Tabiiki..2 adet yumurtanın akını ve 2 çay bardağı toz şekerini ( pudra sekeri kullanırsan daha güzel olur) mikserle uzun bir süre çırpıyorsun. Tamamen şekerle yumurta özdesleşmesi lazım. Bunu da rengin beyaz olmasındna anlayabilirsin. Bir tutam tuz ve bir damla limon suyu ilave ediyorsun.100 derecelik firinda pisiriyorsun. Buradaki önemli nokta firinin derecesi. Eger yuksek derece olursa birden pişer ve bezeler yayilir. Ama dusuk derecede agir agir piserse seklini koruyarak yavas yavas piser. Ama biraz uzun surede pisiyor.60 dakikalık bir sure diyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Canım çekti, ellerine sağlık. Sen sevgini katmışsındır o yüzden güzel olmuştur o :)
Teşekkür ederim :)
Sanki biraz kuru gibi görünüyor ama tadı nasıl acaba
Denemelisiniz..
ha şöyle biraz hamarat olun şekerim.. ;) sonra ben neden evde kaldım diye soranlar çıkıyor... ;)
Deneemdim cunki mikserim yok ama yapmasi kolaymis
Evet kolay :)
Annem çok güzel yapardı
Sen de yapabilirsin istersen ☺
:)
Aman abla zehirlenme de
Acı badem değil mi bu? Cok benziyor , ve lezzetli gözülüyor , yoksa sadece nişasta kurabiyesimi
Yok yok. Bu kurabiye değil. Baskar birsey :) atom da deniyor bazı yerlerde. Kıtır kıtır birsey ama icinde un yok :)
😯😯 cok enteresan , eline sağlık çok güzele benziyor
Bie kere denemiştim olmamıştı Bnde daha denemedm
Tekrar yapmak istersen tarifini verebilirim. Mesaj olarak yazabilirsin ☺
Burdan yazabilirsin tarifini
Tabiiki..2 adet yumurtanın akını ve 2 çay bardağı toz şekerini ( pudra sekeri kullanırsan daha güzel olur) mikserle uzun bir süre çırpıyorsun. Tamamen şekerle yumurta özdesleşmesi lazım. Bunu da rengin beyaz olmasındna anlayabilirsin. Bir tutam tuz ve bir damla limon suyu ilave ediyorsun.100 derecelik firinda pisiriyorsun. Buradaki önemli nokta firinin derecesi. Eger yuksek derece olursa birden pişer ve bezeler yayilir. Ama dusuk derecede agir agir piserse seklini koruyarak yavas yavas piser. Ama biraz uzun surede pisiyor.60 dakikalık bir sure diyebilirim
Teşekkür ederim tarif için 😘😘😘
Rica ederim 😊
görüntüsü çok hoş
Denemedim
Tavsiye ederim..
Ellerine saglik 🌹
Beze ne
Taeof edemeyeceğim tadını pek. Ama yumurta akı ve şekerle yapılıyor
Tarif*
Hmmm
Yumurta akı hangisi