Tavukları balla marine edip pişiren var mı? Lezzetli oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Deneedim asmr videolari izleyince canım çekmişti fakat tadı çok kötü oldu yiyemedik🙈🌹🌹
Ben az önce yedim nefisti :)) Siz nasıl yaptınız?
O zaman senin el lezzetin harikadır 🙈
Ya çok teşekkür ederim sizin de öyledir eminim, ben baharatlandırmayı fazla yaptım ve balın tadı aşırı gelmiyordu. sadece aroma verdi <3
Tarifini bir gün verirsin bana umarım senin el lezzetin gibi güzeldir benimde el lezzetim 🙈🌹
Tabi , ben bütün tavukla yapmadım da 5 adet butla yaptım , derilerini soydum sevmiyorum diye ama deri seviyorsan deriyle çok daha iyi kızarır.
1 çay k. tuz
Yarım çay k. köri
Dağ kekiği varsa daha iyi olur ama yoksa 1 çay k. normal kekik
Yarım çay k. karabiber
Pul ya da toz biber tamamen acı sevmene bağlı
Yarım çay k. kimyon
çok az bir tutam yenibahar ve bir tutam tarçın
1 buçuk yemek kaşığı bal
3 adet ezilmiş sarımsak
zeytinyağı. Ben tavuğu böyle marine edip fırında pişirdim. Sen damak zevkine göre bazılarını arttır ve azalt. Çok güzel bir aroma veriyor ilk denememe rağmen bayıldım , umarım sen de seversin. Bu arada sarımsağı istersen sosa koymayıp, biraz tereyağı eritirsin. tereyağıyla karıştırıp pişmekte olan tavuğa 15 dakikada bir sürersin. Şahane lezzet verir. Afiyet olsun umarım beğenirsin :)
Ayy teşekkür ederim uğraşıp yazdın, deneyeceğim 🙈❤❤
Guzel olur birazda aci koyunca bem bugün soya ile mariba ettim dolap bekliyor
Soya yoktu ben de koyamadım , baharatlandırdım baya ve sarımsak koydum. Bakalım çok güzel kokuyor :)
Anlfim güzel 😊
Ne kadar bekletcen😊
Cig sarimsak mi koydun
Sadece bal ile mi 🤔 ben sos hazırlarken içine bal da ekliyorum tavuğun daha güzel renk almasını sağlıyor ve tatlı olmayan eşsiz bir tat veriyor
Hayır , Tavukların derisini alıyorum ben pek sevmiyorum ve yenmiyor. Daha sonra
Karabiber Kekik Çok çok az tarçın çok çok az yeni bahar tuz pul biber köri kimyon sarımsak zeytinyağı ve bal :) Çok güzel kokuyor bakalım tadı nasıl olacak.
Toz kırmızı biber de ekleyebilirdin renk vermesi için. Benim yaptığım da hemen hemen aynı. Genelde çok beğenilir 😂 tarçın daha önce hiç denemedim sevmediğim için ama siz seviyorsanız neden olmasın 😂
Vallahi benim ilk yapışım , aroma vermesi için çok az attım bakalım nasıl olacak :D Aklıma gelmedi ya toz biberi pişirirken üstüne atarım
Ben tuzlu şeylerin tatlı yapılmasini hic begenmiyorum tatlı bile sevmiyorum ki zaten
Tavuklu bal daha guzel
Ay igrenc
Bal pişerken tat veremiyor çünkü içinde sarımsak ve baharatlar var. Bir gün denk gelirsen dene derim bala banıp yemiyorsun tabiki de :D Tavuğu normal marine eder gibi baharatlayıp zeytinyapı döküp 1 yemek ya da tatlı kaşığı bal koyuyorsun :)