Valla anket yapmalık bir soru ama siz canlar oy verip yorum yapmadan kaçıyorsunuz ve bu da beni derinden üzüyor. Neysee bu seferde böyle olsun dimi ama. Burger ve pizzaSoruyu görüpte gelmeyenin, gelipte yanıt vermeyenin çorabının teki kaybolsun. Hem de bir sürü...
İkisinide çok fazla yemem ama ikisinide ayırt edemem şöyle diyeyim burgerde köfte beni biraz rahatsız ettiği için tavuk burger tercih ediyorum pizzada ise klasik şeyler severim mesela sosis, sucuk, mısır, domates, biber, zeytin gibi ama pizza biraz tıkıyor beni o yüzden tavuk burger diyorum yanında patates kızartması ve mayonez ❤️😊
Ama bu anneni mı daha çok seviyorsun yoksa babanı mı sorusu gibi 😂😂 ayrıca hiç eşi olan corabim kalmadı hepsi kayboldu ama yine de görüş yazayım Bence burger 😌
Burger de severim ama bir seçim yapılacaksa pizza derim ben çünkü hamburgerin ekmeğini sevmiyorum pek. Patates kızartması ve barbekü sosu için yerim çoğu zaman. Ekmeğini yarım bırakırım hep. Pizza şöyle bol sucuklu, mısırlı falan daha tercih edilesi benim için.