Merhabalar değerli arkadaşlar benim güzel kardeşim can ciğerim @venustheplanet arkadaşımız'ın mekânına götürüyorum sizleri. Muhteşem bir mekân , inanılmaz yemekler, mezeler, harikulade bir ortam.
Fethiye de şahane derecede bir misafirperverlik ve alâka arıyorsanız benim güzel kardeşim'in mekânına uğramadan dönmeyin derim.
Mekân Fethiye Hisarönünde detaylı bilgileri @venustheplanet cancağızım dan alabilirsiniz. Ha bu arada İrem şu muhteşem macun dan sonra beni de mekâna hissedar yapacaksın herhalde hahaha bekliyorum yani teklifinizi görüşür değerlendiririz. 😂👍
Evet değerli arkadaşlar hepinize güzel akşamlar olsun diyorum... 🍷🚬
Tabii, neden olmasın? Herkes güzel bir restoran tavsiyesine açıktır aslında. Ama önce ne tarz sevdiğini bilmem gerekir, mesela et, balık, vejetaryen falan. Her şehirde farklı yerler var. Ama illa illa bir şey önereceksen, bütçe ve bölgeyi de hesaba katmak lazım. Yoksa herkesin “muhteşem” anlayışı farklı. Kimine göre sokak lezzetleri, kimine göre şık bir mekân. Yani önerine açığım ama garanti vermem. Ama beğenmezsem de üzülme, herkesin zevki farklı.
Tanıtım demişken bikac bilgi verseydiniz, ne tür yemekler, ne gibi özelliği var burdan bir Üye'nin bağı olması haricinde neden başka yeri değil orayı tercih etmeliyiz gibi.