek görenek durumlarına göre menü belirlenmeli.. biraz açarsanız yardımcı olabiliriz. saygılar.
20 Yorumla
+1 yılbir tepsi bir makas kurdele iki yüzük bir de makas kesmiyor şakası yapılırsa söz tamamlanır :D
yemeğe filan gelince her şey olabilir tabi sakatat hariç her şey dedikse bağırsak mı bağırmasak mı yenmez tabi :D :D20 Yorumla
+1 yılYemek verilcek mi istemede ya ben sadece kahve veriyoruz diye biliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
istemede tek başına verilir mi bilmiyorum da ben nişanı da aradan çıkartıcam ya ondan :D
- +1 yıl
Ben de nişanı da aradan çıkarcam da ondan merak ettim😂
- +1 yıl
He onda veriliyor diye biliyorum.
bak şurda masada var ya öyle hani sulu yemek gibi değil de tabaklarına alınabilecek şeyler gibi
+1 yılAyyy çok heyecanlı. Yorumları heyecanla okuyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin 💖
11 Yorumla- +1 yıl
amin canım çok sağ ol <3
Hayırlı olsun :)
Nohut pilav olmazsa olmaz.. :)11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılPastaneden tatli, tuzlu pasta bir cesit borek ve yaspasta tamam iste ne amerikn salatasi.
13 Yorumla- +1 yıl
kek börek mini hamburgerler falan düşündüm ya ben, pastaneden tatlı tuzlu pasta olmaz basit olur :/
- +1 yıl
Valla cevremdeki herkes oyle yapiyor. Ne mini hamburgeri kafede oturmayami geliyolar
- +1 yıl
pastanede oturmaya da gitmiyorlar ama :D
Benim sözümde kek kurabiye dolma kısır salata yapmıştım
12 Yorumla- +1 yıl
kısırı düşündüm de çok mu gün menüsü olur bilemedim ya, güzelmiş ama :D
Sen bildiğin düğün yemeği yapacaksın orası belli 😄
12 Yorumla- +1 yıl
kavurmalı pilav kjshaf
Kişi başına iki içli köfte bir dilim yaş pasta 3 tane sigara böreği iki dilim baklava ya da kadayıf tatlısı tuzlu kurabiye bunların hepsini servis tabağına koyup servis edersin yanına karışık çerez çay ve kola yeterli orta halli bir nişan olur bence fazla masraflı olmaz
20 Yorumla
+1 yılKruvasan poğaça, enginar salatası yoğurtlu, tahinli kurabiye,çıtır bir börek olabilir ve hafif tatlı trileçe gibi belki sen baklava getirirler onu servis edersin. ☺️
11 Yorumla
+1 yılSöz kesmekte baklava, Pasta yenir.. Yemek menü falan moda oldu sanırım 🤣🤣🤣
Altın günü yapan kadınlar gibi aklına ne gelirse onları yapabilirsiniz...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik ya. Zeytinyağlı sarma, börek poğaça baklava veya baska türde bir tatli , salata tarzi birsey olabilir.. sonra pasta kesiliyor zaten bide o ikram ediliyor.. oldu bitti
Işte bir altin gününde ne hazirlanirsa aynisi.20 Yorumla
+1 yılAbla bak şimdi amerikan salatası arnavut ciğeri bir yandan da sigara böreği birde kuskus falan yanına da muhallebili tatlı tamamdır
10 Yorumla
+1 yılKendi damak tadıma göre seçerdim her halde gelene göre yapsak oooo zaten süper de olsa bir kusur bulurlar
10 Yorumla
+1 yılKurabiye de olabilir, ama ilk akla gelen her zaman sarma börek salata olur ki bence daha iyi bunlar. Mantı ya da mercimek köftesi falan da olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
@Ysovrrf güzellik karşındakinde değil bakan gözdedir. Sen çirkin bakmışsan karşındakine, sana o yüzden çirkin gelmiştir.
- +1 yıl
@Ysovrrf ha bir de insan dengine göre buluyor demekki
- +1 yıl
@Ysovrrf özgüvenin eksik bu yüzden suçu karşı tarafa atıyorsun, eğer kendine güvenen bir kişiliğe sahip olsaydın, meselenin Türk kızlarında değil insanlık ve kişilikte olduğunu bilirdin. Ama görüyorum ki o kapasiteye sahip değilsiniz.
- +1 yıl
@Ysovrrf çirkin ve kısa dediğiniz Türk kızları da gayet kendilerini begeniyorlar. Kimse çirkin değildir, size güzellik algısı yaratan şeylere çok takılı kalıyorsunuz. Bence kendinizle bu konuyu uzun uzadıya konuşun. Aksi takdirde hayatınızdan memnun olacağınızı ve olumlu sonuçlarla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Üslubunuz ve tavrınız da yanlış. Bunlar da az önce bahsettiğim gibi özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Geçmiş olsun, iyi günler.
+1 yılÇok ağır olmayan ; peynirli börek, sarma, kurabiye tarzı ya da sütlü tatlı gibi bir menü olabilir. Abartı ve çok fazla çeşit olmamasını öneririm.
10 YorumlaPasta, baklava, börek, puding, çerez, tatlı tuzlu kurabiye en önemlisi sarma. Bunlar olmazsa o nişana nişan demem ben 😄
10 Yorumla
+1 yılYurt dışında hafif kekler çikolatalı bisküvi ve tatlılar ikram ediliyor. Bizde de çok farklı değil. Şerbetli bir tatlı oluyor genelde. Makul
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZeytinyağlı sarma, zeytinyağlı dola, su böreği, kavurma, et. Biraz karışık oldu ama dkfmmf
13 Yorumla- +1 yıl
oh oh :D
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlı etsin bu arada, çok mutlu olun 💖
- +1 yıl
çok sağ ol <3
Sarma kuru pasta ekler borek pogaca yeterli olur sanırım
11 Yorumla
+1 yılÖnce gelin adayı bulalım da ondan sonra düşünürüz 😁
10 Yorumlatavuklu patates yemeği, pirinç pilavı, ayran ve tulumba tatlısı
10 YorumlaLahana sarma, rus salatası, su böreği, kısır, ekler falan olabilir
10 YorumlaSarma, börek, çörek, yaş pasta, kurabiye, salata (Amerikan, rus ya da patates gibi), kek...
10 YorumlaÇay yeter o da boğazları kurumasın diye hayrına yani
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartıya gerek yok börek kek bir tür salata kurabiye yeterli tabiki siz bilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılA, dan Z, ye Herşey olsun ama kimsenin canı çekmesin.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Okunmuş Pilav Okunmuş beyaz tavuk ince kıyım pilavın üstüne ayıklanmış bir şekilde 😂
10 YorumlaBizim adetlerimize göre yemek dağıtılır, su böreği sarma pişav tavuk sulu yemek salata ve meyve olur en sonda baklava 😂
12 Yorumla- +1 yıl
aa sulu yemek mi veriliyor ya orada çok kararsız kaldım ben
+1 yılYemeği gereksiz buluyorum ya sadece kır düğünü tarzı bir alanda dostlarınla nikah memurunu al yüzüğü tak bitsn 😀
11 Yorumla- +1 yıl
nişandan bahsediyorum :)
+1 yılKız etli pide yaptır geç ne uğraş ıyon elin mi boş senin 😂
10 YorumlaBizde sadece baklava dağıtılıyor damadın getirdiği.
20 Yorumla
+1 yılYemek yemeye mı gidiyorsun istemeyemi kardeş
14 Yorumla- +1 yıl
İsteyip kalkıp gitsinler mi yahu
- +1 yıl
Sadrazam sofrası kuralım mantıklı
- +1 yıl
elbette
- +1 yıl
Baba rakı var mı
Sağlam dostlar olmali iki taraftanda
12 Yorumla- +1 yıl
menüde mi :))
pasta sadece knk sen sözleniyosan ben de gelim.
11 Yorumla- +1 yıl
sözleniyorum knk gel, pastadan fazlası olcak :D
El işi şeyler olabilir bence ne kadar marifetli olduğunu görürler 😊
20 Yorumla
+1 yılBizim burda çiğköfte yapılır, erkek tarafı da baklava getirir.
10 Yorumla
+1 yılAmerikan salatasını çıkar.
Altın gününe çevirme11 Yorumla- +1 yıl
kısır yapan var ya :D
+1 yılKapakta çocuklar duymasin şeyini gördüm geldim bence menüde cilveli pasta olmali
10 Yorumla
+1 yılBiz ablamın sözünde sarma, poğaça, cup kek, ve şehriye salatası yapmıştık.
10 Yorumla
+1 yılİyi düşünmüşsün. Salatada emin olamadım. Pide dicem ama bilemiyorum ister misin
10 Yorumla
+1 yılKas kişi olacak evde olacak heralde
13 Yorumla- +1 yıl
Evde evet, 20 kişi kadar
- +1 yıl
Ay ne güzel 20 kişi az... Benim sözüm 60-70 kişi ne yaptık ne ettik hiç bilmiyorum saçma sapan geçti... Biz pide ayran baklava sarma vermiştik
- +1 yıl
korona var ya, yaşlılar var riske atmak istemedik çok :)
insan olmamalı korona var
20 Yorumla
+1 yılKurabiye meyve suyu poaca yaprak baklava
20 Yorumla
+1 yılAbartıya ne gerek, zaten heyecan dorukta. 😁
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi