Yeme & İçme HİNDİ SUCUĞUN TADI NASIL? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor daha önce hiç hindi sucuk yemedim hep dana yedim bu sucuk bim marketine gelmiş aldım acaba tadı güzel midir bundan yiyen var mı?POLONEZ MARKA HİNDİ SUCUK Güncellemeler+1 yıl bugün kahvaltıda yedim güzeldi tadı HİNDİ SUCUĞUN TADI NASIL? Cevapla Marka Soruları Market Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Dana etinin yerini tutmaz gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama bugün kahvaltıda yedim beğendim Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Canım çekti uyumadan önce gördüğüm iyi oldu rüyamda yerim artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pekala :D Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Hindiden sucuk mu olur kızım yaa 😂🙊hem sabahın köründe ne hindisi ne sucuğu 😏😅 0 14 Yorumla Soran +1 yıl aklıma takıldı sordum Yorumla Romantikadam10 +1 yıl İyi afiyet olsun hadi pişir yee 😀 Yorumla Soran +1 yıl kötü müdür acaba ya tadı Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Kahvaltıda denersin biraz sonra 😂 Yorumla Soran +1 yıl hahah biraz sonra mı kdsjflsd Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Eee ne zamann 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl dur daha var ksflksdfd Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Seni sucukcu seni 😂😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl hahah :D Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Neden gizlisin sen yaa sevdim seni çık gizliden ☺️ Yorumla Soran +1 yıl yok :D Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Amaa yaaa 😭😭😭😭 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Afiyet olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence güzel şu an olsa ne güzel tost yapardım bununla :D 0 43 Yorumla Soran +1 yıl daha önce yedin mi bu sucuktan pekievet bende tost yapmayı düşünüyorum kfdhgd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedim güzeldi :D Banada yap karnım acıktı gece gece kalkıp karpuz mu kessem :D Yorumla Soran +1 yıl ya karpuz olsa yenirdi bak bizdede karpuz yok :( offffffff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seve seve takaslarım :D Yorumla Soran +1 yıl valla biliyo musun bende şu an takaslardım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarın ilk işim sucuk almak olacak :D Yorumla Soran +1 yıl valla keşke bende karpuz alabilsem ama nası getiricem tek başıma :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar ağır bir şey değil ne var karpuz taşımada :D Yorumla Soran +1 yıl nasıl ağır değil :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tek elimle taşıyabiliyorum :D Yorumla Soran +1 yıl e sen taşırsın erkeksin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınlar daha güçlü bence Yorumla Soran +1 yıl bence erkekler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pazar çantalarını taşıyorlar o kadar işlerine gelince öyle güzel taşıyorlar ki :D Yorumla Soran +1 yıl bak pazar çantası olsaydı getirebilirdim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ben uyuyorum iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl aldın mı sucuğunu dün :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya ama çıkıp alacağım şimdi :D Yorumla Soran +1 yıl koş çabuk marketler 9'da kapanıyo biliyosun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya bilmiyordum teşekkürler :D Yorumla Soran +1 yıl rica ederim kgkldfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üşendim gitmiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl bir an önce al da zıkkımlan :D Yorumla Soran +1 yıl al işte ya :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 dkya yetişemem :D Kaldıramadım kıçımı yataktan Yorumla Soran +1 yıl 2 dk kaldı ne 4 dksı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yazana kadar 2 dk kalmış evet: D Yorumla Soran +1 yıl kjhkjhjkh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ben patates ve köftemi yiyeyim :D Yorumla Soran +1 yıl oooooo e o zaman sucuğa ne gerek var şimdi :D Yorumla Soran +1 yıl patates kızartabilirim ama köfte yerine nugget var ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fırında yaptık kızartmaktan daha güzel :D Yorumla Soran +1 yıl aynen İzmir köfte gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen İzmir köfte yedim zaten :D Yorumla Soran +1 yıl iyi afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hep anonim mi kalacaksın :D Yorumla Soran +1 yıl evet :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de gizleniyorum o zaman Yorumla Soran +1 yıl gizlenirsen gizlen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli gizli hihihi Yorumla
sedatksk Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Reklam kokan haraketler bunlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bimden sucuk almayın abi yahu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nitrat/nitrit tuzu kötü et yani raf ömrü için yapılmış çoğu fermente olmayan sucuk Yorumla Soran +1 yıl evet de mecburen paraya göre aldım işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kendin yapabilirsin zor değil ya da kasaptaki sucukların içeriği hakkında bilgi alın Yorumla Soran +1 yıl param olsa kasaptan alırdım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paran yoksa kıyma al kendin yap Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Denemedim sucuğunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tüh Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pınar daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hindi sucuk güzel ama yani öyle diyosun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dana etinin yerini tutmaz gadası
evet ama bugün kahvaltıda yedim beğendim
Canım çekti uyumadan önce gördüğüm iyi oldu rüyamda yerim artık
pekala :D
Hindiden sucuk mu olur kızım yaa 😂🙊hem sabahın köründe ne hindisi ne sucuğu 😏😅
aklıma takıldı sordum
İyi afiyet olsun hadi pişir yee 😀
kötü müdür acaba ya tadı
Kahvaltıda denersin biraz sonra 😂
hahah biraz sonra mı kdsjflsd
Eee ne zamann 😂😂
dur daha var ksflksdfd
Seni sucukcu seni 😂😂🤣
hahah :D
Neden gizlisin sen yaa sevdim seni çık gizliden ☺️
yok :D
Amaa yaaa 😭😭😭😭
Afiyet olsun 😂
teşekkür :D
Bence güzel şu an olsa ne güzel tost yapardım bununla :D
daha önce yedin mi bu sucuktan peki
evet bende tost yapmayı düşünüyorum kfdhgd
Yedim güzeldi :D Banada yap karnım acıktı gece gece kalkıp karpuz mu kessem :D
ya karpuz olsa yenirdi bak bizdede karpuz yok :( offffffff
seve seve takaslarım :D
valla biliyo musun bende şu an takaslardım :D
Yarın ilk işim sucuk almak olacak :D
valla keşke bende karpuz alabilsem ama nası getiricem tek başıma :D
O kadar ağır bir şey değil ne var karpuz taşımada :D
nasıl ağır değil :D
tek elimle taşıyabiliyorum :D
e sen taşırsın erkeksin :D
Kadınlar daha güçlü bence
bence erkekler
Pazar çantalarını taşıyorlar o kadar işlerine gelince öyle güzel taşıyorlar ki :D
bak pazar çantası olsaydı getirebilirdim ya
Neyse ben uyuyorum iyi geceler
iyi geceler
aldın mı sucuğunu dün :D
Hayır ya ama çıkıp alacağım şimdi :D
koş çabuk marketler 9'da kapanıyo biliyosun :D
Hadi ya bilmiyordum teşekkürler :D
rica ederim kgkldfg
Üşendim gitmiyorum :D
bir an önce al da zıkkımlan :D
al işte ya :D
4 dkya yetişemem :D Kaldıramadım kıçımı yataktan
2 dk kaldı ne 4 dksı :D
Sen yazana kadar 2 dk kalmış evet: D
kjhkjhjkh
Neyse ben patates ve köftemi yiyeyim :D
oooooo e o zaman sucuğa ne gerek var şimdi :D
patates kızartabilirim ama köfte yerine nugget var ya
Fırında yaptık kızartmaktan daha güzel :D
aynen İzmir köfte gibi
Aynen İzmir köfte yedim zaten :D
iyi afiyet olsun
teşekkürler
rica ederim
hep anonim mi kalacaksın :D
evet :D
Ben de gizleniyorum o zaman
gizlenirsen gizlen
Gizli gizli hihihi
Reklam kokan haraketler bunlar
hım
Bimden sucuk almayın abi yahu
neden
Nitrat/nitrit tuzu kötü et yani raf ömrü için yapılmış çoğu fermente olmayan sucuk
evet de mecburen paraya göre aldım işte
Ya kendin yapabilirsin zor değil ya da kasaptaki sucukların içeriği hakkında bilgi alın
param olsa kasaptan alırdım zaten
Paran yoksa kıyma al kendin yap
Denemedim sucuğunu
tüh
Pınar daha güzel
hindi sucuk güzel ama yani öyle diyosun?