Yeme & İçme Hadi birinden vazgeç deseler hangisinden vazgeçerdin? HaydarAbiniz Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet boğazına düşkün ac kediler birinden vazgeçin deseler bu hangisi olur.Imtihaniniz zor Hadi birinden vazgeç deseler hangisinden vazgeçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__DeliHatun__ Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Karnıyarık tamam severim ama çok ararmam ama diğeri candır onları harcayamam 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Kız hakli Yorumla
seyma120 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Karnıyarıktan vazgeçerim çünkü olmazsa olmaz dediğim bir yemek değil, aramam. 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Himm guzwl Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Lahmacun ve mantının hiç şansı yok, anında vazgeçerim 1 5 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Niye Yorumla technocrates +1 yıl Hamur işi sevmem Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Kilo alcan Yorumla technocrates +1 yıl Alırız veririz, olur öyle Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Aynen Yorumla
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Lahmacun olmasa da olur 1 7 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Olmadı ya Yorumla ʟεтнε +1 yıl :D Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Lahmacunsuz olur mu Yorumla ʟεтнε +1 yıl Olur olur zaten normalde aradığım bir şey değil Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ağzının tadını bilemeyen kadın işte Yorumla ʟεтнε +1 yıl Herkesin damak zevki bir olacak diye bir şey yok, yok öyle kadın yok şöyle kadın... zaten herkes bir olacak olsa allah neden bu insanları yaratmaya devam etsin Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Haklısın kadın takılıyorum Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 359 cevap paylaştı. sarmadan vaz geçerimm 1 2 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden Yorumla _Capella_ +1 yıl bilmem çok sevmiyorm Yorumla
Gıdıkladagüleyimbari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Patlıcan sevmiyorum onu seçerim 1 6 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl 🍆🍆🍆 patlıcan sevilmez mi Yorumla Gıdıkladagüleyimbari +1 yıl Hiç sevmiyorum valla Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Niye ki Yorumla Gıdıkladagüleyimbari +1 yıl Bilmem en son ne zaman yidim onu bile bilmiyorum Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Olabilir Yorumla Gıdıkladagüleyimbari +1 yıl 👍 Yorumla
avukat__hanım Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Diyetteyim Haydar abi 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Oyy kıyamam ya 🙈 Yorumla avukat__hanım +1 yıl 😒😒😢 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ne zamana kadar böylesin Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dünya tersine dönse vazgeçmem 1 2 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Adamsin Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Bilmukabele Yorumla
İtsmeHamlet Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Lahmacundan hangi aklı evvel vazgeçer ki? 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Bilemm Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 528 cevap paylaştı. mantı gidebilir sevmiyorum 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden Yorumla
mrspeanutbutter35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Lahmacun 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Lahmacun kalsın ya Yorumla
DîlTengi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hiçbirinden vazgeçemem hepsi benim aşklarım 😋 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Aha aradığım cevapsz Yorumla
MelekYüceel Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Mantı 1 7 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden peki Yorumla MelekYüceel +1 yıl Makarnaya benziyor Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Oho etli ve özel olan var Yorumla MelekYüceel +1 yıl Olsun Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Favorin kim Yorumla MelekYüceel +1 yıl Lahmacun Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Can Yorumla
heterodokss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hepsinden geçerim 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Aç kalcan ac Yorumla
Çikolatalıpudink Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Mantı diyim 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden peki Yorumla Çikolatalıpudink +1 yıl Çok aram yok Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Himm olabilir Yorumla
Im-Lost Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mantıdan 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden Yorumla Im-Lost +1 yıl Diğerlerini daha çok seviyorum çünkü. Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Mantıklı Yorumla
Alengirlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sarma 1 4 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Yaprak sarması sevmiomusun Yorumla Alengirlikiz +1 yıl Evet hiç sevmiyorum Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Dolma Yorumla Alengirlikiz +1 yıl Benim yerime sen ye Haydar abi 😂 Yorumla
ԃαɱαTϝҽɾιT____ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 35% +1 yıl İmam bayıldı 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ne alaka kral Yorumla ԃαɱαTϝҽɾιT____ +1 yıl Kannka sağ üstteki karnı yarık ya ordan şey ettim 🤭 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ahaha kral Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl karnıyarık 1 5 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden Yorumla ipekozdeen +1 yıl dolma mantı ve lahmacun vazgeçilmezim de ondan karnıyarığı direk elerdim Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Himm ağzının tadını bilen kadin Yorumla ipekozdeen +1 yıl kesinlikle :) Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Afferin Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Yaprak sarması 🙄 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Yaprak sevmiomusun Yorumla Gsdilek +1 yıl Sadece ondan vazgeçerim seviyorum ama bayılmam Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Himm dolma yersin Yorumla
Gizlikullanıcı0034 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl KarnıyaRık 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl 🤪🙈🙈♥️ himm yapRak sevioz Yorumla
Konyalıesmerkız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Mantıdan vazgeçerim. 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Neden ki Yorumla
TecavzcuCoskun Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Doner 1 8 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Merhaba Coskun Yorumla TecavzcuCoskun +1 yıl Selam haydar Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Naber coskun Yorumla TecavzcuCoskun +1 yıl Iyidir Haydar nas gidiyor isler Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Milleti hırpalamayın tamam mi Yorumla TecavzcuCoskun +1 yıl Bakariz orasina Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Sonra bana döküyorlar iclerini Yorumla TecavzcuCoskun +1 yıl Onlarin iclerini seveyim Yorumla
güzelimgünlerr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Lahmacun. 1 5 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Manyak misin Yorumla güzelimgünlerr +1 yıl 😑😑 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Lahmacun nasıl sevilmez Yorumla güzelimgünlerr +1 yıl Aşçı bir babanın kızı olunca kokusundan artık sevmiyorum Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Himm pardon kiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karnıyarık tamam severim ama çok ararmam ama diğeri candır onları harcayamam
Kız hakli
Karnıyarıktan vazgeçerim çünkü olmazsa olmaz dediğim bir yemek değil, aramam.
Himm guzwl
Lahmacun ve mantının hiç şansı yok, anında vazgeçerim
Niye
Hamur işi sevmem
Kilo alcan
Alırız veririz, olur öyle
Aynen
Lahmacun olmasa da olur
Olmadı ya
:D
Lahmacunsuz olur mu
Olur olur zaten normalde aradığım bir şey değil
Ağzının tadını bilemeyen kadın işte
Herkesin damak zevki bir olacak diye bir şey yok, yok öyle kadın yok şöyle kadın... zaten herkes bir olacak olsa allah neden bu insanları yaratmaya devam etsin
Haklısın kadın takılıyorum
sarmadan vaz geçerimm
Neden
bilmem çok sevmiyorm
Patlıcan sevmiyorum onu seçerim
🍆🍆🍆 patlıcan sevilmez mi
Hiç sevmiyorum valla
Niye ki
Bilmem en son ne zaman yidim onu bile bilmiyorum
Olabilir
👍
Diyetteyim Haydar abi
Oyy kıyamam ya 🙈
😒😒😢
Ne zamana kadar böylesin
Dünya tersine dönse vazgeçmem
Adamsin
Bilmukabele
Lahmacundan hangi aklı evvel vazgeçer ki?
Bilemm
mantı gidebilir sevmiyorum
Neden
Mantı. Zaten yemiyorum :D
Neden
Lahmacun
Lahmacun kalsın ya
Hiçbirinden vazgeçemem hepsi benim aşklarım 😋
Aha aradığım cevapsz
Mantı
Neden peki
Makarnaya benziyor