Günaydın... Yemek yerken sen masada nelere dikkat edersin? Masa düzeni çok önemli, eller yıkanmadan mutfağıma kimse giremez ve masama kimse oturamaz. Ağızda yemek varken konuşulmaz. Onun dışında herkes yemeğini bitirmeden kimse yemek masasından kalkamaz. Masadan kalkması gerekiyorsa müsaade istemeli, masadan öyle kalkmalı.
Masaya cep telefonu tablet vs getirilemez Bitirmeden kimse kalkmaz Afiyet olsun eline sağlık kelimeleri mutlaka kullanılır Sofra kurmaya ve kaldırmaya herkes yardım eder
Seninle aynı masada yemek yiyenlerin vay hâline 🙂 Yemek mi yiyorlar esaret mi yaşıyorlar anlamadım. Sal artık insanları, herşey kural kaideyle olmaz. Herşeyden önce rahat olacak insan yemek yerken.
Masada herşeyin düzenli olması ve masada eksik olmamalı otur kalk sevmıyorum masaya oturmadan eller yıkanmalı çok sesli şapır şupur olursa sınır olurum sofrada rahat olmalı
Kendim olmaya dikkat ederim. Evde ailemle nasılsam dışarda da aynı şekilde devam ederim. Gösteriş budalası olmak adına olmadığı gibi görünmeye çalışıp, bunu nezaket olarak gören bir zihniyeti reddediyorum.