Babamızın kalbine giden yol, annemizin verdiği taktiği uygulamaktan geçer! 👨
Görüş ve yorumlarda hep birlikte Babalar Günü’nü kutlayalım!
Anne sözü dinleyenler burada buluşuyor, hemen sana en uygun şıkkı seç; hayatımızın gerçek kahramanları babalarımızı mutlu etmenin yolunu keşfet! 🧡
Görüş ve yorumlarda hep birlikte Babalar Günü’nü kutlayalım!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Genelde anneler hep şunu derler gadası. Babanın en sevdiği yemeği yapalım. Bu onun çok hoşuna gidecektir.
Babalarla oğullar genelde mesafeli oluyor kizlar daha samimi. babayla
Öncelikle herkesin babalar günü kutlu olsun, mekanı cennet olsun.😊
Babalar günü sadece tek bir gün için geçerli değildir bu yüzden babalarımızın kıymetini bilip onlara her daim sevgi, saygı ve hoşgörülü olalım. Kızlar babalarını çoğunlukla ilk aşkları olarak görür , bende babam için onu söyleyebilirim ve babalar gününde ben çoğunlukla "acaba babama hangi yemeği yapsam" diye annemden bir kaç tüyo alırım. Sonrasında mükemmel bir sofra onun yanında gelir ardından kocaman sarılmalar öpücükler ve küçük anlamlı hediyeler her zaman baş tacı olmuştur. 👨👩👧👧👨👩👧👧👨👩👧👧❤💛💚💙💜
benim annem de anneler günü öncesinde kendisine alınacak hediye ile ilgili imalarda bulunur; kardeşlerle birleşip gücümüzün yettiği en pahalı hediyeyi alırız gayet de mutlu olur; babalar gününe sıra geldiğinde ise "boşverin babanızın herşeyi var ihtiyacı yok bir şeye" der... görüyorum ki burada da alternatifler yemek, sandivç, kahvaltı sarılma... Hala ekmeğini kendi kazanmayan, babalar günü hediyesini yine babasının parasıyla alacak olanlara bir şey demyorum onlar yemek yapsınlar filan ama çalışıp para zakananlar anneler gününe verdikleri önemi bir zahmet babalar gününden de esirgemesinler
Anne : isabetli terlik atışlarına maruz kaldığımız pamuk kalpli melek.
Baba : etkili bakışlarının altında gizlediği o kocaman yüreği ile bize yol gösteren bilgisayar beyinli büyük adam... hep bizimle kalın... kaybettiklerimiz ile cenette görüşmek üzere ♥️
Hediye tabi ki sembolik olarak alınır. Ama benim anneler gününde de babalar gününde de favori hediyelerim bol öpücük, sabah aile kahvaltı ve akşam aile yemeği. Bundan daha iyi bir sevgi gösterme yolu yok. Annem bana bunu öğretti 🌸🌸🌸
BAZI babaların hakkı ödenemiyor, böyle özel günlerde şirinliklerle geçiyor, BAZIlarımızın babası yok, BAZIlarımızın var ama yok...
Tüm iyi babalarımızın babalar gününü kutlarım
.
Hangi taktik olursa olsun,
Her zaman aile olalım yeter,
Aile her şeydir.
Bir kaç kendini bilmeze beslediğimiz duygularımız için asla aile ile ters düşmeyelim.
Her şeyin sonunda her şekilde bizi kabul edecek olan sadece ailemizdir.
.
Ilk babalar günüm sensiz canım babam. Gece rüyamda gördüm sevdim seni. Babalar günün kutlu olsun babacığım..
Ben ikisinide dinlemem ama babalar gününe bir depo benzin almayı düşünüyorum 😂😂😂
Bir kez sıkıca sarılmak ömre bedeldir🍀
Yaşayan tüm babaların babalar gününü kutlarım hayatta olmayanlara hepsini rahmet diliyorum mutlu pazarlar
Güzel bir içerik 😊 Evet. Görevlerini yerine getirip sorumluluklarının üstesinden en iyi şekilde gelen baba candır. Ne istiyorsa yapmak gerek
Daha bugün sizin markadan tavuk aldım Banvit bitanesiniz😂😂
Bir öpücükle bile mutlu olur, kocaman sarılmayı unutma.:)
Genelde hediye için kendi fikrimi kullanırım ama babam eti sever tabi
En sevdiği yeneği yaparız konu kapanir banvitciğim.
Çocuğu hiç olmayan tek Baba..
Bir öpücük dünyalara bedel eeee tabi bu kuru kuru olmuyor. Yanında bir de miss gibi yemekler. Işte şimdi oldu.
Babacığım sen benim ilk aşkımsın. Seni çok seviyorum.
Genelde babaya hediye alsam bile anneler kendi ihtiyacını aldırır. Baban buna mutlu olur diyerek kendilerini aradan çıkarır 😂
Hiç kahraman bir babam olmadı o yüzden babalar günü bana hiçbir şey hissettirmiyor. Umarım ona da hissettirmiyordur.
Eğer hayatta olsaydı en sevdiği şah pilavını yapardık annemle sonrada misler gibi aile sohbeti ederdik.
Babanın neden Kaybettin Kardeşim Benim
Babiş seni çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok seviyorum 😍😍😍😘😘😘
Anam babama sürpriz yapma bana telefon al diyo hxjsjdj
Hep yiyecek olmaz, babalarımız genelde fazla kilolu bu sebepten dolayı daha marjinal bir hediye alınabilir.
ben annemin sözünü dinlemiyorum. Geçen yağmur yağıyordu, gitme demesine rağmen mezarlığa babamı ziyarete gittim.
Benim babam küçük şeylerle mutlu olur pahalı hediyeler vermektense kalbimden kopma sıcak öpücük vermeyi tercih ederim
Babalar candır canandır. Allah babası olmayan yetimlere ve şehit çocuklarına sabır versin inşallah.
Kutlamıyoruz ne anneler gününü ne babalar gününü birlikte yaşıyoruz ama babam bana küçükken babalık yapmadı
Haketmediği için kutlamıyorum oda zaten böyle özel şeylerden anlamaz
Babam hayatta olsaydı en sevdiği yemeği yapardık annemle.
Babacığıma gömlek almayı düşünüyorum. Rabbim o'nu ve annemi başımızdan eksik etmesin inşaallah.
Babamla aram hiç iyi olmadı ama buna rağmen iyi baba hayali kurmaktan hiç vazgeçmedim bu yüzden bir kahraman gibi hissedeceği bir doğum günü kutlardim
Baba ne büyük nimet gölgesi yeter sarılıp öpmek yeter
Ben son şık diyorum babam kahvaltı cok sever annemde hep özenli olur
Bazen sımsıkı sarilmak en degerli hediyeden bile çooook değerli...
Benim babam için düşünmem yeterli aldığım her tür hediye de çocuk gibi mutlu oluyor iyiki var❤️
Baba sevgisi, sadece Babalar Günü'nde değil bir ömür boyu sürmeli.
Ne annem var ne de babam o yüzden benlik bir durum yok 🤷♀️
Babalar bir içten sarılmayla gönlü alınan adamlardır.
Annemi hiç görmedim ama babam bana hem anne hem baba ❤️
En erken yapılacak faaliyet bu diye seçtim , erkenden kutlamak iyi bir fikir
En sevdigi yemegi yapmak favori ) en sevdigi yemekte içli köfte babamin ;)
Annemin taktiği alma! ne alıyorsun? Olur
Babamın kalbine giden yol annemden geçmeyeli çok oldu..
Yemek önemli :) Kalbe giden yol mideden geçer. :P :P
Empati kurdum bir an ve sanırım A şıkkı beni benden alırdı:)
Annemi babamı 2 yaşındaki kardeşimi trafik kazasında kaybettim 😣
Başın Sağolsun Allahım başka acı vermesin
Anam babamı evde bırakıp ülkeden kaçalım diyor harika süprüz oda bayılır bençe.
Sarılsam yeter babacıma neden hediye aldın paranı böyle şeylere harcıyon diye de kızar zaten
Bu soru için Seyirci Jokerimi kullanmak istiyorum😂
Annem babamın en sevdiği yemeği yapardı ama ikisi de yanımda değil maalesef
Annem babamın en sevdiği yemeği yapardı ama ikisi de yanımda değil.
İnsanlar küçük şeylerle mutlu olabilirler. Zaten asıl mutlu olma sebebi bizim bunu yapıyor olmamız.
Erkekler hediye sevmez bosuna para harcama dio benim annem
anneler günü için de böyle düşünür mü :)
@senveben82 anneler hediyeleri seviyor.
sen para kazanıyor musun?
@senveben82 ne alaka bu soru
yani baba parası yerken babaya hediye almak saçma bir şey zaten ama kendi paranı kazanıyorsan annene de babana da farklı yaklaşmamalısın bence...
@senveben82 Şu an calismiyorum annem de babam da para veeriyor. ikisinin de parasini yiyorum yani. babam oldum olasi bu tarz ozel gunlere kapitalizm tuzagi olarak goruyor ve nefret ediyor. dogum gunlerimizi bile kutlamaz kendisi. annem de tam aksidir cok sever bu gunleri
Ayakkabı alalım demişti koptu kadın be yemek yapmaktan dhshshshsjsh
Bu kadar komplike şeyler hiç olmadı hayatımda. Babama zaten yeterince saygılıyım.
Dolabı neşeli sandviçlerle doldurup tüm gün maç izlemesine izin verelim.
Ne demişler. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer 😂
Annem hep babama krallar gibi kahvaltı hazırlar zaten onun için d diyorum
En güzel seçenek oydu. Ve en güzel sürpriz çünkü babam yemek yemeği çok sever
Hep söylerim Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer 😉😉(Kızlar yazın bir kenara Lazım olur)