Yeme & İçme Hep anne sözü dinliyoruz, babamıza sürpriz yaparken bile! Annenin Babalar Günü için verdiği taktik hangisi olur? (Sayfa 3) Banvit Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2738 Hep anne sözü dinliyoruz, babamıza sürpriz yaparken bile! Annenin Babalar Günü için verdiği taktik hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Anonim_1_üye Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 53% +1 yıl İçten bir sarılma babaları mutlu etmeye yeter. 0 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye14 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl mantıklıdeğişik fikirrrkutlamakerkenden 0 0 Yorumla
grknnrgz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Ne kadar kas o kadar pas Banvit’le kazanıcaz! 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl En mutlu sabahlar güzel bir kahvaltıyla başlar. 0 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bütün ilgiyi şu kadınlar sömürüyor sdfadg 0 0 Yorumla
burcakayc Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl annemin hatırladığından bile emin değilim 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Annem en sevdiği yemeği yapar. Hediye de alır. 0 0 Yorumla
neredesin-sen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Çok güzelmiş harika resmen mükemmmelmiş 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Mükellef bir yemek iyi olur 0 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl tamam artik oldu yaaaa yeter artik cikma 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Babamın en sevdiği şey birlikte el ele gezmek ☺️♥️ 0 0 Yorumla
zayıflamaeditoru Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl babama telefon satın almıştım aslında 0 0 Yorumla
ayberkrodoplu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Hep derler sıradan kutla ama içten kutla. 0 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Babamız genelde istemez arayıp kutlamak yetiyor 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. En sevdiği yemeği yapmak. 0 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ömrü hayatımda babama hediye almadım almamda 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. A ve d seçeneği harika olur 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 665 cevap paylaştı. Rahmetli soslu kanadı mangalda severdi 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Babalar anneler herzaman e iyisine laiktir 0 0 Yorumla
sahibeeee Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Yemek yemek babam için çok önemlidir 1 1 Yorumla Birbenvarbendenileri +1 yıl senın içinde yemek önemlidir sanıyorum.. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. hepsi olabilir emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 740 cevap paylaştı. Masrafa gerek yok derdi hayatta olsaydı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
İçten bir sarılma babaları mutlu etmeye yeter.
mantıklıdeğişik fikirrrkutlamakerkenden
Hayırlı olsun diyorum yetiyor.
Super fikiiir harika okurr
Babam iyi ki varsın aslan babam
Ne kadar kas o kadar pas Banvit’le kazanıcaz!
babanın yanında olmak en güzel hediyedir
En mutlu sabahlar güzel bir kahvaltıyla başlar.
Bütün ilgiyi şu kadınlar sömürüyor sdfadg
annemin hatırladığından bile emin değilim
Annem en sevdiği yemeği yapar. Hediye de alır.
En sevdigi yemek udjfnfnfc
Çok güzelmiş harika resmen mükemmmelmiş
Biz hediye almayı tercih ettik
En sevilen yemek bence. :)))
Yemekler mi canım çekti bir anda yaw
Ah Banvit, tavuklu kekim...
Alma diyecektir, eminim. 😂
Anne candir gerisi heyecandir
Mükellef bir yemek iyi olur
Yemek tabiki en sevdiği yemekler
Koca bir sarılma hepsine bedeldir
tamam artik oldu yaaaa yeter artik cikma
En sevdiği yemekleri yapalım.
Babalar gunu kutlu olsun herkesin
Babamın en sevdiği şey birlikte el ele gezmek ☺️♥️
babama telefon satın almıştım aslında
en sevdiği yemeği yapmalı
Babalar günü kutlu olsun 😀
Güzel bir yemek olabilir😊😊
Yemek her zaman kazanır..
Hep derler sıradan kutla ama içten kutla.
Babamız genelde istemez arayıp kutlamak yetiyor
Babam yemek yemeyi çok sever
" Babanı ara "der her babalar gününde
En sevdiği yemeği yapalım, buna bayılır...
En sevdiği yemeği yapmak.
Ömrü hayatımda babama hediye almadım almamda
Babalar günü saat kaçta kutlanıyor
En sevdiği yemekleri yapmak
A ve d seçeneği harika olur
Rahmetli soslu kanadı mangalda severdi
Babalar anneler herzaman e iyisine laiktir
Yemek yemek babam için çok önemlidir
senın içinde yemek önemlidir sanıyorum..
Bence geecek kahramana yakisir bir kahvalti
Cunku babam cok degerli beni cok seviyor
cok severım bu yemegı bayılırım
Kesinlikle yemek en iyisi
hepsi olabilir emeğinize sağlık
Güzel bir yemek iyi olabilir.
Babamı kaybedeli tam 11 yıl oldu
Güzel bir hediye almayı düşünüyorum.
Harika yemek yaparız beraber ve mutlu olur
Annem ve babam boşandılar
Babam yokki supriz yapiyim
En sevdiği yemek daha iyi olur