Yazın sıcağından erimiş dondurma kıvamına gelmiş ahali hepinize Привет (privet) Rusça öğrenelim accık.. hep hello hep Merhaba nedir.. Farklı dillere yelken açalım😎 Bizimkiler bir kızartma yapmış bütün ev kızartma kokuyor. Ben fazla sıkıntı etmesem de diğer aile bireyleri "of üf" diye diye başımı şişirdiler.. Geldim buraya merak ettim, sizde rahatsız oluyor musunuz evin içine sinen yemek kokusundan?
Yemek kokusunu sıkıntı yapmam, şayet sevmediğim yemek kokusu beni ciddi anlamda hasta ediyor. Mesela çoğu insan balik kızartması kokusundan rahatsız olur ben olmam. Ciğer tavuk işkembe kokusu beni konaya sokuyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yemek kokusunu sıkıntı yapmam, şayet sevmediğim yemek kokusu beni ciddi anlamda hasta ediyor. Mesela çoğu insan balik kızartması kokusundan rahatsız olur ben olmam. Ciğer tavuk işkembe kokusu beni konaya sokuyor...
Ayy o işkembe kokusu beni de komaya sokuyor ya çok fena😫
Hayır etmez gadası daha çok hoşuma gider. Ama kadınlar bu kokunun önüne geçmek için, yumuşatıcı kaynatıyorlar.
Evet ben rahatsız oluyor, mutfağın kapısını kapatıyorum yemek pişerken..
Evi yuva yapan yemek kokusu değil midir 🤔 tam tersine çok severim 🥳
Eğer sevmediğim bir yemeğin kokusuysa hoşlanmam. ya da kızartma, balık gibi kokular. Ama onun dışında rahatsız olmam
Eve değil de üzerime sinen yemek kokusundan hiç hoşlanmıyorum.
Balık kokusu beni öldürüyor bugün olduğu gibi. 😖😖😖
Evet eder. Katlanamam. O yüzden eve yemek sinmesin diye tüm önlemleri alıyorum.
ben sevmem ev yemek kokunca, o yüzden amerikan mutfakları da sevmiyorum
Evet hoş olmuyor. Mutfak kapısını kapalı tutup, aspiratörü açmak mantıklı olanı.
Evdeki yemek kokusu balık kokusu hariç balık pişerken çünkü berbat kokuyor evdeki yemek kokusu bence evin yuva olduğunu büyük bir işareti
Bazen ama kizartma falan yaparken camlari açık tutuyorum hep
özellikle kavrulmuş sogan kokusu🤯
Hayır, evde yemek kokusu yoksa rahatsız olurum.
Sevdiğim yemekse etmez, öbür türlü eder.
Ben rahatsız olmam burnum hassasta olsa..
tavuk haşlama rahatsız ediyor
Evet hafif bir koku olsa bile evi havalandiririm
Evet rahatsız ediyor
Mercimek çorbasının kokusuna bayılıyorum.
Ediyor ama katlanilmayacak duzeyde degil
Güzel yemek ise etmez
evet, havalandırmam lazım illaki..
Evet sevmiyorum
Baliksa bu evet eder
Yemeğe bağlı
Mutlu eder 🌺
hayır etmez
Aşırı rahatsız eder
Ne kızartması
Eder
Evt eder