Yeme & İçme En sevdiğiniz starbucks içeceği nedir? Alejandroa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Berry hibiscus bayılıyorum! 😂 Güncellemeler+1 yıl Pahalı diyenler olmuş abartmayın isterseniz 😂 herhangi bir kafede içtiğiniz bir kahve ile aynı neredeyse. En sevdiğiniz starbucks içeceği nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. White mocha onu seviyorum gadası 1 0 Yorumla
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çoğunlukla Americano, şekerli birşey istediğimde White Chocolate Mocha, soğuk birşey içeceksem Berry Hibiscus 1 0 Yorumla
bgrhn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Gitmiyorum gezi olaylarından sonra asla Gitme ihtimalim kalmadı 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hiç gitmedim starbucks'a evde kahvemi kendim yapar içerim :) 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben kivili oraletten başka bişey içmem :/ o da kahfede 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçecek de senin gibi tatlı :)AFiyet olsun. 1 2 Yorumla Alejandroa +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim.Misto. Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Her gün farklı bir şey deniyorum. Karar veremedim. 1 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Starbucksa hiç gitmiyorum prensibim gereği. 1 0 Yorumla
savaskucuktekin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Adı estetik 1 3 Yorumla Alejandroa +1 yıl Tadı da Harika Yorumla savaskucuktekin +1 yıl Evet ama pahalı. Hangi hastanelere gittin? Kaç para attın çöpe Yorumla Alejandroa +1 yıl Yahu ne pahalısı 😂 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl İçmedim bir ismimi yazınca 20₺ veremem kahveye 0 1 Yorumla Alejandroa +1 yıl Ya he ya Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl bogindecoffieyarrakos 0 2 Yorumla Alejandroa +1 yıl Baya komiksin Yorumla Banega +1 yıl nane mi yedin Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. İsmini bile söylemem 1 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Sade kahve severim 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. İce white mocha 1 0 Yorumla
Irelandgirl Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl gitmiyorum knks ben 1 2 Yorumla Alejandroa +1 yıl Why Yorumla Irelandgirl +1 yıl çok fazla kahve kokusu rahatsız ediyor Yorumla
MentosBey Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Starbox'a gitmiyorum. 0 2 Yorumla Alejandroa +1 yıl O nerdeyse oraya bende gitmiyorum kanks Yorumla MentosBey +1 yıl Oke kanks sana egzotik içeceklerinle mutluluklar, kips by. Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Çilekli link işte 0 3 Yorumla Alejandroa +1 yıl Çilek yok içinde yalnız Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Oha çilek bile yok Yorumla Alejandroa +1 yıl Hahshah 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
White mocha onu seviyorum gadası
Çoğunlukla Americano, şekerli birşey istediğimde White Chocolate Mocha, soğuk birşey içeceksem Berry Hibiscus
Gitmiyorum gezi olaylarından sonra asla Gitme ihtimalim kalmadı
hiç gitmedim starbucks'a
evde kahvemi kendim yapar içerim :)
Ben kivili oraletten başka bişey içmem :/ o da kahfede
Gittim güzel yer.. Espresso ve Americano tercih ederim
İçecek de senin gibi tatlı :)
AFiyet olsun.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim.
Misto.
Hiç içmedim gitmedim oraya
Her gün farklı bir şey deniyorum. Karar veremedim.
Starbucksa gitmiyorum
Starbucksa hiç gitmiyorum prensibim gereği.
Americano, filtre kahve
Adı estetik
Tadı da Harika
Evet ama pahalı. Hangi hastanelere gittin? Kaç para attın çöpe
Yahu ne pahalısı 😂
İçmedim bir ismimi yazınca 20₺ veremem kahveye
Ya he ya
bogindecoffieyarrakos
Baya komiksin
nane mi yedin
Sevmiyorum öyle mekanları..
İsmini bile söylemem
The latte
Hiç gitmedim gitmemde.
Prensip olarak Starbucksa gitmiyorum 😉
Hicbiri
Sade kahve severim
İce white mocha
white comolokko😒
gitmiyorum knks ben
Why
çok fazla kahve kokusu rahatsız ediyor
Starbox'a gitmiyorum.
O nerdeyse oraya bende gitmiyorum kanks
Oke kanks sana egzotik içeceklerinle mutluluklar, kips by.
20 TL olmuş 1 kahve
Drink water
Çilekli link işte
Çilek yok içinde yalnız
Oha çilek bile yok
Hahshah 😂
Su seviyorum
Java chip
Çavaçip. 😅