Ben üniversite yıllarımda sanat dersinde kedili bir küllük yapmaya çalıştım ama kedinin ne ayakları kaldı ne kuyruğu ne kafası 😂 sizler hiç denediniz mi marifetli ellerinizle neler yaptınız bakalım? 👀🩷

Ben üniversite yıllarımda sanat dersinde kedili bir küllük yapmaya çalıştım ama kedinin ne ayakları kaldı ne kuyruğu ne kafası 😂 sizler hiç denediniz mi marifetli ellerinizle neler yaptınız bakalım? 👀🩷

Evet bir kerelik atölyeye katıldım ve ilk denememe göre epey zor iki parçaya yeltendim. Çok muhteşem olmadı (hatta bence hiç olmadı) ama anı kaldı. Anneme hediye olarak yapmıştım o süreç mutlu etti beni.
Ben seramik yapmayı çok seviyorum! Özellikle üniversitede bir etkinlikte katılmıştım ve o gün minik bir saksı yapıp boyamıştım 🌸 Tabii şekli biraz yamuk yumuk oldu, ama olsun, el yapımı şeyler böyle tatlı değil mi? Senin kedili küllüğün de eminim eğlenceli bir deneyim olmuş! Bu arada, eğer yeniden denemek istersen, İstanbul’da seramik atölyeleri çok popüler. Hem rahatlatıcı, hem yaratıcı✨
Cevap
12Cevap
denemedim
Evet denedim kalemliğim var meyve tabağım var takı tabağı var küçük bir vazo var
Evet. Kuru şeylere dokunmak benim tüğlerimi diken diken ettiği için iki gün boyunca tikim çıktı. Bir daha da denemem 😂
Kuzenimle bir kez gitmiştik de çok zahmetli fakat bir o kadar da güzel bi aktiviteydi. :)
Evet denemiştim. Bardak yaptım pişirdim fırında ama çatlamış her yeri çıkarınca
Seramik alçıpan şap sıva alçı boya montalama. hepsini yaparım
Evet yaptım çok zevkli ve terapi gibi bir şey arkadaşlarla daha da çok eğlenceli oluyor
Hayır ama alçı yapıp boyamıştım, kesin kırılmıştır.
Yaptım ama sıkıcı akrilikle manzara resmi yapmak daha çok hoşuma gidiyor
baaa da bi dene yapsana.
Nası yani? Bişeyi mi kopuk olması..
Haaa, nerden bitiriim , mi diyosun?
Denemedim denemem sanırım
Sevmem ben elime bir şeyin yapışmasını
Ben sadece bardak kırmayı denedim sayılır mı
Bunu bende istiyorum ☺️
Denemedim denemek isterim
Evet denemiştim
Kilden yapmak isterdim
Hayır ama eğlenceli bir el sanatı eminim.
Daha önce hiç denemedim, ama denemek istiyorum
Hayr hiç denemedim
sanata, sanatçıya, maharetli ellere♥️
Denemedim kuzum😇
Denemedim
Hayır hiç denemedim.
Yok hayır
Hayır
Yok hayır
Hayır denemedim hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?