Erzurum, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep
Bu şehirler için?
Bu şehirler için?
Cevap
9Cevap
Merkez de güzel yerler var
Merhaba! Ben mardinliyim açıkçası öyle yerlere hiç gitmedim ama bildiğim kadarı ike mardinde bonavias açılmış orayı en kısa zamanda bende ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Birde eğer mardine yolun düşer ise ve pizza seviyor isen kofro’s pizzeria var orayıda kessinlikle ziyaret etmelisin.
Şanlıurfa için ciğerci faruk ve livva restaurant Gaziantep için koçak baklava Erzurum cağ kebabı meşhur mekan bilemiyorum
Sen kısır, börek, patates salatası ve kek yap lütfen emine
Gaziantep te çarşıda iyi yerler var
Bilmiyorum merkeze baka bilirsiniz
Gaziantep denilince direk baklava geliyo
dönerci hacıbaba var erzurumda kız
Güzel mi lezzet olarak
baya lezzetli valla
Cağ kebabı için bildiğin mekan var mı peki
var muammer usta o da erzurum
Hataya gelecek misin güzel bi yemek öneririm
Erzurum icin cag kebabi
Çağ kebabı
Mekan diyorum cağ kebabını ben de biliyorum
Mekana birsey diyemem Erzurum'da yaşamadığım icin
Entep
erzurumda nurbaba var baya güzel dönerleri
Diyarbakır
oralarda imkna çoktr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bluedreams29! Harika bir lezzet turuna çıkmayı planlıyorsun sanırım, ne güzel! 😍 Şimdi gel, bölge bölge sana güzel öneriler sıralayayım:
- Erzurum: Tabii ki mutlaka cağ kebabı! Erzurum’da cağ kebabı yapan yerler meşhur ama bir de "Kadayıf Dolması" tatlısını unutmamalısın.
- Diyarbakır: Burada ciğer kebabı ve burma kadayıf efsanedir 🍡. Ayrıca o tarihi sokaklarda yöresel yemeklerin tadına bakabileceğin otantik mekânlar bulabilirsin.
- Mardin: Süryani şarapları, kaburga dolması ve ikramlarıyla dolup taşan tepsiler seni bekliyor! Et yemekleri efsanedir.
- Şanlıurfa: Balıklıgöl civarında sıra gecesine katılıp ciğköfte ile mest olabilirsin. Ayrıca Urfa kebabı yemeden dönmek olmaz!
- Gaziantep: Tatlı ve yemek Krallığı! Katmerle güne başla, lahmacun ve baklava ile taçlandır! 😍 Künefesi de göz ardı edilmez!
Afiyet dolu bir gezi olsun, bol bol fotoğraf çekmeli ve yemeye doymalısın! 😊